hehehe canım ben seni bir kezde normal hayatta görmüş olsam hemencik çıkartırım tek gözünden bile. söylemesi ayıp gözlerim %de 120 görüyormuştaatek gözlü bi fotograf koyun bnim gibi
klomen kullandın mı bu ay ??ama benim kasıklarımda ağrı devamlı oluyor normaldede. ama bu ay hiç kesilmedi
banada öyle geliyor uzun ama biraz iri yapılı sanki. bi yandan da diyorum bu enrjiye irilik mi kalır diye :)ama benim kasıklarımda ağrı devamlı oluyor normaldede. ama bu ay hiç kesilmedi
ya seni böyle esmer, saçları omuzunda buğday tenli olarak hayal ediyorum
bence boyunda uzundur
ohhhh maşallahhhhehehe canım ben seni bir kezde normal hayatta görmüş olsam hemencik çıkartırım tek gözünden bile. söylemesi ayıp gözlerim %de 120 görüyormuştaa
hahaha benmi ilahibanada öyle geliyor uzun ama biraz iri yapılı sanki. bi yandan da diyorum bu enrjiye irilik mi kalır diye :)
yupppp esmerliğini bilmişim en azındanhahahahaha kız hiç güleceğim yoktu boyum 1.56 saçlarım omzumdan uzun esmer çirkin bişeyim
ohhhh maşallahhh
ben gözlüklü bir insan olaraktan körüm diyebiliriz
gözlüksüz ben bir hiçim
eşime de burda takıldığımı söylüyorum, hatta arkadaşlarım ne yazmış bakayım diyorum gülüyor adam ya
hiç birbirinizi görmeden nasıl samimi oldunuz diyo
+yupppp esmerliğini bilmişim en azından
beni de bil beni deeeeeeyupppp esmerliğini bilmişim en azından
beni de bil beni deeeeee
beni de bil beni deeeeee
instagram kullananınız varsa buyrun tahminler doğru mu görelim :) benim
cansustclr
canım yok ben acaba diğeride çatlamışmıdır ikilemine düştüm.klomen kullandın mı bu ay ??
yumurtan varmış ya ondan ağrıyodur
tutsa bile şimdiden ağrı hissetmemen lazım diye biliyorum
tabi emin değilim
ben de seni uzun boylu biraz iri olarak gözümde hayal ediyordum. bi yandan da diuyorum bu enerjiye ne irilik kalır ya diyehahahahaha kız hiç güleceğim yoktu boyum 1.56 saçlarım omzumdan uzun esmer çirkin bişeyim
orjinal halim amaKız röfleli bişe işte sarışınsın
hehehe ) canım bende kullanıyorum ekrana bakarken ama benimki görüntü kalitesini düşürmek için. ekranın ışığını sonuna kadar kıstım o bile gözümü alıyor . bende üniversitedeyken odada tek kalınca hep ışığı kapardım kendimi karanlığı seviyorum diye tabir edrken meğerse benim gözümü alıyormuş ya ışık rahatsız ediyormuş hehehehohhhh maşallahhh
ben gözlüklü bir insan olaraktan körüm diyebiliriz
gözlüksüz ben bir hiçim
eşime de burda takıldığımı söylüyorum, hatta arkadaşlarım ne yazmış bakayım diyorum gülüyor adam ya
hiç birbirinizi görmeden nasıl samimi oldunuz diyo
beni bilene 100 bin öpücük hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?