Gelme dedi

Noktalama işaretlerine dikkat etmediğiniz için mesajlarınız tam anlaşılamıyor. 3nity o sebeple yanlış anladı sanırım.
aslında yanlış anladığım gurbetteyim dediğinde yurtdışında olduğunu zannetmem.
yurtdışında bir türk ü savaş pilotu yapmazlar.
ama gurbet dediği türkiye sanırım konu sahibinin.

e bir de geçen kocasının ağzına yapıştıran üye olduğunu hatırlıyordum, yanlış değilmiş baktım. iş yerinden çıkıp gelip anahtar vermiş konu sahibine. bilmiyorum tabi oluyor mu öyle istedikleri gibi giriş çıkış yapabiliyorlar mı?
bir de savaş pilotu olan kocası ramazan boyunca olmayacaksa en başta onu yazardı konu sahibi. ama bilemem tabi

Bacim tam olarak bizden istedigin nedir anneni kotulememiz mi? Annene olan hincini boyle alacaksin ama ben misafir agirlamayi ibadet sayardim diyeceksin. Once donup kendine bak sonra anneni sucla.
Bakiyorum ve hala ariyorum soruyorum.annemi.dertlesmek.istedim.bira anlasilmak.annemin kotulenmesini deil

Aslında ben de gurbet diyince yurtdışı zannetmiştim. Sanırım farklı şehirde olunca da gurbet diyenler var.

Aramizda.ilk.kez.olan birseydi.gecti.bitti acilmadi bir daha..onume.nie.isitiosunuz? Kotu.niyetlimisiniz? Tabiki eve geliyor ve bir is yeri var ..her an savas mi var tobe ya

Ben anne cocuk.iliskisini yegane tutmustum.annemde.beni.ozler ister.sandim.yanildim.artik onunda herhangu.birinden farki.yok.evlatlik.goreviminyaparim.mesele.benjm.g

Bakiyorum ve hala ariyorum soruyorum.annemi.dertlesmek.istedim.bira anlasilmak.annemin kotulenmesini deil

aslında burada size yazanlarda hafifleyin diye yazdı. çünkü ortada dert edecek bir şey yok.
annenizle aranızda ana-kız ilişkisi var.
biraz nazının size geçiyor olması gerekmez mi?
gelmeyin demesi sizi sevmediğinden değil, kendince ramazanı öyle değerlendirmek istemiş. ki siz ne kadar yardım ederseniz edin siz o eve artık misafirsiniz. ve annenize o yaşta oruçlu hali ile 1 aylık misafirlik zor.

yurtdışında değilmişsiniz. zaten gereksiz o kadar uzun süre. ben amerika da falan sandım sizi
hani git gel yol parası binlerce dolar veriyorsunuzdur ondan gelip gelmişken bir ay kalacaksınız falan.
bayramdan 3-4 gün önce gider. bayramı geçirir dönersiniz. başka zaman yine gidersiniz.

Tesekkur.ederim cevaplariniz.icin.yapacak.birsey yok.oyle olacak.beklentilerimi indiricem

Ben anne cocuk.iliskisini yegane tutmustum.annemde.beni.ozler ister.sandim.yanildim.artik onunda herhangu.birinden farki.yok.evlatlik.goreviminyaparim.mesele.benjm.g
Sizi özlemesi farklı,gidip 1 ay kalmanız farklı.
Anlamanız gerekiyor,kafası kaldırmaz. Rahat edemez. Seni rahat ettirmeye kendisini zorunlu hisseder. Kadın belki aahur yapmayacak bu sene,sen olduğun için yapmak zorunda kalacak. Ya da belki akşama kadar yatacak ama sen olduğun için yatamayacak. Belki çocuğun çok huysuz,yaramaz. Annen rahatsız olacak. Bilemezsin bunları. Biraz anneni anlamayı dene. Üslunu yanlış olabilir ama kötü düşündüğünü sanmıyorum.

Aramizda.ilk.kez.olan birseydi.gecti.bitti acilmadi bir daha..onume.nie.isitiosunuz? Kotu.niyetlimisiniz? Tabiki eve geliyor ve bir is yeri var ..her an savas mi var tobe ya

yoo değilim. iş yeri deyinde pek çoğu gibi dükkanı, şirket canlanmış gözümün önünde. ver gerçekten yurtdışındasınız zannediyordum.

Arada 500 km.gurbet deil mi..is gucten insanlar yilda kac kez firsat.buluo

yurtdışında olsanız git-gel masrafı çok olur. türkiye de iseniz erkenden uyguna bilet alır gidersiniz. çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. eşiniz de anlayışlıymış. engeliniz ne?
en az yılda 3-4 kere gidebilirsiniz. arada da annenizi çağırırsınız o gelir.

Siz konu sahibiyle karıstırıyorsunuz galiba. Ben anneme gitsem uca uca kabul eder. Siz kendi cocugunuzu etmeyin.Kime neyi ispat ediyorsunuz tamam siz super evlatsınız cok dusunceli saygılı mükemmelsiniz.Umarım anneniz için düşündüklerinizi kayınvalideniz için de dusunuyorsunuzdurLütfen muhatabınız konu sahibi olsun. Lütfen.

tam olarak kayınvalidem için de aynısını düşünüyor ve öyle yaşıyorum :)
3 küçük çocuğum var, kayınvalidem misafir ağırlamayı sevmiyor, çocuklarım da evine zarar verir diye ben çekiniyorum, her hafta o bana geliyor. geldiğinde de misafir gibi ağırlıyorum.
haftada 1, 3-4 saat insan idare edemeyecek yeteneksizlikte değilim şükür.
1 ay misafir etmek ister miyim? hayır.
ne annemi, ne kayınvalidemi.
zorunluluk olmadıkça bu süre bana göre çok çok çok fazla...

Tamam tebrikler lütfen biraz baska birbirlerine de övün kendinizi. Ben artık rahatsız oluyorum lütfen

Rabbim nasıl aileler var ya ben bayramda gitmesem 40 gün küs gezerler bana.
Siz de gitmeyin kırıldığınızı söyleyin belki özler

+1

Kırılmakta haklısınız annem bana dese kırılırım da şöyle bir düşününce ramazanda küçük çocuğuyla bana bir ay kimse gelsin istemem yani oruç ayrı iftar ayrı sahur ayrı stres olurum

30 gun boyunca cocuklu cocuklu misafire iftar menusu hazirlamak ayri bir tek kendine hazırlamak ayri .
Hanu diyorsunuz ya hen onun yavrusuyum diye peki gittiğiniz de isleri siz mi yapiyorsunuz anneniz mi ?
Ramazan zaten zor bir ay gittiginizde cocugunuzu ve isleri annenize yıkıyorsanız eger gayette haklı .
Bir mesajinizda da esinizi ovmussunuz baya annenizi elestirirken madem oyle 1 ay birakip gitmeyin pek kiymetli esinizi .

Burada çoğunluk anneyi haklı bulmuş ben konu sahibini haklı buluyorum. Ben annemi arasam Ramazan’ı sizde geçireceğiz desem benim de çocuğum var bu arada, çok sevinir. Ramazan’da birlikte olmak kalabalık olmak güzeldir, insan daha mutlu olur. Ki benim annem de namaz kılar, Kuran okur. Ben yemeği, temizliği yaparım gittiğimde anneme yaptırmam. Onun da oğlumdan rahatsız olduğunu görmedim, sever ilgilenir. O yüzden konu sahibinin annesinin yaptığını annem yapsa ben de üzülürdüm. Ama tabi ki kadın gelme dedi diye suçlayacak değilim, konu sahibi de sadece kırıldığını söylemiş. Sonuçta annesi.

Mecburiyetten gitmek farklı , keyfi gitmek çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…