Evet biliyorum doktorum anlatdı ilk 2 defa aldım sonra dozunu artdırdı doktorum ve 3 kere aldım bitane yumurtam oluştu 10mm cuma tekrar gitcem hap bitti şimdi o yumurtam büyüyüp çatlarsa hamile kalabilirim inşallah eğer olmassam tekrarmı içicem hapı onu öğrenmek istiyorum
canım aşılama önermedilermi sana? bende bugün gittim ilk kez 1 yıl oldu benimde, hsg temizse direk aşılama yapıcaz, diğer tedavilerle vakit kaybetmeye gerek yok dedi. 1 yıldan sonra kendiliğinden gebe kalma şansı %3 falan oluyomuş, aşılamayla %30lara çıkıyor dedi. bidahamı görüşsen acaba doktorunla?Gorunen bisi yok bi yumurtalar var bakılacak..esimde gitti cok sukur temiz...
Aminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyürcanım bende klomen tedavisi görüyorum ilaç bittikten sonra yumurtalıktakibine başlanıyor yumurtalar belli bir büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapılıyor(benim kendiliğinden çatlamıyor) daha sonra hamile kalmazsan aynı tedavi birkaç kez uygulanabiliyor benim şuan 4. olacak bakalım. inşallah alırsın biran önce kucağına bebişiniii
inşallah canımmm. bende sabır bitmek bilmiyo yaa 3yıldır bebiş için uğraşıyoruz olmuyo ama birçok insandan daha umutluyum maşallah banaAminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyür
vallahide maşallah sana, hayranım enerjine!!inşallah canımmm. bende sabır bitmek bilmiyo yaa 3yıldır bebiş için uğraşıyoruz olmuyo ama birçok insandan daha umutluyum maşallah bana
omlet olmuş birde yanmışş tavayıda yakacakmışkiiiii kılpayı kurtardık :) neyse 1ay stressiz zevkle geçecekvallahide maşallah sana, hayranım enerjine!!şimdi okudum senin doktor görüşmeni, yumurta olcam derken omlet olmuş seninki
oohhh sefanız olsun!! koklaşın kumrular gibiomlet olmuş birde yanmışş tavayıda yakacakmışkiiiii kılpayı kurtardık :) neyse 1ay stressiz zevkle geçecek
aynennn öyleee yeni siparişleri verdim bileee az fantaaazzikk takılak demüüüü :)oohhh sefanız olsun!! koklaşın kumrular gibi
vuuhuuu!!! aman sabahlar olmasınnn!!!aynennn öyleee yeni siparişleri verdim bileee az fantaaazzikk takılak demüüüü :)
ama çabuk olacak gibiii uykum geldi benimmmmmmvuuhuuu!!! aman sabahlar olmasınnn!!!
aynennn öyleee yeni siparişleri verdim bileee az fantaaazzikk takılak demüüüü :)
moralim bozuldu yaaaa fırında et güveç yapayım dedim kapak olarak kullandığım hamur kapkara oldu ama eti tam pişmemişşş neen öyle olduki acaba??? fikrin varmııııı yada fikri olan biri varmıı?
yanlışlıkla fırının ızgara kısmını açmış olmayasın?moralim bozuldu yaaaa fırında et güveç yapayım dedim kapak olarak kullandığım hamur kapkara oldu ama eti tam pişmemişşş neen öyle olduki acaba??? fikrin varmııııı yada fikri olan biri varmıı?
yok yaa her zaman yaptığım programda yaptım. acaba hamurun tuzunumu fazla kaçırdımkiiiii offffffffff çok sinirlendim ocakta pişirmeye devam edecemyanlışlıkla fırının ızgara kısmını açmış olmayasın?
evet olabilir hamurda sıkıntı var bişey eksik ya da fazlayok yaa her zaman yaptığım programda yaptım. acaba hamurun tuzunumu fazla kaçırdımkiiiii offffffffff çok sinirlendim ocakta pişirmeye devam edecem
tamamm karar verildi tuz fazlaakaçtıydı accuk :)evet olabilir hamurda sıkıntı var bişey eksik ya da fazla
Ne güsel ya gercekten halimuzle dalga gecebiliyoruz....omlet olmuş birde yanmışş tavayıda yakacakmışkiiiii kılpayı kurtardık :) neyse 1ay stressiz zevkle geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?