Hiç üzülmeyin her işte bir hayır vardır. Aksi yorum yapanlar aynı şeyi siz annenize yapsanız annemi basımın ustune koyarım anneye oyle laf denir mi derdi. Ne yazık ki anne ve evlat olmak sadece sıfatlarla yasanıyor. Oysa anne evlat olmak yasanmıslıklarla ilgilidir.Annesi tarafından daha gitmeden kendi evim sandıgı evden kovulmak bu ilişkiyi anne kız ilişkisi yapmaktan cıkarır.Bir anlayan cikmis.sonunda..ben ne yemek.istedim.ne.kendimi.ona kitlemek..ben belki.birlikte kuran tutariz sahur soframiz tatli olur..daha kac ramazan goruceZ esimde anlayisli iken birlikte olalim.istedim..ama goruorum ki herkes cok.baska.yorumlamis...yazik cok yazk.bir evlat anaya yük dmekkki..
Cok tesekkur ederim anlamissiniz.beniAy okurken benim anneannemi okuyor gibi oldum benim anneannemde aynısını büyük dayıma yapar siz gelmeyin diğer oğlum gelecek der yada gitmişlerse kovar hadi gidin onlar gelecek diye ki her işine büyük dayım koşar küçük altınlarına varana kadar yedi ama hala kıymetli olan o, ha annemle teyzemi katmıyorum çünkü gitmezler hiç yanlarınakonu sahibi siz çok haklısınız benim görümcemde yurtdışında geldiklerinde bir ay kalır sonuçta özlüyor insan kv hiç karışmaz onlara onlar pişirir yer içer evi temizler insanın kızı oğlu yük olmamalı anneye her işini görmeli geldiğinde siz de eminim yapıyorsunuz herşeyi annenizin karakteri böyleyse demek yapacak bir şey yok mesafeli olursunuz artık
kv yapmış olsaydı bunu herkes cephe alırdı kvye anne yapınca normal karşılıyorlar garip
Siz haklısınız bence ve dediğim gibi mesafeli olun evladı yük gelmemeli insana evlat sonuçta ve gurbetteymişsiniz
Goruyorum ki buradan cocuk annesine.yuk.gelirmis..oysa bende.bir salata.corbayla doyardim.cocugunun.anneye misafir sayildigi donemdeyiz demekki..sizin dusunceleriniz.bana sunu gosterdi birakin esi.dostu arkadasi anne.bile yalan....ibadet anlayislarimizda.cok.farkli.demek.ben cocuguma.baktirmaya rahat etmeye gitmek.istemedm..kalabalik sahur.sofrasi iftar sofrasi icin iatedim.kaldi.ki.aofraya konacak.olan bir tabak fazlaydi.ibadet buysa herkes.kabuguna.cekilsin.bana annem.deil.arkadasim.gelse 1 ay ramazanda.ibadet sayardim.
Evet iste sorun bu.ben hep.kendi.evim.sanmistim degilmisHiç üzülmeyin her işte bir hayır vardır. Aksi yorum yapanlar aynı şeyi siz annenize yapsanız annemi basımın ustune koyarım anneye oyle laf denir mi derdi. Ne yazık ki anne ve evlat olmak sadece sıfatlarla yasanıyor. Oysa anne evlat olmak yasanmıslıklarla ilgilidir.Annesi tarafından daha gitmeden kendi evim sandıgı evden kovulmak bu ilişkiyi anne kız ilişkisi yapmaktan cıkarır.
belki çocuğunuz çok yaramazdır ve siz de çok müdahale etmiyorsanız. böyle söylemek zorunda da kalmış olabilir. var böyle tipler. çocuğuna yeterince hakim olmayan düşüncesiz insanlar. konuyu okuyunca burda anne direk hatalı gibi görünse de ben olayın tek taraflı olmadığını düşünüyorum. yoksa bir anne hele ki 30 yaşında genç bir kızının ramazanda evinde ona da yardımcı olmasını ister. ama demekki sizden ortak bir iş ve yardımlaşma göremiyor ki size rahatça ibadetimi yapmak istiyorum demiş.Bi.bilsem...ben.30 yasinda.kadinim.napacaksam.ona
Yanlis.yorumlar.genc dediginiz icin.sagolun 30 yas sendromum.var :)belki çocuğunuz çok yaramazdır ve siz de çok müdahale etmiyorsanız. böyle söylemek zorunda da kalmış olabilir. var böyle tipler. çocuğuna yeterince hakim olmayan düşüncesiz insanlar. konuyu okuyunca burda anne direk hatalı gibi görünse de ben olayın tek taraflı olmadığını düşünüyorum. yoksa bir anne hele ki 30 yaşında genç bir kızının ramazanda evinde ona da yardımcı olmasını ister. ama demekki sizden ortak bir iş ve yardımlaşma göremiyor ki size rahatça ibadetimi yapmak istiyorum demiş.
yani demek istediğim herkes dönüp bir de kendine baksın. onu söyleyen anneniz dediğim gibi sizden geldiğinizde sizin ona yük olmayacağınızı bilse asla gelme demezdi diye düşünüyorum.
tabiki sizi tanımıyorum sadece olması gerekenleri sıraladım
Bir anlayan cikmis.sonunda..ben ne yemek.istedim.ne.kendimi.ona kitlemek..ben belki.birlikte kuran tutariz sahur soframiz tatli olur..daha kac ramazan goruceZ esimde anlayisli iken birlikte olalim.istedim..ama goruorum ki herkes cok.baska.yorumlamis...yazik cok yazk.bir evlat anaya yük dmekkki..
sizin ibadet saydıklarınız değil, annenizin yapmak istedikleri önemli olan.
siz misafir ağırlamayı ibadet olarak yapmayı seçebilirsiniz, anne kuran okumayı seçer.
bu konuda o daha makbuldür bu daha makbuldür demek kimsenin haddi değil.
Anlayan derken? Diğerleri anlamayacak kadar aptal mı? Vicdansız mı? İnsafsız mı?
Pessss
çok abartmıyor musunuz ?
sonuçta herkesin bi düşüncesi var ve aynı pencereden bakılırsa anlaşıldığını düşünür insan. diğeri aptal vicdansız olmuyor burda..
neden insanlar kırıcı yahu bayan bayana dertleşilmiyor bile hemen bi saldırma modunda herkes.
sizi tenzi ediyorum genel olarak konuştum
Ben de sizi tenzih ederim
Ancak sayfalarca yoruma rağmen neden kendi işine gelen yorumlara “anlamışsınız” diye yorum yapılır ki
Konu sahibini biz de anlıyoruz, evet çok üzülmüş, evet annesinden böyle bir hareket beklememiş ve sarsılmış, haaa bizim de annelerimiz dese biz de üzülürüz. Ama bir farkla, biz annemize hak veririz.
Konu sahibi annesine hak vermek istemiyor. Onlarca yoruma rağmen annesinin penceresinden bakmak istemiyor. Halbuki kendisi mutlu olacak.
Algi yaratmayin ne alaka yuhAnlayan derken? Diğerleri anlamayacak kadar aptal mı? Vicdansız mı? İnsafsız mı?
Pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?