- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Kızısınız diye 30 günü ona zehir etme,evinde rahatsız etme hakkınız yok ki. İster ister ister istemez neden alınıyorsunuz?30 gunlugune.gidicem..yaramaz.olsa.ne.olmasa.ne.olur.ben onun.kiziyim.kizi....3 gun.olsa.ne.olur 30 gun.olsa.ne olur? Ben onum.yavrusuyum.ya
30 gunlugune.gidicem..yaramaz.olsa.ne.olmasa.ne.olur.ben onun.kiziyim.kizi....3 gun.olsa.ne.olur 30 gun.olsa.ne olur? Ben onum.yavrusuyum.ya
Aliniyorum cunku benim hayat.anlayisim.bu.deil cok.yazik.herkes bencil olmus.benim de.kizim.var o.bana asla.zehir.etmez.birseyi.insallah doldurur evimi ilerdeKızısınız diye 30 günü ona zehir etme,evinde rahatsız etme hakkınız yok ki. İster ister ister istemez neden alınıyorsunuz?
Gerçekten biri size 1 aylığına çocuğuyla kalmaya gelse,mesela akrabanız.Goruyorum ki buradan cocuk annesine.yuk.gelirmis..oysa bende.bir salata.corbayla doyardim.cocugunun.anneye misafir sayildigi donemdeyiz demekki..sizin dusunceleriniz.bana sunu gosterdi birakin esi.dostu arkadasi anne.bile yalan....ibadet anlayislarimizda.cok.farkli.demek.ben cocuguma.baktirmaya rahat etmeye gitmek.istemedm..kalabalik sahur.sofrasi iftar sofrasi icin iatedim.kaldi.ki.aofraya konacak.olan bir tabak fazlaydi.ibadet buysa herkes.kabuguna.cekilsin.bana annem.deil.arkadasim.gelse 1 ay ramazanda.ibadet sayardim.
Goruyorum ki buradan cocuk annesine.yuk.gelirmis..oysa bende.bir salata.corbayla doyardim.cocugunun.anneye misafir sayildigi donemdeyiz demekki..sizin dusunceleriniz.bana sunu gosterdi birakin esi.dostu arkadasi anne.bile yalan....ibadet anlayislarimizda.cok.farkli.demek.ben cocuguma.baktirmaya rahat etmeye gitmek.istemedm..kalabalik sahur.sofrasi iftar sofrasi icin iatedim.kaldi.ki.aofraya konacak.olan bir tabak fazlaydi.ibadet buysa herkes.kabuguna.cekilsin.bana annem.deil.arkadasim.gelse 1 ay ramazanda.ibadet sayardim.
Sizin anlayışınız bir evde 30 gün misafir olmaksa hiçbir şey demiyorum ben,bu bencillik değil. Anneniz çocuk sesini kaldırmayabilir. Ne var yani 30 gün gidecek,eşiniz ne yapacak? İnsanın evi gibi var mı yahu. Bencil olan sizsiniz,30 günü annenize kitlemeye çalışıyorsunuz.Aliniyorum cunku benim hayat.anlayisim.bu.deil cok.yazik.herkes bencil olmus.benim de.kizim.var o.bana asla.zehir.etmez.birseyi.insallah doldurur evimi ilerde
Ay okurken benim anneannemi okuyor gibi oldum benim anneannemde aynısını büyük dayıma yapar siz gelmeyin diğer oğlum gelecek der yada gitmişlerse kovar hadi gidin onlar gelecek diye ki her işine büyük dayım koşar küçük altınlarına varana kadar yedi ama hala kıymetli olan o, ha annemle teyzemi katmıyorum çünkü gitmezler hiç yanlarınaBu yine iyiymiş ben küçükken benim annem annaneme gitmek valiz hazırladı bir telefon gelirdi. Sen gelme ışte diğer kizlarimdan biri gelecek derdi. Sen geleceksen gider kaynananda kalirsin derdi. Annemi hiç sevmez evinde hiç barındırmazdi hemde annem diğer kızlarına göre daha masum saf ve iyi niyetli olduğu halde.( Diğer kızları kurt kadın yırtıcı canavar gibiler.)
Bu halen böyle canavar teyzelerim baş köşede benim garip annem bir bayramda falan gider ondan da kovulur gelir.
Bosver kafana takma senin annenannem yine iyi mukabeleye falan gitcekdir. Ramazan yoğun geçiyor sahurdu iftardı gözünde büyütmüş belli.
Olmam..samimiyetimle olmam.allah icin ne agirlarimGerçekten biri size 1 aylığına çocuğuyla kalmaya gelse,mesela akrabanız.
Aaa süper oley mi diyeceksiniz? Gerçekten hiç mi rahatsız olmazsınız. Kadın yatacak kalkacak oturacak belki bazen yemek yapmayacak,belki başka bir planı var. 30 gün nedir ya allah aşkına.
Anneniz ibadetler konusunda üzgünüm ama biraz cahil. Misafir ağırlamak ve kalp kırmamak da ibadettir.O arayana kadar da asla konuşmaz aramaz sormazdım. Arayınca da yaptıgını yüzüne vurur ancak öyle konusurdum.Biraz gaddarca gelebilir. Ama anneniz daha gaddarca konusmus bence.Lutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Kitlemek??? Sizin icin cok.uzuldum.Sizin anlayışınız bir evde 30 gün misafir olmaksa hiçbir şey demiyorum ben,bu bencillik değil. Anneniz çocuk sesini kaldırmayabilir. Ne var yani 30 gün gidecek,eşiniz ne yapacak? İnsanın evi gibi var mı yahu. Bencil olan sizsiniz,30 günü annenize kitlemeye çalışıyorsunuz.
Telefonunuz mu bozuk? Boşluk yerine neden nokta nokta nokta.Lutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Bir anlayan cikmis.sonunda..ben ne yemek.istedim.ne.kendimi.ona kitlemek..ben belki.birlikte kuran tutariz sahur soframiz tatli olur..daha kac ramazan goruceZ esimde anlayisli iken birlikte olalim.istedim..ama goruorum ki herkes cok.baska.yorumlamis...yazik cok yazk.bir evlat anaya yük dmekkki..Anneniz ibadetler konusunda üzgünüm ama biraz cahil. Misafir ağırlamak ve kalp kırmamak da ibadettir.O arayana kadar da asla konuşmaz aramaz sormazdım. Arayınca da yaptıgını yüzüne vurur ancak öyle konusurdum.Biraz gaddarca gelebilir. Ama anneniz daha gaddarca konusmus bence.
Mesele de zaten özbeöz kızını herhangi bir akrabayla bir tutmak da değil mi ?Gerçekten biri size 1 aylığına çocuğuyla kalmaya gelse,mesela akrabanız.
Aaa süper oley mi diyeceksiniz? Gerçekten hiç mi rahatsız olmazsınız. Kadın yatacak kalkacak oturacak belki bazen yemek yapmayacak,belki başka bir planı var. 30 gün nedir ya allah aşkına.
Annenizle Ramazan geçirmek , beraber iftar, sahur yapmak istiyorsanız son 10 gün gider bayramı da yapar dönersiniz yani illa 30 günün tamamını beraber mi geçireceksiniz. Abartıyorsunuz gerçekten.Bir anlayan cikmis.sonunda..ben ne yemek.istedim.ne.kendimi.ona kitlemek..ben belki.birlikte kuran tutariz sahur soframiz tatli olur..daha kac ramazan goruceZ esimde anlayisli iken birlikte olalim.istedim..ama goruorum ki herkes cok.baska.yorumlamis...yazik cok yazk.bir evlat anaya yük dmekkki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?