ooo bayağı hevesli eşin o zaman.inşallah gönlüne göre oluurSelammm geleceğin muhteşem anne adayları Nasılsıniz ? Islerin yoğunluğu ve esimin grip olması üst üste gelince 2 gündür giremedim bat a son 6 gün umarım bu ay bebisim benimle olur eşim simdiden hem kız hem erkek icin bebis ayakkabilari almaya başladı bile onun böyle heveslendigini gördükçe daha çok dua ediiyorum Rabbim e
selaaaaam nerelerdesiiinnnselamlar canlarrr
hazır izin almışken doktor sonrası gezdik dolaştık kocişleselaaaaam nerelerdesiiinnn
canım hayırlısı olsuuuunn inşallahhh ilk aşılama şak diye tutsuunnbakıyorumda keyifler yerinde yine.. diyetler, zayıflama hayalleri, buluşma planları derken akmış gitmiş sayfalar..niyasu canım üzüldüm çok.. erken öğrenmenin kötü yanıda bu sanırım, sağlık olsun tatlım en azından hamile kalabiliyosun bu çok güzel bişey, yeniden kalamaman için hiiiççç sebep yokk!
bende doktora gittim bugün, kan tahlilleri, spermiyogram önceden yaptırmıştım hazır olsun vakit kaybetmiyim diye, onlarda sorun yok şükür.. cumartesi hsg yapılacak, o da temiz çıkarsa aşılama yapılacak bakalım girdik bi yola hayırlısıyla..
çok net bilmiyorum ama bazı kürler var, incir, havuç suyu gibi, genelde onlardan bahsediliyo yumurta geliştirmek için, ibrahim saraçoğlunun sayfasına bi bak istersen, bide bizim topiğin kızları arasında inofolic pek meşhur, onuda doktoruna sorup kullanabilirsin :)Kızlar selam bende sizleri sürekli takip edenlerdenimüye oldum sonunda bende tedaviye başladım yumurta tembeliği var klomen kullandım5 gün günde 2 adet aldım ilk kullanımımda büyümedi yumurtalarım ikinci kullanmamdada ilacın dozunu artdırdım doktorum bugün baktırdım sagdaki 10 mm olmuş birtane yumurtam oluşmuş cuma tekrar gel dedi sizce büyürmü yada büyütmek için ne yapabilirim cevaplarsanız sevinirim
ay aminn aminnnnn inşallah!! inşallah sizinkilerde hiç nazlanmasın konuversin göbüşlerinizede uğraştırmasın böyle eşek sıpaları!!canım hayırlısı olsuuuunn inşallahhh ilk aşılama şak diye tutsuunn
o tabloyu görene kadar canımmm
canım doktorunun bilgi vermiş olması lazım ama genelde günde 2kez olmak üzere 5gün kullan diyor doktorlar. doktor harici kullanmanızı önermem çünkü bazen yumurtalıklar fazla büyüyor buda ohss gelişmesine neden oluyor bu nedenle doktor kont olunde ve yumurtalıklar takip edilerek içilmeli. ben yaşadım ohss gerçekten yaşaman mucize demişti doktor bu nedenle çooookkk dikkat etmen lazımKlomen hapı nekadar süre ile kullanmam gerek bilen varmı çok yumurta oluşması için
Ya tabi olmuyorsa vardir bi hayir belkide sağlıksız olacaktı daha cok uzulecektim Allah hayirlisi ile sağlıklı hayirlia versin isteyen herkese bende bole düşünüyorum ama bu an kirilirya umut ya oyle işte.. Isyerinde aglamamak icin zor tuttum kendimi . . Allah korusun tabi isyan etmekten .şişşştttttt sil bakayım göz yaşlarını hadi... mukocum benim yaa herşey vaktini zamanını bekliyor ,olmuyorsa rabbim vermiyorsa mutlaka vardır bi bildiği ve vardır bunda çok büyük hayır.. olacaktır allah'ın izniyle ama ne yazık ki her istediğimiz hemen olmuyor,sınanma şekillerimiz şekil şekil işte
Evet biliyorum doktorum anlatdı ilk 2 defa aldım sonra dozunu artdırdı doktorum ve 3 kere aldım bitane yumurtam oluştu 10mm cuma tekrar gitcem hap bitti şimdi o yumurtam büyüyüp çatlarsa hamile kalabilirim inşallah eğer olmassam tekrarmı içicem hapı onu öğrenmek istiyorumcanım doktorunun bilgi vermiş olması lazım ama genelde günde 2kez olmak üzere 5gün kullan diyor doktorlar. doktor harici kullanmanızı önermem çünkü bazen yumurtalıklar fazla büyüyor buda ohss gelişmesine neden oluyor bu nedenle doktor kont olunde ve yumurtalıklar takip edilerek içilmeli. ben yaşadım ohss gerçekten yaşaman mucize demişti doktor bu nedenle çooookkk dikkat etmen lazım
Gorunen bisi yok bi yumurtalar var bakılacak..esimde gitti cok sukur temiz...canım sorun var mı doktora gitmiş miydin hatırlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?