Insallah cok.buyuk.konusmalariniz basiniza.dert olmaz.ben anneme.hakaret ettirmiyorum.bakin.zaten herkes.onu savunuo ayrica kimse annemi.tanimiyor.dedikodunun sarti onu.konustigun kisilerin.tanimasidir.bilin bunlariBen onlara kafayı dinleyeceğim gelmeyin dediğimde kırılmayacak arkamdan tanımadığım insanlara dedikodumu yaptırmayacak, hakaret ettirmeyecek evlatlar yetiştirmeyi düşünüyorum. Size de aynısını tavsiye ederim.
Iste bende bunu diorum..beni.neden yuk.gordu.oysa.benim tek amacim.birlikte olabilmekti..seneye.cikamayiz belki.die...orada camiye.gitmekti onla ..sahur da sohbet etmekti..benimde.kizim.var nasil.bana yuk olur..insan.nie bir evlat dogurur kiAyrıca bn çocuklarımı yarın birğün büyüyünce çocukluğu çocuğu şu kadar gün kalsın bebesi beliği başımı ağrıtmasın artık onlar büyüdü de bin rahat bıraksınlar diye mi bakıyorum bütün cefasını üzüntüsünü sevincini paylaşıyorum ??
Kolay mı büyüdüler de artık büyüttüm işim bitti gelme bn artık arkanı toplayamam yemeğini yapamam yatağını seremem nasıl derim ki..
Şimdi özenle besliyorsam o zaman da yaparım.
Şimdi nevresimine yorganına özeniyorsam o zaman da özenirim.
Daha fazlasıyla isterse bir ömür kalsın.
Ne şart olursa olsun evlada gelme denilir mi..
Can parçam benim onlar ..
2 kızım var allah bağışlarsa 6 ve 3 yaşlarında 2 tane oyunparklı beşiklerini şimdiden saklıyorum.
Büyüyünce çocuklarıyla geldiklerinde yatırsınlar uyutsunlar diye şimdiden kızlarımın ve olmamış bebeklerinin rahatını düşünüyorum.
Herkesi annesi bir değil bunu da anlıyorum ama anne hakkı ödenmez..
Cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna dememiş peygamber efendimiz.
Hem gelsin ne olacak kızıma torunundasın kuran öğretirim onları da camiye götürürüm bir çorba fazla koyarım 1 ay nedir ki bna göre .
Ben kızlarımı 9 ay karnımda taşımışım yollarını gözlemişim..
Acısını sancısını çekmişim bir kere offf dememişim..
Sen tabi ki evlat olarak annenin yanına sığacaksın kimsemiz yok bizim ondan başka.Iste bende bunu diorum..beni.neden yuk.gordu.oysa.benim tek amacim.birlikte olabilmekti..seneye.cikamayiz belki.die...orada camiye.gitmekti onla ..sahur da sohbet etmekti..benimde.kizim.var nasil.bana yuk olur..insan.nie bir evlat dogurur ki
Annenin bi bildiği vardır elbet art niyetli düşünme bence umarım anlar oda yaptığınıLutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Evet hanfendi bir bebeği 9 ay karnın da tasısın süt verecem diye göğüsleri yara bere içinde kalsın.Ay iyi de yani siz ilk mesajda "ramazanda ara vereceğim" demişsiniz. Sizin dediginiz laf bu ben uydurdum sanki.
Insanlar burada sizi yumuşatıp, empati yapmanızı ve anlayışlı olmanızı sağlamaya çalışıyor. Haksızsınız hanımefendi.
1 ay boyunca evde misafir istemiyor işte kadın. Gece gündüz ibadet edip bir ramazanda gönlünce geçirmek istiyor.
Daha önce ki ramazanlar da gittiniz mi dedim ama cevap yok. Onlara sayiverin eğer gitmişseniz ...
Evet misafir oluyor.Evet hanfendi bir bebeği 9 ay karnın da tasısın süt verecem diye göğüsleri yara bere içinde kalsın.
Düştüğünde ondan çok senin canın acısın. Hastalansın sabahlara kadar başında beklesin.kakasını temizlesin yemesin yedirsin. okutsun,
Uyumasın yeri geliyorsa acısını üzüntüsünü sevincini paylaşsın. Vs..
Ama büyüyüp evlenince ayrı evi olunca “MİSAFİR” mi oluyor acaba ???
Çocuğunuz olsun da o zaman tekrar konuşalım olur muEvet misafir oluyor.
Kendi doğrularınız, mutlak doğrular değil. Bunu alayın öyle konuşalım olur mu?Çocuğunuz olsun da o zaman tekrar konuşalım olur mu
Evet hanfendi bir bebeği 9 ay karnın da tasısın süt verecem diye göğüsleri yara bere içinde kalsın.
Düştüğünde ondan çok senin canın acısın. Hastalansın sabahlara kadar başında beklesin.kakasını temizlesin yemesin yedirsin. okutsun,
Uyumasın yeri geliyorsa acısını üzüntüsünü sevincini paylaşsın. Vs..
Ama büyüyüp evlenince ayrı evi olunca “MİSAFİR” mi oluyor acaba ???
Evet sizin doğrularınızı çok iyi anladım.Kendi doğrularınız, mutlak doğrular değil. Bunu alayın öyle konuşalım olur mu?
Anneliği neden ay-gün- yıl hesabı olarak algılıyoruz??Bakın,o kadar yazmışsınız.Kadın yıllarını vermiş zaten.Az 30 gününü de vermesin ne olacak ? Hemen ne karalıyorsunuz ?
Oradan bakılınca amaç komiklik gibi mi duruyor? Hem eşinin fikrinin, hem o noktaların saçmalığını vurguladım, kendimce.Burada noktalama işareti koymayanların konusu okunmuyor.
gözleriniz kanıyor ya ..
Konu sahibi fazla fazla koymuş.
Nesi komik ki.
Konudan çok noktaya takılıp dalga geçmeye çalışınca komik olunmuyor.
Evet öyle diyorum.Evet sizin doğrularınızı çok iyi anladım.
Doğarken çocuğunuza aaaa misafir olarak geliyor çokta ‘ şaaapmamak lazım’ derim diyorsunuz yani..
Hepsini okuyamadım mesajların, cevap verdi mi konu sahibi niye nokta koyuyormuşOradan bakılınca amaç komiklik gibi mi duruyor? Hem eşinin fikrinin, hem o noktaların saçmalığını vurguladım, kendimce.
Ben de bilmiyorum valla, konu gizemini koruyor.Hepsini okuyamadım mesajların, cevap verdi mi konu sahibi niye nokta koyuyormuş
Uzun yıllardır çalışan biri olarak size katılıyorum.Konu dallanıp budaklanmış.
Anne olmak evladın her istediğini yapmak değildir.
Kadın ağız tadıyla Ramazan geçirmek istemiş kendine bir olan yapmış. Yahu bırakın istediğini yapsın.
Kadının anneliğine laf etmeyin artık.
Ben yıllardır çalışıyorum. Emekli olunca sakinlik isterim. Oğlum bana torunun olunca bakmayacak mısın diyor. Bakmam kardeşim. Sırf annecim diye ömrümün sonuna kadar çocuğunun isteklerini yerine getirmek zorunda değilim.
Annelik etiketini çıkartın ve karşınızdakinin bir insan olduğunu isteklerimin olduğunu kabullenin yahu.
Konu sahibi annesinde rahat edecek ama kadın evladıyla demek ki rahat edemeyecek. Kadını bi rahat bırakın yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?