- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Yarın sabah ararin diye dusunuyorum ama aksam kapiya gidip direkt istesem daha mantikli sanki bahane bulamazlar.Yarın sabah gitmeyin hemen şimdi gidip isteyin bence, okurken benim kalkıp gidesim geldi çünkü fotoğraf makinenizi istemek için. Bence başına farklı bir şey geldi o makinenin. Ayrıca gerekirse kredi çeksinler ben olsam çekerdim.
Inanin ben cekiniyorum üzülüyorum. Utanmasam ozur dileyecegim gidip bozduklari icin.Sizin rahatlığınıza ben buradan sinirden tepiniyorum
Hahahaha mezun olali 2 sene oldu, hocayla konuşmayı kesmistik en son. Ben biriyle tanıştım bunu duyunca o da gitti biriyle nisanlandi. Nisan atip geri bana dondu ben kabul etmedim. Hicbir sey olmadi sonuc olarak :)bu insanlar yakinin degil, bir de yuzsuzler yani kac kere istemissin vermemisler. ben olsam bu durumda acimam isterim parasini. yaptiriliyorsa orijinal tamirini yaptirir onlara odetirim degilse aynisini aldiririm o ne oyle? siz istemeden mahcup sekilde getirseler yorumum degisirdi.
ceylin bu arada taa ne zaman konusmustuk ay okuldaki hoca ne oldu? mezun olmussundur buyuk ihtimalle ama bir seye baglanmadi mi?
kendi kendime ben shiplemistim sizi ama ahajshajaha hayirlisi olsun ya. ama bak ikiniz de bostaysaniz bi dusun tekrarHahahaha mezun olali 2 sene oldu, hocayla konuşmayı kesmistik en son. Ben biriyle tanıştım bunu duyunca o da gitti biriyle nisanlandi. Nisan atip geri bana dondu ben kabul etmedim. Hicbir sey olmadi sonuc olarak :)
Makinemi bana verin de yaptırın deme ben yaptırırım siz bana ödersiniz de bakalım makine gerçekten duruyor muAlttan almaya pek niyetim yok açıkçası, yarın sabah tekrar arayip yaptirin ya da yenisini istiyorum diyecegim. Bir blogum var fotograf cekemedigim icin onu bile kullanamiyorum dogru duzgun.
Annem kredi mi ceksinler kac ay onu odeyecekler diyor, keske hic vermeseydim.
Tamam vijdanda 10 bin de vijdanlık bişey yok. Tamir oluyorsa onu bari yaptırsınlar. Şu anneleri anlamak mümkün değil aynısını benimkide yapar sormaz etmez koltuğu isteseler verecek bir annem varMerhabalar herkese.
3 4 ay kadar önce eski bir komşumuz fotograf makinemi istedi, önemli bir işi varmış oğlunun anneme söylemişler annem de verdi.
Ben en fazla bir haftaya gelir diye düşündüğüm için bir şey demedim ama aylardır gelmiyor makine.
3 4 kere istedim, ihtiyacım var makineye diye belirttim tamam dediler ama ses soluk yok. Bu ay fazlasıyla ihtiyacım oldu annem aradı fotograflari telefona atamadıklarını soyleyip yine ertelediler.
Bugun kadin makinenin bozuldugunu ekranin çizildiğini soylemis anneme. Herhangi bir sekilde alalim ya da yaptiralim lafi gecmemis, makine ne halde bilmiyorum.
Su an makinenin fiyati 10 bin lira civarı ve ben tekrar o fiyati vermek istemiyorum.
Makineyi alan komşumuzun durumlari cok iyi degil, esi ve oglu asgari ucretle calisiyor, borclari olduğunu falan söylemiş anneme.
Makineyi alıp yaptirabilirsem yaptırsam diyorum yapmazlarsa tekrar gidip makine yapilmiyor aynisini alin diyemem. Direkt yenisini istesem diyorum annem kıt kanaat geciniyorlar deyip vicdan yaptiriyor.
Ne yapmam lazım, nasil bir yol izlemeliyim?
Alttan almaya pek niyetim yok açıkçası, yarın sabah tekrar arayip yaptirin ya da yenisini istiyorum diyecegim. Bir blogum var fotograf cekemedigim icin onu bile kullanamiyorum dogru duzgun.
Annem kredi mi ceksinler kac ay onu odeyecekler diyor, keske hic vermeseydim.
Evet hemen gidip isteyin şimdi. Ya 10 bin tl verdiğim makineyi babam bozsa isterim parasını, siz komşunuza üzülüyorsunuz. Şekerimi düşürdü bu konu yemin ederimYarın sabah ararin diye dusunuyorum ama aksam kapiya gidip direkt istesem daha mantikli sanki bahane bulamazlar.
Sizin rahatlığınıza ben buradan sinirden tepiniyorum
Borçları varsa 10 binlik ürüne gözleri gibi bakacaklardı hiç kusura bakmasınlar. Ben olsam sırf peşinden koşturdukları için isterdim. Ödünç aldığım kaleme bile gözüm gibi bakıyorum ben.
Yarın sabah ararin diye dusunuyorum ama aksam kapiya gidip direkt istesem daha mantikli sanki bahane bulamazlar.
Prensip olarak yakin tanidigima bile pahali olan esyami vermem her iki taraf icinde en mantiklisi bence isteyin sonucta pahali ve ödünç aldiklari esyaya deger vermemis ve kazaylada olsa zarar vermislerMerhabalar herkese.
3 4 ay kadar önce eski bir komşumuz fotograf makinemi istedi, önemli bir işi varmış oğlunun anneme söylemişler annem de verdi.
Ben en fazla bir haftaya gelir diye düşündüğüm için bir şey demedim ama aylardır gelmiyor makine.
3 4 kere istedim, ihtiyacım var makineye diye belirttim tamam dediler ama ses soluk yok. Bu ay fazlasıyla ihtiyacım oldu annem aradı fotograflari telefona atamadıklarını soyleyip yine ertelediler.
Bugun kadin makinenin bozuldugunu ekranin çizildiğini soylemis anneme. Herhangi bir sekilde alalim ya da yaptiralim lafi gecmemis, makine ne halde bilmiyorum.
Su an makinenin fiyati 10 bin lira civarı ve ben tekrar o fiyati vermek istemiyorum.
Makineyi alan komşumuzun durumlari cok iyi degil, esi ve oglu asgari ucretle calisiyor, borclari olduğunu falan söylemiş anneme.
Makineyi alıp yaptirabilirsem yaptırsam diyorum yapmazlarsa tekrar gidip makine yapilmiyor aynisini alin diyemem. Direkt yenisini istesem diyorum annem kıt kanaat geciniyorlar deyip vicdan yaptiriyor.
Ne yapmam lazım, nasil bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?