Gelmeyen fotograf makinesi

Yillar once bursumdan biriktirip cok guzel bi elbise aldim.hic giymeden abimin esi yengem dugune gidicem ver diye israr etti verdim.sonra dediki dugunde bi yere takildi yirtildi tabi cok uzuldum.ver tamire gotureyim dedim ayy yok duzelecek gibi degil dedi.aradan baya zaman gecti bi gun bi resmini gordum ustunde benim elbisem ve sapasaglam.anlayacaginiz bunlarda boyle bisey yapmis olabilir.sizdede suc 10 bin tllik makineyi verdiniz aksaminda hemen isteyecektiniz.ben asla elektronik seyleri vermem kimseye

Aynisini sandaletimde yasamistim, arkadasimin yirtildi dedigi sandaleti bir fotoda ayaginda gormustum. Benim de aklima gelmiyor degil bu durum.

Evet bizimki de laptoptı, ekranını nasıl kırmışlar ki gerçekten bir şeyi verirken gözden çıkarmak gerek. Benden kitap alıp getirmeyen o kadar çok insan var ki.

Sırf bu yüzden ne birinin eşyasını almak isterim, ne birine eşya vermek isterim. Eşimin bekarken aldığı oyuncu bilgisayarı var. Aldığı zaman 12bin tl imiş, şuan 14. Onun tozunu alırken bile çekine çekine siliyorum. Kaldı ki insanlar 10binlik makine alıp çizdik diyor, oyalayıp vermiyor. Kesinlikle makinenin başına birşeyler gelmiş. Hiç beklemeyin yarını, aramayın da. Direk gidip isteyin.

Bu devirde herkesin telefonu gayet de güzel fotoğraf çekiyoruz. Bence pahalı da olduğunu biliyorlardiysa cooktan satip yemislerdir makineyi ne yazık ki.

Huzur vermeyin, tamam makinemi bozuksa da getirin ben yaptiracagim demelisiniz. Makinenizin onlarla olmadığı belli ne yapacaklar bilemiyorum ama huzurlari kacsin. Etin budun yoksa pahali makinesiz fotoğraf cekilmiyor mu insanların cidden anlamiyorum

Fotograf makinasi, laptop, telefon gibi aletleri birilerine odunc vermeyi dogru bulmuyorum..10 binlik bir aleti al sonra vay efendim cizildi bozuldu de! Bu ne yüzsüzlük ne pişkinlik! Gidin kapilarina alin ve tamir faturasini da gonderin.Ha odemezler eminim de neyse..Ben sizin yerinizde olsam daha cok anneme kizardim.Size sormadan verdiyse de annenize ödetin tamir masrafini..

Anneme direkt borclarimiz var diye anlatmış kadın, cok kotu durumumuz demis. Yaptiralim lafi da gecmemis.
Borclari varsa var size ne? Ay kesin sattilar makinayi.Benim basima gelse simdiye evlerinin onundeydim.Makinayi almadan da ayrilmazdim kapi onunden..

Elektronik eşyayı odunc almayı sevmiyorum

Annem cok kullanmıyorum diye onemsememis, genelde telefondan hallediyorumdiye oyle dusunmus ama simdi o da pisman.

Hiç sevmem birşey ödünç almayı da vermeyi de .Verirsem direkt hediye ederim sizinki de öyle olmuş bence .Bu kadar zaman vermeyen verir mi ? Hiç sanmıyorum maalesef

Bozuksa bile niye çıkmıyor hala meydana ? Satmış olmasınlar ya ? Benim rezil bir arkadaşım motosiklet kaskımı ödünç almıştı sonra “biz kaza yaptık kask paramparça oldu” demişti.Parasını vereyim falanda yok.Meğer kaskımı güzelce başka renkle kaplayıp bir arkadaşına satmış.

Aramakla hiç uğraşmayın direkt kapıya gidip isteyin ben tamir ettiririm diye. Bana üstüne yatıyorlarmış gibi geldi. Bozulduysa da getirir açıklarsın siz tamir ettirin ben ödeyeceğim falan dersin. Ekranı çizildiyse nolcak yani , onlarda mı kalacak artık nasıl bir düşünce yapısı bu.

Ay lütfen yarin kapılarına gidip makinayı alin. Ben olsam çıldırmıştım malım biraz fazla fazla kıymetlidir. Imzali kitaplarım dvd lerim cok gitti oyle yillar geçmesine rağmen hala içim acır hatırlayınca.
Vala ben çıldırdım burda konuyu okurken, satma değilde (O kadarına cesaret edemezler) muhtemelen baya kötü bisey geldi düşürmüş olabilirler. Annenizin vicdan yapmasına hic gerek yok 10 bin tl az para değil. Başına birşey getirdilerse ödesinler paşa paşa
Siz verin ben yaptırır faturayı size getiririm deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…