eeeeeeeeeee kimler geliyo diyin bakalımmmmmmmm kızlarrrrrbi toplaşalım ben devralırım organizasyonu :))
Öyle tabiki canım ama üzülüyor insan yinedeyapma beçok üzüldüm canım vardır bi hayır bunda da.. (
aminn canım inşallahhslm kuzucuklarımmmmmmmmmm
bugün işler çok yoğun yetişemiyorum size valla
benide zayıflama klubüne alın, düğünden önce 18 kilo verdim, şimdi 4 kilo geri aldım
zayıflamak büyük iş valla
niyasu canım sende üzülme, bende kimyasal yaşadım sağlıllsız olunca vücut atıyo inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın en kısa zamanda
cansu1109 kuzum ben inofolic kullandım combi, bir kutu içtim sonra ki ay toz olanını aldım içtim
doktor bana içe artık bırak dedi. niye dedi bilmiyorum
aynen canım onu görmüş olduk ama işte üzülüyo insan yine de :/ ama Allah hayırlısını versin herşeyin...niyasu geçmiş olsun canım inşallah daha sağlıklı bebekler olacak üzülme bak hamile kalabiliyosun çok şükür sağlıklsın
aynen canım haklısın doktorda zaten sağlıklı bir bebek olmıcaktı tutunsa bile dedi.. dediğin gibi ben adetime 3 gün varken tesadüfen öğrendim yoksa adetim 2 gün gecikti öyle adet oldum diyecektim haberim bile olmayacaktı...canım moralini bozma bende kimyasal geçirdim geçen ay. biz fakettiğimiz için bu kadar üzülüyoruz aslında çoğukadın kimyasal geçiriyorlarmış fakat normal adet zannedip umursamadıkları için anlayamıyorlar. ben 3yılın sonunda ilk kez hamile kalmıştım çok sevindik ve çok çabuk kaybettik. çok araştırdım nedenlerini çok sordum doktorlara öğrendiklerim sayesinde üzüntüm azaldı hatta artık üzülmüyorum. ben hep suçu kendimde buldum sağlıklı beslenmedim ona iyi bakamadım diye içim içimi yemişti oysaki anne rahminde bir problem yoksa sağlıksız bebek düşermiş annenin bir suçu yok yani birde vucut kendini hamileliğe alıştırıyormuş bu şekilde veee en azından hamile kalabiliyoruzzz senin için daha çok erken sıkma canınııı kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıormuşş
evet canım aynn öyleee. Rabbim sağlıklısını versinaynen canım haklısın doktorda zaten sağlıklı bir bebek olmıcaktı tutunsa bile dedi.. dediğin gibi ben adetime 3 gün varken tesadüfen öğrendim yoksa adetim 2 gün gecikti öyle adet oldum diyecektim haberim bile olmayacaktı...
tabii ki üzülmenden daha doğal bişey yok canım ,üzülmemen abes olur zaten ama bu günler de geçicekÖyle tabiki canım ama üzülüyor insan yinede
aminn canım inşallahh
amin canım inşallah bir ay deneme sonra yeniden deneyebilirsin dedi doktor önümüzdeki ay yeniden denemeye başlıca işte..canım çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun...hayırlısı Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelık ve hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
ayyyyy benim de benim deee offfff yemek yapcam çamaşır atcam bi dolu işim varKızlar ben yavaş yavaş kaçar 6 paydoss koşa koşa eve gitcem bi dünya ütüm var bugun yapayım artıköpüyorummmmmmmmmmm
ben her zaman ölüm nasıl zamanı geldiğinde kaçınılmıyosa doğumda öyle diyodum demekki vakti zamanı değilmiş canım... yeniden denicez bakalım hayırlısı olsun.tabii ki üzülmenden daha doğal bişey yok canım ,üzülmemen abes olur zaten ama bu günler de geçicek
şişşştttttt sil bakayım göz yaşlarını hadi... mukocum benim yaa herşey vaktini zamanını bekliyor ,olmuyorsa rabbim vermiyorsa mutlaka vardır bi bildiği ve vardır bunda çok büyük hayır.. olacaktır allah'ın izniyle ama ne yazık ki her istediğimiz hemen olmuyor,sınanma şekillerimiz şekil şekil iştekızlar benim lekelenmeler başladı....her geçen ay umudum azalıyor ne bileyim...şuan çok kötü oldum normal yoldan hamile kalamıyacağım gibi geliyor....ya da belkide hiç kalamayacağım 3 sene oldu yaş 32 ne bileyim....moralim fena Allah beterinden saklasın tabiki....
aminn canım benimm..evet canım aynn öyleee. Rabbim sağlıklısını versin
aynen öyle canım benim... vakit saat gelmeyince hiçbirşey olmuyor... zamana bırakmak gerek biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allah'tan..ben her zaman ölüm nasıl zamanı geldiğinde kaçınılmıyosa doğumda öyle diyodum demekki vakti zamanı değilmiş canım... yeniden denicez bakalım hayırlısı olsun.
çok saol canım... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bu sefer kısmet değilmiş ne diyelim...niyasu çok geçmiş olsun tatlım. Üzülme diyeceğim ama biliyorum ki çok zor. Sen yine de iyi tut kendini...Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla...Önemli olan bu...Merak etme yeniden gebe kalcaksın ve bu sefer ki çok ama çok sağlıklı bir şekilde ilerleyecek. Kısa zamanda torpalnırsın inş. canım..
aynen canım benim..aynen öyle canım benim... vakit saat gelmeyince hiçbirşey olmuyor... zamana bırakmak gerek biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allah'tan..
bizde öyle düşünmüştük kimse bilmiyodu ailelerden... hayal kuruyo işte canım insan ister istemez.. şu zaman doğacak cinsiyetini şu zman öğrenirim falan diye düşünüyodummdimi hemen umut bağlayıp hayal kuruyo insan. bende diyorum tutarsa kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeyimç allah sabır versin canım kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli.
canım sorun var mı doktora gitmiş miydin hatırlayamadmkızlar benim lekelenmeler başladı....her geçen ay umudum azalıyor ne bileyim...şuan çok kötü oldum normal yoldan hamile kalamıyacağım gibi geliyor....ya da belkide hiç kalamayacağım 3 sene oldu yaş 32 ne bileyim....moralim fena Allah beterinden saklasın tabiki....
bende senin gibi sabırsız davranmştım ilk öğrendiğimde değr 25,99 du sonra 17ye düştü sonrada 0 ama sağlık olsun demekki bebişimiz oluyorrr bu ne demek çalışmalara devammmmaynen canım haklısın doktorda zaten sağlıklı bir bebek olmıcaktı tutunsa bile dedi.. dediğin gibi ben adetime 3 gün varken tesadüfen öğrendim yoksa adetim 2 gün gecikti öyle adet oldum diyecektim haberim bile olmayacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?