Gelme dedi

Hiç üzülmeyin her işte bir hayır vardır. Aksi yorum yapanlar aynı şeyi siz annenize yapsanız annemi basımın ustune koyarım anneye oyle laf denir mi derdi. Ne yazık ki anne ve evlat olmak sadece sıfatlarla yasanıyor. Oysa anne evlat olmak yasanmıslıklarla ilgilidir.Annesi tarafından daha gitmeden kendi evim sandıgı evden kovulmak bu ilişkiyi anne kız ilişkisi yapmaktan cıkarır.

Cok tesekkur ederim anlamissiniz.beni

kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum da çok üzücü gerçekten ki benim annem öyle bişey demez ama dese cidden çok kırıldım lakin şunu da eklemek istiyorum 30 gün gerçekten çok uzun bi süre . koskoca bavulla gidilmelik bi süre. insan artık düzenini kurduktan sonra anne evi bile olsa 30 gün yorucu olabilir. keşke daha kısa süreli düşünseydiniz böylece ramazanın bir kısmınıda eşinize ayırırdınız. olan olmuş dilerim ki geçer kırgınlığınız.

çocuk anneye misafir diye degil, duygusallıktan mı bilmiyorum, ama anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.
insanlar anne oldu diye her şeye eyvallah etmek durumunda değil.
kadın çocuklarını büyütmüş, evlendirmiş, artık kendi için bir şeyler yapmak istiyor, neden bunu ona çok görüyorsunuz?
ister ibadet, ister tatil olsun bu.
belki sahura kadar uyumayacak, öğlene kadar uyuyacak. ama siz oradasınız, çocuk buna uyum sağlamaz uyuyamayacak, yorulacak. açlık zor gelecek, stres yapacak.
bir çorba ile öğün geçiştirebilecekken size hazırlık yapmak zorunda kalacak.
siz bir çorbaya doyarsınız, sofraya bir tabak fazla falan diyorsunuz da, çocuk oruç tutmayacak.
e bir çorba ile de bakılmayacak.
çocuk için o evde sürekli bir hazırlık olmak durumunda.
benim veletler 1.5 ve 3.5 yaş, günde 3 ana 3 ara öğün yemekleri.
ramazanı kara kara düşünüyorum valla ne yalan söyleyeyim. ben anne değil miyim şimdi?
bekar olsanız demişsiniz, bekar değilsiniz. çocuğunuz var. o evde sizin yaşamadığınız bir düzen kuruldu. ve bu düzeni bilmiyorsunuz.

sizin ibadet saydıklarınız değil, annenizin yapmak istedikleri önemli olan.
siz misafir ağırlamayı ibadet olarak yapmayı seçebilirsiniz, anne kuran okumayı seçer.
bu konuda o daha makbuldür bu daha makbuldür demek kimsenin haddi değil.

Evet iste sorun bu.ben hep.kendi.evim.sanmistim degilmis

Bi.bilsem...ben.30 yasinda.kadinim.napacaksam.ona
belki çocuğunuz çok yaramazdır ve siz de çok müdahale etmiyorsanız. böyle söylemek zorunda da kalmış olabilir. var böyle tipler. çocuğuna yeterince hakim olmayan düşüncesiz insanlar. konuyu okuyunca burda anne direk hatalı gibi görünse de ben olayın tek taraflı olmadığını düşünüyorum. yoksa bir anne hele ki 30 yaşında genç bir kızının ramazanda evinde ona da yardımcı olmasını ister. ama demekki sizden ortak bir iş ve yardımlaşma göremiyor ki size rahatça ibadetimi yapmak istiyorum demiş.
yani demek istediğim herkes dönüp bir de kendine baksın. onu söyleyen anneniz dediğim gibi sizden geldiğinizde sizin ona yük olmayacağınızı bilse asla gelme demezdi diye düşünüyorum.
tabiki sizi tanımıyorum sadece olması gerekenleri sıraladım

Yanlis.yorumlar.genc dediginiz icin.sagolun 30 yas sendromum.var :)

Anlayan derken? Diğerleri anlamayacak kadar aptal mı? Vicdansız mı? İnsafsız mı?
Pessss

evet biraz kirici olmus ama cok buyutmeyin bence yaslilik biraz zor,hoş görülü olun anne sonuçta açık söylemiş belki güç yettiremiyordur ramazanda belki geç falan kalkıyordur ve belki sizi daha iyi ağırlamak istiyordur

Ağzınıza sağlık

Anlayan derken? Diğerleri anlamayacak kadar aptal mı? Vicdansız mı? İnsafsız mı?
Pessss

çok abartmıyor musunuz ?
sonuçta herkesin bi düşüncesi var ve aynı pencereden bakılırsa anlaşıldığını düşünür insan. diğeri aptal vicdansız olmuyor burda..

neden insanlar kırıcı yahu bayan bayana dertleşilmiyor bile hemen bi saldırma modunda herkes.
sizi tenzi ediyorum genel olarak konuştum

Ben de sizi tenzih ederim
Ancak sayfalarca yoruma rağmen neden kendi işine gelen yorumlara “anlamışsınız” diye yorum yapılır ki

Konu sahibini biz de anlıyoruz, evet çok üzülmüş, evet annesinden böyle bir hareket beklememiş ve sarsılmış, haaa bizim de annelerimiz dese biz de üzülürüz. Ama bir farkla, biz annemize hak veririz.

Konu sahibi annesine hak vermek istemiyor. Onlarca yoruma rağmen annesinin penceresinden bakmak istemiyor. Halbuki kendisi mutlu olacak.

Ben de sizi tenzih ederim hahah tamam tenzih

kırılmış işte zamanla geçer dilerim ki . ilk kırgınlığı geçtiğinde anlamaya başlıycaktır eminim.

İlişkilerde karşımızdakine saygı duymayı belirli görünmez sınırlar olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Anne, baba, evlat olsa hatta aynı evde yaşasak dahi var bu sınırlar. Bunları ihlal edenler genellikle samimiyet zannediyor ama aslında özel alan ihlali oluyor.

Kırılmak yerine insanları olduğu gibi kabul etmek daha kolay. Herkes yerinde mutlu olsun en güzeli bu. Anneniz sizi çok seviyordur ama bu 30 gün boyunca 7/24 sizinle olmayı gerektirmez. Az beklenti çok mutluluk diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…