ne güzel canım artsın artsın sonra hiç ummadığın bi anda sana geliversin... ne güzel 3 yılı geride bile bırakmışın sabrın sonu selametmiş.... bizden üç yıl öndesin belkideaynenn öyleeeeee 3yıldır uğraşıyorum ama hala umudumdan birşey kaybetmedim hatta gitgide artıyor bileeee
rabbim gönlüne göre versin tez zamanda inşallahaynenn öyleeeeee 3yıldır uğraşıyorum ama hala umudumdan birşey kaybetmedim hatta gitgide artıyor bileeee
inşallahh canımm inşallah bu çabalarınız boş çevirmesin rabbimeşim şehir dışında bugün binip otobüsle gelecekti yarın . belki bu ay için hala şansım vardır diye( 19. gün) ben uçak bileti aldım bu akşam geliyo nasipseumarım geç olur güç olmaz tutmadıysada bugün nasip olurrr :)
geldimmmmmmmm işe gelir gelmez nete giriyorum işlere bakmadan yakında atacaklar beni sanırsam
bide çatlatma iğnesinden öğce 2 yumurtan var biri sağda diğeri solda oluşmuş demişti. bu iğne ile birlikte ikisimi çatlar yoksa sıraylamı. benim kasık ağrılarım hala devam ediyorda ondan sordum bugün şansım varmıdır diye. dr tavsiyesi ile 13-15 ve 17. günler birlikte olduk. hayır bişi değil sana derken bende başladı gün aşırılarinşallahh canımm inşallah bu çabalarınız boş çevirmesin rabbim
bide çatlatma iğnesinden öğce 2 yumurtan var biri sağda diğeri solda oluşmuş demişti. bu iğne ile birlikte ikisimi çatlar yoksa sıraylamı. benim kasık ağrılarım hala devam ediyorda ondan sordum bugün şansım varmıdır diye. dr tavsiyesi ile 13-15 ve 17. günler birlikte olduk. hayır bişi değil sana derken bende başladı gün aşırılar
1 e de razıyım benay ikiside çatlarsa ikizmi olacak benimde ikizim olsa
eşim deliriyor ikiz olsun üçüz olsun diye. dr bile benden gizli sormuş çoğul olsun diye yapabileceğimiz birşey var mı gibisindenay ikiside çatlarsa ikizmi olacak benimde ikizim olsa
ben bıraktım kahve kola sigara hepsini . vücuumu hamileliğe hazırlıyorum kahve spermlerin hareketliliğini yavaşlatıyormuş çok tüketmeyinnnben de yaptım kahvemi oturdum şimdi biraz nefes alayım
ben hiç çay kola kahve nescafe fanta gazoz bu tür şeyleri içmem Ama eşim tüketiyorben bıraktım kahve kola sigara hepsini . vücuumu hamileliğe hazırlıyorum kahve spermlerin hareketliliğini yavaşlatıyormuş çok tüketmeyinnn
İnşallah kuzum Rabbim hayırlısını versin ne kadarlık evlisin?
hepimiz razıyız bebişim inşallahhh ya
valla kahve benim yumuşak karnım yaben bıraktım kahve kola sigara hepsini . vücuumu hamileliğe hazırlıyorum kahve spermlerin hareketliliğini yavaşlatıyormuş çok tüketmeyinnn
İnşallah kuzum Rabbim hayırlısını versin ne kadarlık evlisin?
ben çok şükür kendimi bildim bileli sevmem hiç birini. zaten su ve ayran hariç içtiğim herşey boğazımda gıcık yapıyor ardından tıkanmaya kadar gidiyor öğürtüyor falan. Dr demişti vücudun sağlıklız olan içeceklere tepki veriyor diye. sende inş. o kdr içmezsin.valla kahve benim yumuşak karnım ya3den 2ye indirdim o da zorla ,türk kahvesi ama nescafeyle aram yok
ben çok şükür kendimi bildim bileli sevmem hiç birini. zaten su ve ayran hariç içtiğim herşey boğazımda gıcık yapıyor ardından tıkanmaya kadar gidiyor öğürtüyor falan. Dr demişti vücudun sağlıklız olan içeceklere tepki veriyor diye. sende inş. o kdr içmezsin.
en iyisi canım yaa .... içiyon meyve sularını enerji yapıyo sende dimiBende pek sevmem binde bir kahve kola. genelde su çay ayran meyve suyu falan içerim
en iyisi canım yaa .... içiyon meyve sularını enerji yapıyo sende dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?