Gelmeyen fotograf makinesi

Alttan almaya pek niyetim yok açıkçası, yarın sabah tekrar arayip yaptirin ya da yenisini istiyorum diyecegim. Bir blogum var fotograf cekemedigim icin onu bile kullanamiyorum dogru duzgun.
Annem kredi mi ceksinler kac ay onu odeyecekler diyor, keske hic vermeseydim.

Emanete böyle bakmamlılar ve kac ay olmus vermemisler yani, söyleyin tamir ettirsinler yada siz alın tamir icin masraf nekadar tutuyorsa parasıni size ödesinler.

Annenizi bu olaydan çıkarmanız lazım. O böyle konuştukça karşı taraf yüz bulup ilelebet vermez o makineyi

Annen çok değişikmiş ya, ister kredi çeksinler ister koltuklarını satsınlar. 10 bin fotoğraf mak bu kadar gariban ailenin ne işi olur ya ? Doğu avrupa turu yaptılarda orada mı lazım oldu ne oldu ?

Yarın sabah gitmeyin hemen şimdi gidip isteyin bence, okurken benim kalkıp gidesim geldi çünkü fotoğraf makinenizi istemek için. Bence başına farklı bir şey geldi o makinenin. Ayrıca gerekirse kredi çeksinler ben olsam çekerdim.

Ayy o zaman anneniz aldın yenisini. Ya size danışmadan vermiş annenizde hala onları savunma derdinde. Fotoğraf çekmek için artık makineye ihtiyaç yok halletselermiş. “Emanetin canı azdır “ derler. Sizin vicdanlık bir durumunuz yok. Kırıldıysa da görün makineyi. Her yer taksit yapıyor alsınlar yenisini. Çizilmiş tamir görmüş bir alet istemediğinizi belirtin. 10 bin tl kolay kazanılmıyor. Belki siz de kolay kazanmadınız onu. Yarın o çocuğun elinde pahalı bi telefon görünce daha çok üzülürsünüz.

Basta vermeseymişsiniz iyiymiş.
Şu durumda olayı doğru anlamaları lazım.
Diyalogunuz iyi ise yapacak sey yok Bi bRdak su içeceksiniz üstüne

Arkadaşım profesyonel makinesini doğum zamanı kendi vermek istedi, hastanede çekim yaparız diye, almadım. O halimle emanet malın peşine düşemem diye. Hengamede başına bir şey gelse açıklayamam diye. İnsanlar ne rahat ya. Telefonla çekseler olmuyor muymuş yani, olmazsa olmaz bir şey değil. Üstüne bir de bu kadar oyalıyorlar, baştan ödeyemeyiz diyorlar. Bari utan biraz, mahcup ol.

Bir de yaptirilsa dahi bir hasar kalırsa 2 3 ay sonra bir daha bozulursa diye düşünüyorum. Bin pisman oldum gercekten

Üni yillarından bir sevgilim fakir fukara, kyk yurdunda kalan, devlet bursuyla geçinen bir çocuktu. Bir proje ödevi için oda arkadaşının daha yeni aldığı laptopu kullanmak istemiş, derken aksilik bu ya, şekerli sıcak çayı laptopa dökmüş.
Hiç 'fakirim, param yok, param olsa kendime alırdım' falan demedi. O bilgisayarı satti, aynı yerde onu pesinata sayıp aynı bilgisayardan aldı çocuğa. Girdi part time bir işe, birkaç ay tüm kazandigini çocuğun bilgisayar taksidine ödedi.
Ki son sınıftaydi, hem dersleri , hem stajları vardı, hem kpssye hazırlanıyordu. Yine de gitti ek işiyle ödedi çocuğun laptop parasını.
O yapıyorsa bunlar niye yapmıyor??? Pekala da yapabilirler. Hiç de acimayin. Kırmayı bilen gidip yaptırmayı da bilir. Gerçi uyduruk bir yere götürürse orijinal parcanizin çalınma ihtimali de var. Bence yaptiracaginizi, çıkan faturayı da onlardan isteyeceğinizi söyleyin. Faturanızla alana kadar kapılarına gidip durun.
Çok geçmiş olsun.

Annen çok değişikmiş ya, ister kredi çeksinler ister koltuklarını satsınlar. 10 bin fotoğraf mak bu kadar gariban ailenin ne işi olur ya ? Doğu avrupa turu yaptılarda orada mı lazım oldu ne oldu ?
Çekimleri varmış ne cekimi hic bilmiyorum markette calisiyor cocuk.

Eşim de Arkadasına laptop vermiş. Arkadas çocuk ekranı kırdı yaptırmam lazım demiş. bir yıl oldu laptop gelmedi. Benim kız da evde bozuk tabletten girdi derse. Çok yakın arkadas daha birsey demedik .
Aslında gelmeyince üzülecegin seyi vermemek en doğrusu

Çekimleri varmış ne cekimi hic bilmiyorum markette calisiyor cocuk.
Tövbe tövbe kadın mı satıyorlar ne yapıyorlar ? Sebze mi çektiler , turşu mu çektiler mak ne yaptılar ? Ne manyak aile ya , neden gidip istemekten çekiniyorsunuz anlayamıyorum. Kapılarınana gideceksiniz makinayı alayım diyeceksiniz bozuk diyecekler , göstermezlerse sattılarsa hoop polise gidiyorum diyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…