Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

junemayapril canım 9 haftalık olmuşssun bile maaşallah nasıl göbüş belli mi azıcık..senin hamilelik takvimini görünce hep duygulanıyorum bilmem neden

Oyle deme tatlim ya, kaldirsam daha iyi galiba takvimi. tez zamanda Rabbim nasip etcek size de insallah. Gobusum vardi zati ama simdi surekli gaz varmis gibi bi siskinligim var.

kızlar bu arada günleri kaçırdım ama hala devam ovu yapmaya
dün akşamki bu,bi önceki güne bi tık koyulaşmış neler oluyo bana
yok yaa testler bana göre değil iyice anladım

Eklentiler

• IMG_0338.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 37
test yapıyosun da çalışma var mı çalışma diye sorsanız cuma günü kapattık tükkanı siftah yok aksilikler aksilikler şimdi de koci hasta servis dışıyız bu ay rahat beklicem en azından

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
cansu1109 kuzuuuu bursa programı için seni gönüllü seciyoruz

ama kocişler içinde bir program olsun, benim eşim de memur göreve fln gitmiyor haftasonu
anca hafta içi gidiyor o da bize uymaz zaten

ben seve seve gönüllü oluruuumm yeter ki gelin :) ama kocileri naparız onu bilemedim işte ben

iki oldu d
Aminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyür
erken 2. denemen mi oldu. bende bu ay 5 gün birden fazla yumurtam olsun diye letroks diye bir ilaç kullandım.günde iki kez 5 gün kullaılıyor. ardından 2 gün sonrada çatlatma iğnesi vuruldum. şimdide bat tarihini bekliyoruz.

Gümaydın kızlar bugün itibari ile kırmızı kartı yedim sizin adınızada bana gelsin kırmızı kartlar.goller sizin olsun

kızlar bu arada günleri kaçırdım ama hala devam ovu yapmaya
dün akşamki bu,bi önceki güne bi tık koyulaşmış neler oluyo bana
yok yaa testler bana göre değil iyice anladım

ay evet benımkide öyle olmuştu canım ıkı gündür yapmıyorum. bu arada az önce KBB ye gittim kaptım beta h kan testini yarınmı yaptırsam diğer günmü

kızlar daha önce yumurta geliştirici ilaç kullananlar kullandıkları ay adetlerinizde bir gecikme yada düzensizlik yaşadınız mı

test yapıyosun da çalışma var mı çalışma diye sorsanız cuma günü kapattık tükkanı siftah yok aksilikler aksilikler şimdi de koci hasta servis dışıyız bu ay rahat beklicem en azından

ay benımde dükkan kapalı bu aralar tatlım nasip kısmet tutarsa çalıştığımız kadarda yeter napalım. aman dikkat et sende kapma şifayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…