ne yapalım yawww başa gelmiş çekecezz en azından tadını çıkaralım şimdiye kadar obizi ti'ye aldı bu saatten sonrada biz onu alacazzzzNe güsel ya gercekten halimuzle dalga gecebiliyoruz....
junemayapril canım 9 haftalık olmuşssun bile maaşallah nasıl göbüş belli mi azıcık..senin hamilelik takvimini görünce hep duygulanıyorum bilmem neden
ben seve seve gönüllü oluruuumm yeter ki gelin :) ama kocileri naparız onu bilemedim işte bengünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
cansu1109 kuzuuuu bursa programı için seni gönüllü seciyoruz
ama kocişler içinde bir program olsun, benim eşim de memur göreve fln gitmiyor haftasonu
anca hafta içi gidiyor o da bize uymaz zaten
erken 2. denemen mi oldu. bende bu ay 5 gün birden fazla yumurtam olsun diye letroks diye bir ilaç kullandım.günde iki kez 5 gün kullaılıyor. ardından 2 gün sonrada çatlatma iğnesi vuruldum. şimdide bat tarihini bekliyoruz.Aminnn inşallah sende pes etmek yok sabıtlı olmak gerekiyor hayırlısı allah büyük benimde 2 oldu bakalım cumaya kadar inşallah büyür
Benim adetim oldu maalesef hemde 2 gun erkenden oluyo son 3 aydir@firarperest78Makaronnn dormicum15 @niyasu @morincii @grpaysgl @ada_aras günü geçen arkadaşlar var epeyce kızzlar son durumlarnız nedir
olsun canım napalımm bu ayı da böyle geçirdik .. ben de relax beklemedeyim bu ayGümaydın kızlar bugün itibari ile kırmızı kartı yedim sizin adınızada bana gelsin kırmızı kartlar.goller sizin olsun
inş. artık bidahaki kırmızı kartı gösteren sen olursun onaGümaydın kızlar bugün itibari ile kırmızı kartı yedim sizin adınızada bana gelsin kırmızı kartlar.goller sizin olsun
kızlar bu arada günleri kaçırdım ama hala devam ovu yapmaya
dün akşamki bu,bi önceki güne bi tık koyulaşmış neler oluyo bana
yok yaa testler bana göre değil iyice anladım
test yapıyosun da çalışma var mı çalışma diye sorsanız cuma günü kapattık tükkanı siftah yokaksilikler aksilikler şimdi de koci hasta servis dışıyız bu ay rahat beklicem en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?