Gelmeyen fotograf makinesi

Yarın sabah ararin diye dusunuyorum ama aksam kapiya gidip direkt istesem daha mantikli sanki bahane bulamazlar.

bu insanlar yakinin degil, bir de yuzsuzler yani kac kere istemissin vermemisler. ben olsam bu durumda acimam isterim parasini. yaptiriliyorsa orijinal tamirini yaptirir onlara odetirim degilse aynisini aldiririm o ne oyle? siz istemeden mahcup sekilde getirseler yorumum degisirdi.

ceylin bu arada taa ne zaman konusmustuk ay okuldaki hoca ne oldu? mezun olmussundur buyuk ihtimalle ama bir seye baglanmadi mi?

Ben pahalı bir şeyi emanet alsam(ki almam)gözüm gibi bakardım.Ki başına bir şey gelse,alacak durumum olmasına rağmen.Ama başkasının malı diye gözüm gibi bakardım.Başına bir şey geldi madem aylarca niye oyalarsın,dürüst ol.Kesinlikle makineyi isteyin,çok pahalı yaptırırım falan deyin.Hala vermezlerse kötü niyet Sezin bence artık.

Hahahaha mezun olali 2 sene oldu, hocayla konuşmayı kesmistik en son. Ben biriyle tanıştım bunu duyunca o da gitti biriyle nisanlandi. Nisan atip geri bana dondu ben kabul etmedim. Hicbir sey olmadi sonuc olarak :)

Bir kere makineniz haken duruyor mu?
Ben ekranın tamirini geçtim ciddi ciddi ikinci elde pazarlamış olabileceklerini düşünüyorum makinayı, hemen ama hemen geri isteyin, ellerinden kurtarmanız lazım.

Ayrıca bu tip makinelerin ekran tamir parası çok çok yüksek olmaz, cep telefonu değil arka ekranları daha basit. Dokunmatik olmuyor genelde tamiri illaki pahalı olacak diye düşünmeyin.

Annenize de söyleyin istediler diye herkese herşeyi vermesin. Bu aletin büyük ihtimalle değiştirilebilir lensi var, motorları var gerçekten milletin elinde hoplatılacak bir oyuncak değil bu. Biz ekranını silerken bile özeniyoruz.

Bir de anneniz kusura bakmasın da bu kadar borcu olan birisi bu makineyi ne yapacak? Etkinlik çekmek istiyorsa cep telefonu ile çeksin, bu tip makineler bilenin elinde işe yarar. Benimkini verseler çıldırırım, böyle saçmalık olmaz. Kavga edilecekse edilsin, kurtarın makineyi.

Hahahaha mezun olali 2 sene oldu, hocayla konuşmayı kesmistik en son. Ben biriyle tanıştım bunu duyunca o da gitti biriyle nisanlandi. Nisan atip geri bana dondu ben kabul etmedim. Hicbir sey olmadi sonuc olarak :)
kendi kendime ben shiplemistim sizi ama ahajshajaha hayirlisi olsun ya. ama bak ikiniz de bostaysaniz bi dusun tekrar

Makinemi bana verin de yaptırın deme ben yaptırırım siz bana ödersiniz de bakalım makine gerçekten duruyor mu

Tamam vijdanda 10 bin de vijdanlık bişey yok. Tamir oluyorsa onu bari yaptırsınlar. Şu anneleri anlamak mümkün değil aynısını benimkide yapar sormaz etmez koltuğu isteseler verecek bir annem var

Bence hiç yaptırım diye uğraşmayın, nereden bilecekler tamirciyi?
Oturup saçma sapan bir yere götürürler daha beter olur. Orjinal servisinin tamir etmesi lazım, sonuçta ekranı değişecekse yeni ekranın ölçülerinin uyması lazım.

Aylarca neyin kredisi ödenecek, sadece ekran olsa problem değil. Ben yere düşürüp içindeki parçaların zarar görmüş olabileceğinden korkuyorum asıl sakın dokunmasınlar siz götürün servise.

Mesele sadece ekransa zaten çok ucuza kurtarırsınız annenizi dinlemeyin, aylarca ödenecek bir kredi yok ortada.

Öncelikle makineyi kurtarmaya bakın, direkt kapılarına dayanıp isteyin.

Yarın sabah ararin diye dusunuyorum ama aksam kapiya gidip direkt istesem daha mantikli sanki bahane bulamazlar.
Evet hemen gidip isteyin şimdi. Ya 10 bin tl verdiğim makineyi babam bozsa isterim parasını, siz komşunuza üzülüyorsunuz. Şekerimi düşürdü bu konu yemin ederim

Sizin rahatlığınıza ben buradan sinirden tepiniyorum

Oturdum konu sahibinin yerine ben çıldırıyorum resmen, ben ertesi gün kapılarına dayanmıştım. Adres versin ben gidip isteyeyim.

Bizim minik keratayı ne kadar sevdiğimi de farkettim bu arada şu dalgın geçsin bir ara çekime götüreyim epeydir dolapta.

(Not: 10 bin tl falan değil)

Hayır borçları var, “lüks” çekim için makineyi sahibine bile sormadan almışlar, üstelik ekranı tek seferde çizmeyi de başarmışlar. Tebrik ediyorum(!) kendilerini. Aylardır makineyi de rehin almışlar, hadsizlik dorukta. Şu noktada sadece ekranı çizikse inanın şükredilecek haldeyiz.

Yüzlerine artık bakılmaz, özür bile yok.

Direkt kapıdan isteyin, almadan da çıkmayın. Telefon açarsanız, yok vallahi tamirciye götüreceğiz yok aile ziyaretimiz var şu yok bu falan diyip bir daha oyalayabilirler.

Direkt yüzlerini görünce durumun ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Zaten doğrudan makineyi istiyorsunuz hemem vermeleri lazım.

Prensip olarak yakin tanidigima bile pahali olan esyami vermem her iki taraf icinde en mantiklisi bence isteyin sonucta pahali ve ödünç aldiklari esyaya deger vermemis ve kazaylada olsa zarar vermisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…