- 25 Haziran 2016
- 7.613
- 13.639
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aynisini sandaletimde yasamistim, arkadasimin yirtildi dedigi sandaleti bir fotoda ayaginda gormustum. Benim de aklima gelmiyor degil bu durum.Yillar once bursumdan biriktirip cok guzel bi elbise aldim.hic giymeden abimin esi yengem dugune gidicem ver diye israr etti verdim.sonra dediki dugunde bi yere takildi yirtildi tabi cok uzuldum.ver tamire gotureyim dedim ayy yok duzelecek gibi degil dedi.aradan baya zaman gecti bi gun bi resmini gordum ustunde benim elbisem ve sapasaglam.anlayacaginiz bunlarda boyle bisey yapmis olabilir.sizdede suc 10 bin tllik makineyi verdiniz aksaminda hemen isteyecektiniz.ben asla elektronik seyleri vermem kimseye
Evet bizimki de laptoptı, ekranını nasıl kırmışlar ki gerçekten bir şeyi verirken gözden çıkarmak gerek. Benden kitap alıp getirmeyen o kadar çok insan var ki.Eşim de Arkadasına laptop vermiş. Arkadas çocuk ekranı kırdı yaptırmam lazım demiş. bir yıl oldu laptop gelmedi. Benim kız da evde bozuk tabletten girdi derse. Çok yakın arkadas daha birsey demedik .
Aslında gelmeyince üzülecegin seyi vermemek en doğrusu
Fotograf makinasi, laptop, telefon gibi aletleri birilerine odunc vermeyi dogru bulmuyorum..10 binlik bir aleti al sonra vay efendim cizildi bozuldu de! Bu ne yüzsüzlük ne pişkinlik! Gidin kapilarina alin ve tamir faturasini da gonderin.Ha odemezler eminim de neyse..Ben sizin yerinizde olsam daha cok anneme kizardim.Size sormadan verdiyse de annenize ödetin tamir masrafini..Merhabalar herkese.
3 4 ay kadar önce eski bir komşumuz fotograf makinemi istedi, önemli bir işi varmış oğlunun anneme söylemişler annem de verdi.
Ben en fazla bir haftaya gelir diye düşündüğüm için bir şey demedim ama aylardır gelmiyor makine.
3 4 kere istedim, ihtiyacım var makineye diye belirttim tamam dediler ama ses soluk yok. Bu ay fazlasıyla ihtiyacım oldu annem aradı fotograflari telefona atamadıklarını soyleyip yine ertelediler.
Bugun kadin makinenin bozuldugunu ekranin çizildiğini soylemis anneme. Herhangi bir sekilde alalim ya da yaptiralim lafi gecmemis, makine ne halde bilmiyorum.
Su an makinenin fiyati 10 bin lira civarı ve ben tekrar o fiyati vermek istemiyorum.
Makineyi alan komşumuzun durumlari cok iyi degil, esi ve oglu asgari ucretle calisiyor, borclari olduğunu falan söylemiş anneme.
Makineyi alıp yaptirabilirsem yaptırsam diyorum yapmazlarsa tekrar gidip makine yapilmiyor aynisini alin diyemem. Direkt yenisini istesem diyorum annem kıt kanaat geciniyorlar deyip vicdan yaptiriyor.
Ne yapmam lazım, nasil bir yol izlemeliyim?
Borclari varsa var size ne? Ay kesin sattilar makinayi.Benim basima gelse simdiye evlerinin onundeydim.Makinayi almadan da ayrilmazdim kapi onunden..Anneme direkt borclarimiz var diye anlatmış kadın, cok kotu durumumuz demis. Yaptiralim lafi da gecmemis.
Elektronik eşyayı odunc almayı sevmiyorumMerhabalar herkese.
3 4 ay kadar önce eski bir komşumuz fotograf makinemi istedi, önemli bir işi varmış oğlunun anneme söylemişler annem de verdi.
Ben en fazla bir haftaya gelir diye düşündüğüm için bir şey demedim ama aylardır gelmiyor makine.
3 4 kere istedim, ihtiyacım var makineye diye belirttim tamam dediler ama ses soluk yok. Bu ay fazlasıyla ihtiyacım oldu annem aradı fotograflari telefona atamadıklarını soyleyip yine ertelediler.
Bugun kadin makinenin bozuldugunu ekranin çizildiğini soylemis anneme. Herhangi bir sekilde alalim ya da yaptiralim lafi gecmemis, makine ne halde bilmiyorum.
Su an makinenin fiyati 10 bin lira civarı ve ben tekrar o fiyati vermek istemiyorum.
Makineyi alan komşumuzun durumlari cok iyi degil, esi ve oglu asgari ucretle calisiyor, borclari olduğunu falan söylemiş anneme.
Makineyi alıp yaptirabilirsem yaptırsam diyorum yapmazlarsa tekrar gidip makine yapilmiyor aynisini alin diyemem. Direkt yenisini istesem diyorum annem kıt kanaat geciniyorlar deyip vicdan yaptiriyor.
Ne yapmam lazım, nasil bir yol izlemeliyim?
Annem cok kullanmıyorum diye onemsememis, genelde telefondan hallediyorumdiye oyle dusunmus ama simdi o da pisman.Bence en büyük suç annenizde. Benim ailemden kimse 10bin tl tutarında bir eşyamla ilgili tasarruf sahibi olamaz benim adıma. Oluyorsa da o da bunlardan sorumlu demektir. Bu arada bence artık öyle bi makine yok, çizildi muhabbetine ben şahsen hiç inanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?