Olabilir evet okudum daNoktalama işaretlerine dikkat etmediğiniz için mesajlarınız tam anlaşılamıyor.3nity o sebeple yanlış anladı sanırım.
aslında yanlış anladığım gurbetteyim dediğinde yurtdışında olduğunu zannetmem.Noktalama işaretlerine dikkat etmediğiniz için mesajlarınız tam anlaşılamıyor.3nity o sebeple yanlış anladı sanırım.
Bakiyorum ve hala ariyorum soruyorum.annemi.dertlesmek.istedim.bira anlasilmak.annemin kotulenmesini deilBacim tam olarak bizden istedigin nedir anneni kotulememiz mi? Annene olan hincini boyle alacaksin ama ben misafir agirlamayi ibadet sayardim diyeceksin. Once donup kendine bak sonra anneni sucla.
Aslında ben de gurbet diyince yurtdışı zannetmiştim. Sanırım farklı şehirde olunca da gurbet diyenler var.aslında yanlış anladığım gurbetteyim dediğinde yurtdışında olduğunu zannetmem.
yurtdışında bir türk ü savaş pilotu yapmazlar.
ama gurbet dediği türkiye sanırım konu sahibinin.
e bir de geçen kocasının ağzına yapıştıran üye olduğunu hatırlıyordum, yanlış değilmiş baktım. iş yerinden çıkıp gelip anahtar vermiş konu sahibine. bilmiyorum tabi oluyor mu öyle istedikleri gibi giriş çıkış yapabiliyorlar mı?
bir de savaş pilotu olan kocası ramazan boyunca olmayacaksa en başta onu yazardı konu sahibi. ama bilemem tabi
Aramizda.ilk.kez.olan birseydi.gecti.bitti acilmadi bir daha..onume.nie.isitiosunuz? Kotu.niyetlimisiniz? Tabiki eve geliyor ve bir is yeri var ..her an savas mi var tobe yaaslında yanlış anladığım gurbetteyim dediğinde yurtdışında olduğunu zannetmem.
yurtdışında bir türk ü savaş pilotu yapmazlar.
ama gurbet dediği türkiye sanırım konu sahibinin.
e bir de geçen kocasının ağzına yapıştıran üye olduğunu hatırlıyordum, yanlış değilmiş baktım. iş yerinden çıkıp gelip anahtar vermiş konu sahibine. bilmiyorum tabi oluyor mu öyle istedikleri gibi giriş çıkış yapabiliyorlar mı?
bir de savaş pilotu olan kocası ramazan boyunca olmayacaksa en başta onu yazardı konu sahibi. ama bilemem tabi
Arada 500 km.gurbet deil mi..is gucten insanlar yilda kac kez firsat.buluoAslında ben de gurbet diyince yurtdışı zannetmiştim. Sanırım farklı şehirde olunca da gurbet diyenler var.
Ben anne cocuk.iliskisini yegane tutmustum.annemde.beni.ozler ister.sandim.yanildim.artik onunda herhangu.birinden farki.yok.evlatlik.goreviminyaparim.mesele.benjm.gHayır değil.
Mesele düşüncesizlik ederek bir inaanın evinde 30 gün çocuğuyla kalmak. İnsanın belli bi yaştan sonra kafası kaldırmıyor,istediği gibi yatıp kalkmak istiyor,ben annesine hak verdim. Düşüncesizlik eden kızı.
Bakiyorum ve hala ariyorum soruyorum.annemi.dertlesmek.istedim.bira anlasilmak.annemin kotulenmesini deil
Tesekkur.ederim cevaplariniz.icin.yapacak.birsey yok.oyle olacak.beklentilerimi indiricemaslında burada size yazanlarda hafifleyin diye yazdı. çünkü ortada dert edecek bir şey yok.
annenizle aranızda ana-kız ilişkisi var.
biraz nazının size geçiyor olması gerekmez mi?
gelmeyin demesi sizi sevmediğinden değil, kendince ramazanı öyle değerlendirmek istemiş. ki siz ne kadar yardım ederseniz edin siz o eve artık misafirsiniz. ve annenize o yaşta oruçlu hali ile 1 aylık misafirlik zor.
yurtdışında değilmişsiniz. zaten gereksiz o kadar uzun süre. ben amerika da falan sandım sizi
hani git gel yol parası binlerce dolar veriyorsunuzdur ondan gelip gelmişken bir ay kalacaksınız falan.
bayramdan 3-4 gün önce gider. bayramı geçirir dönersiniz. başka zaman yine gidersiniz.
Sizi özlemesi farklı,gidip 1 ay kalmanız farklı.Ben anne cocuk.iliskisini yegane tutmustum.annemde.beni.ozler ister.sandim.yanildim.artik onunda herhangu.birinden farki.yok.evlatlik.goreviminyaparim.mesele.benjm.g
Aramizda.ilk.kez.olan birseydi.gecti.bitti acilmadi bir daha..onume.nie.isitiosunuz? Kotu.niyetlimisiniz? Tabiki eve geliyor ve bir is yeri var ..her an savas mi var tobe ya
Arada 500 km.gurbet deil mi..is gucten insanlar yilda kac kez firsat.buluo
Siz konu sahibiyle karıstırıyorsunuz galiba. Ben anneme gitsem uca uca kabul eder. Siz kendi cocugunuzu etmeyin.Kime neyi ispat ediyorsunuz tamam siz super evlatsınız cok dusunceli saygılı mükemmelsiniz.Umarım anneniz için düşündüklerinizi kayınvalideniz için de dusunuyorsunuzdurpffff evet her şey tamam program yapmadı diye olmadı zaten:
kadın ramazanını programlamış. illa program kalabalık mi olmalı? evdeyken program yapamaz mısın?
kadın ramazanda yatıya kızını torununu 1 AY istemiyor.
siz çok isterseniz kendi çocuklarınızı, torunlarınızı her ramazan ağırlarsınız. ama bunu yapmadı diye annelerinize anne gibi degil diyip trip atmamalısınız.
yada atın. kendinizi mutsuz edersiniz, annelerinizi darlar, onları sıkboğaz edersiniz. sizi bu zamanlara getiren insana gerçekten harika bir teşekkür olur
Siz konu sahibiyle karıstırıyorsunuz galiba. Ben anneme gitsem uca uca kabul eder. Siz kendi cocugunuzu etmeyin.Kime neyi ispat ediyorsunuz tamam siz super evlatsınız cok dusunceli saygılı mükemmelsiniz.Umarım anneniz için düşündüklerinizi kayınvalideniz için de dusunuyorsunuzdurLütfen muhatabınız konu sahibi olsun. Lütfen.
Tamam tebrikler lütfen biraz baska birbirlerine de övün kendinizi. Ben artık rahatsız oluyorum lütfentam olarak kayınvalidem için de aynısını düşünüyor ve öyle yaşıyorum :)
3 küçük çocuğum var, kayınvalidem misafir ağırlamayı sevmiyor, çocuklarım da evine zarar verir diye ben çekiniyorum, her hafta o bana geliyor. geldiğinde de misafir gibi ağırlıyorum.
haftada 1, 3-4 saat insan idare edemeyecek yeteneksizlikte değilim şükür.
1 ay misafir etmek ister miyim? hayır.
ne annemi, ne kayınvalidemi.
zorunluluk olmadıkça bu süre bana göre çok çok çok fazla...
+1Yapmayın lütfen , çok duygusal bakıyorsunuz olaya.
Evlenmissiniz , herkesin evi barki ayrılmış bir düzen kurulmuş.
Ramazan kolay geçen bir ay değil.
Anne diye her daim hazirolda müsait olmak zorunda değil ki . 5 gün değil 10 gün değil tam otuz gün. Bunun bayramı da var birde.
Anne diye hayır diyemez, anne diye her daim kanatları açık olmak zorunda. Çünkü artık o kadın değil anne.
Istekleri hayatı asla olamaz.
Kırılmakta haklısınız annem bana dese kırılırım da şöyle bir düşününce ramazanda küçük çocuğuyla bana bir ay kimse gelsin istemem yani oruç ayrı iftar ayrı sahur ayrı stres olurumLutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Ben sizi anlamadim..ben.hic.evlenmesem.ne olacakti..annem.beni sokagami atacakti.ya da.bosandim.geldim.hayatimi.kuramiyorum mesela. Ne sacma.ya.benim de kizim.var asla.boyle.dusunmem ölumlu.dunya.kizimi.ne.kadar gorsem.kar.derim.analik.duygusu bazilarinda.olusmuo.galiba..ayrica konumuz.esimi.birakip.gitmem deil o.esimle.benim.aramda..ve bence muthis.bir lutuf esimdeki..o da insan gibi.insan.cunku..evlenince ananmdan babamdan kopmus.olmuorum hakkin var dio yani..gurbettyi..cunku.ben.uzakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?