Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

valla şanslısın canım 3den 2ye zor indi böyle kalır gibi geliyo ya da çok zorda kalırsam teke düşürürüm yoksa başım ağrıyo içmediğimde

kızlar bilgisi olan yok mu çatlatma iğnesi oluşan her 2 yumurtayı çatlatırmı yoksa teker teker mi etki eder. yada birini çatlatıp diğeri kendi haline mi kalır bi el atıverin ya

ohhh beeee valla içim rahatladı cansın kuşum bee gel öpcemmmm

benim komşum klomenle iki tane yumurtası olmuştu
sonra iğne yaptırdı ikiside çatlamış
ve ikizi olmuştu hemde tek yumurta ikiizi

valla şanslısın canım 3den 2ye zor indi böyle kalır gibi geliyo ya da çok zorda kalırsam teke düşürürüm yoksa başım ağrıyo içmediğimde
hımm evet kimileri öyle oluyormuş. inş. sende hiç zorunluluk hissetmeden farkına bile varmadan bırakmış olursun

Maşallah maşallah bu ay daha fazla umutvarisin gözümde hadi bakalım hayırlısı

bu ay baya çalıştım canım olmazsa bi doktora görüneyim diyorum daha 2. deneme ama olsun en azından bi testler mestler yapsın sorun varmı yokmu onu bileyim diyorum. gece gündüz çalışıyoruz beslenme desen yazmayım burda acayip besleniyoruz

kız öyle olurmu burda kaynanasını çekiştiren kimseye anlatamadıklarını anlatanlar var yakalansınlarmı

benim komşum klomenle iki tane yumurtası olmuştu
sonra iğne yaptırdı ikiside çatlamış
ve ikizi olmuştu hemde tek yumurta ikiizi
canım ağzından bal mı damlıyor ne ayyy ben çok fazla istiyorum dersem yalan olur ama eşim çoğul gebelik çookk istiyor çokkk. bide farkında olmadan konuşmalarında hep bizimkiler olunca bakalım nasıl olacak. yada birine annem diğerine senin annen baksın diyor( ben ikiz olursa oturup sen bakarsın dedim de )..
şimdi peki kasığımda ağrı varken hala tutma durumu varmıdır ovülasyon testi yapmadım hiç.bugün 19 gün.

kasıklarda ağrı varsa bence yumurtan olgunlaşıyordur
yada çatlıyordur, çok ağrı olduğunda yumurtlama döneminde oluyorsun

ya kızlar herkes profiline kendi resmini koysa da yüzünüzü görsek
hepinizi gözümde canlandırmaya çalışıyorum
ayy benimde aklımdan geçmedi değil. ama buraya yazdıklarımın hiç birini ne aileme nede bi başkasına anlatıyorum. bilemedim şimdi nasıl yapsak

ya kızlar herkes profiline kendi resmini koysa da yüzünüzü görsek
hepinizi gözümde canlandırmaya çalışıyorum

canım benı nasıl canlandırıyosun merak ettim anlatsana hadı herkes anlatsıon birbirine

kasıklarda ağrı varsa bence yumurtan olgunlaşıyordur
yada çatlıyordur, çok ağrı olduğunda yumurtlama döneminde oluyorsun
ama benim kasıklarımda ağrı devamlı oluyor normaldede. ama bu ay hiç kesilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…