Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım bende klomen tedavisi görüyorum ilaç bittikten sonra yumurtalıktakibine başlanıyor yumurtalar belli bir büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapılıyor(benim kendiliğinden çatlamıyor) daha sonra hamile kalmazsan aynı tedavi birkaç kez uygulanabiliyor benim şuan 4. olacak bakalım. inşallah alırsın biran önce kucağına bebişiniii

Gorunen bisi yok bi yumurtalar var bakılacak..esimde gitti cok sukur temiz...
canım aşılama önermedilermi sana? bende bugün gittim ilk kez 1 yıl oldu benimde, hsg temizse direk aşılama yapıcaz, diğer tedavilerle vakit kaybetmeye gerek yok dedi. 1 yıldan sonra kendiliğinden gebe kalma şansı %3 falan oluyomuş, aşılamayla %30lara çıkıyor dedi. bidahamı görüşsen acaba doktorunla?

Aminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyür

inşallah canımmm. bende sabır bitmek bilmiyo yaa 3yıldır bebiş için uğraşıyoruz olmuyo ama birçok insandan daha umutluyum maşallah bana
vallahide maşallah sana, hayranım enerjine!! şimdi okudum senin doktor görüşmeni, yumurta olcam derken omlet olmuş seninki

yanlışlıkla fırının ızgara kısmını açmış olmayasın?

[QUOTEeskisehir nelo, post: 43114220, member: 711348"]Aminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyür[/QUOTE]
Bende Eskişehir e gittim üç ay takip etme kendim böyle ce herhangi doktora gerek kalmadı sonra asilama

Bende evdeyim toparlandim....zaten ne demistik kirmizilari goruyoz uzuluyoz sonra hemen toparlaniyoruz. ..

M mukocan canımmmm her bitiş yeni bir başlangıçtır bitise uzulursek başlangıcı üzüntüyle yapmış oluruz . ne güzeldir ki adet oolabiliyorsun yumurtluyorsun çıkmadik candan asla umut kesilmez :) niyasu canım sana da geçmiş olsun bu söylediklerimi sana da söylüyorum erken öğrenmek hakikaten sıkıntı veriyor kendini rahat birak akışa kkapılıp gidersen daha mutlu olursun canım benim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…