- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Gıttm canm bı problem gozukmuyo ama ocakta ozele yumurta takıbıne gıtmeyı dusunuyorm kısmet bakalmdaha yenisin canım benim canını sıkma desem de illa ki takılıyor biliyorum o dönemler hele daha çok takılıyor.dr.görünmüş müydün var mı bi problem
olur olur zamanını bekliyordur hiç canını sıkma :)Gıttm canm bı problem gozukmuyo ama ocakta ozele yumurta takıbıne gıtmeyı dusunuyorm kısmet bakalm
yetiştim kahveyeeee
hosbuldummmyehuuu
hoşgeldinn
Aynen valla o kadarki test bile yok cekiyo bizebi kere benim de 2çizgi de yoktuo kdr negatifti yani test bozuk olabilir canım
Bnce testde sorun yok bnde var zorlamayim bnce zaten yokturdur .test hatalıdır tekrar yap..
Canm duam senınle rabbım hayırlısıyla o duyguyu tatmayı nasıp etsn saglıcakla kucagına alacagın guzel gunler nasıp etsn hem dunyada hem ahırette yolun acık olsn rabbım engellerı kaldırsn hayırlısıyla ıns canm rabbım yar ve yardımcın olsnkızlar yarın sabah 9 da yumurtalarım toplanacak. dua edin çok kaliteli yumurtalarım olsun inşallah.....:) çok heyecanlıyım...
canım benimmm dualarım seninle rabbimin izniyle inşallah kaliteli güzel güzel yumurtaların olsunlar her şey yolunda gitsinnkızlar yarın sabah 9 da yumurtalarım toplanacak. dua edin çok kaliteli yumurtalarım olsun inşallah.....:) çok heyecanlıyım...
rabbim büyük kuzum biz de görcez inşalllaaahhhhAynen valla o kadarki test bile yok cekiyo bize
yöh ne demekmiş bende sana verecek para yok nasıl bi tabir buselam kızlarrr ben geldimmmvalla gezemiyom bu ara yaa havalar soğuk yıl sonu işler çokk yat kalk çalış bendeki tempo bu yani dava uzadı beyefendi parayı veremem dedi. sonra konuşup anlaşılım dedim mesaj attım bende sana verecek para yok dedi kaldım dımdızlak bakalım açık olan krediyi ödesin yeter benim için gerisi içinde Allah versin belasını başka bişi demiyorum. sizde ne var ne yok hamişler bebişler varmı yenii ?? cansu1109 babyloading87 azrass ve aklıma gelmeyen diğerleriiiiii
ben 3içiyordum günde dr.bana şimdilik 2ye indir hamile kaldığında 1e düşürürsün demişti.. çok da canın istediğinde içebilirsin kuzum ya insanlar hamileliği 3.ayda öğreniyor ..türk kahvesi iç ama
valla canım ne bileyim türk kahvesi bir çok şeyin önüne gçeiyor baktığında faydalı.fazlası zarar her şeyin..nescafeyi çıakrdım hayatımdan zaten çayı da...( sadece sabah kahvaltısında 1 bardak) türk kahvesini içiyorum arada ama eskiden her gün akşam içiyordum1 taneye müsade ediyolarsa süper
kızlar yarın sabah 9 da yumurtalarım toplanacak. dua edin çok kaliteli yumurtalarım olsun inşallah.....:) çok heyecanlıyım...
selam kızlarrr ben geldimmmvalla gezemiyom bu ara yaa havalar soğuk yıl sonu işler çokk yat kalk çalış bendeki tempo bu yani dava uzadı beyefendi parayı veremem dedi. sonra konuşup anlaşılım dedim mesaj attım bende sana verecek para yok dedi kaldım dımdızlak bakalım açık olan krediyi ödesin yeter benim için gerisi içinde Allah versin belasını başka bişi demiyorum. sizde ne var ne yok hamişler bebişler varmı yenii ?? cansu1109 babyloading87 azrass ve aklıma gelmeyen diğerleriiiiii
Canım hosgeldinnnselam kızlarrr ben geldimmmvalla gezemiyom bu ara yaa havalar soğuk yıl sonu işler çokk yat kalk çalış bendeki tempo bu yani dava uzadı beyefendi parayı veremem dedi. sonra konuşup anlaşılım dedim mesaj attım bende sana verecek para yok dedi kaldım dımdızlak bakalım açık olan krediyi ödesin yeter benim için gerisi içinde Allah versin belasını başka bişi demiyorum. sizde ne var ne yok hamişler bebişler varmı yenii ?? cansu1109 babyloading87 azrass ve aklıma gelmeyen diğerleriiiiii
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımmmkızlar yarın sabah 9 da yumurtalarım toplanacak. dua edin çok kaliteli yumurtalarım olsun inşallah.....:) çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?