Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

gerçekten insanlarla ugrasmak zor 15 kişi var devamlı bana bişeyler soran e kendiişim hat yoğun olunca hatt gir falan stres oluyo insan:)
doğru söylüyorsun Allah kolaylık versin. sanada sakin bir iş yeri olmazdı zaten. bak bana 4 yıl olacak nerdeyse bir odanın içinde tek başımayım sabah 8buçuk akşam 6 ....duvarlarda sohbet etmiyor camlarda

ben uzun yolculuğu helede gece çok severim eskiden tokatta okurdum istanbuldan oraya sık sık seyahat ederdim çok güzel olurdu ösledim gençliğimiiiii
ben o kadar uzakta okumadım ama uzun yolculuğa bayılırııımm eşimle sözlüyken çok yapardık ahhh gençlik ahhhhhhhh

hahahahahah tövbe dee kııızzz ahahahaah
dost acı söyler gardaşşşşş. düşünsene kadın sürücü haliyle hız kurallarına uyarak vede etafaki magandalardan korunarak dünya turuna çıkıyorrrrr eee onlarda biyere kadar bekler bi alamanyaya varmadan evlenir fransaya geçtiğimizde de çocukları olurr artık dönüşte arabistandan altınımızı alırız çocuklara takmaya dimi tatlımm

doğru söylüyorsun Allah kolaylık versin. sanada sakin bir iş yeri olmazdı zaten. bak bana 4 yıl olacak nerdeyse bir odanın içinde tek başımayım sabah 8buçuk akşam 6 ....duvarlarda sohbet etmiyor camlarda

Sakinliği çok sevmemde bukadarda yoğun stresli olmayaydı iyiydi kaç defa istifanın eşiğinden döndüm :)

Bugun beklenen adet tarihim benim.35 gunde falan oluyorum,sat 14eylul yani bugun heran gelebilir.dua edin gelmesin neoluurr
Dayanamayip test yaptim yine tek cizgii yineeee teeeeekkkk
Offf Allahimm offf 21 ay oldu..tek cizgi gordugumemi yanayim yoksa 35.gunde kirmizilarin hala gelmemesinemii

tövbe tövbeee ağzını hayra aç kıııız yeller alsınnnn

cansu bizim Bmt2008 nerde ya etiketliyorum etiketliyorum foruma giriyo buraya yazmıyo yoksa hamileyim diye bomba mı patlatıcak,yoksa küstü mü bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…