Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bende de pcos var. İlk klomen kullaniminda doktorlar igne vermez genelde kendiliginden ne catlayip catlamayacagini kontrol ediyor sanirim. Ama yumurtalar hakkinda bilgi vermemesi garip olmuş. Sana tavsiyem bi de insulin direncini ölçtür mutlaka. Benim yumurta antidiyabetik ilac ile kendiliginden catlayabildi.

Dr solesem bakarmi İnsülin direncine peki

Hayırlısı canım benim dualarım seninle birbirimize destek olur bekleriz günleri saya saya hayırlısı inşallah uğur getirir nisan ayı bizede herkezlerede hapı bitirdim bende bakalım regl bekliyorum kahverengiler geldi şimdilik gözüm kırmızılarda hiç buladar kırmızıları beklicem aklıma gelmezdi biran önce olsun bitsin diyorum)

canım benim rabbim kararlamıştır elbet. en hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
aminn inşallah rabbim sağlıkla hayırla tez zamanda nasip eder hepimize.
ay valla dimi öyle olur beklersin beklersin gelmez gelmesin diye gözünün içine bakarsın şıp damlar

1sene dolmadan doktorlar çok önemsemiyor ama bence yapılabilecek tetkiklerin ilk 6ay içinde yapılması gerekli çünkü insan her ay farkında olarak ya da olmadan çok yıpranıyor 1sene sonra araştırmalara başlandığında zaten psikolojik çküş başlamış oluyor bence de sen git hormon tahliliyle başla işe..
inşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan nasip olur annelik

1sene dolmadan doktorlar çok önemsemiyor ama bence yapılabilecek tetkiklerin ilk 6ay içinde yapılması gerekli çünkü insan her ay farkında olarak ya da olmadan çok yıpranıyor 1sene sonra araştırmalara başlandığında zaten psikolojik çküş başlamış oluyor bence de sen git hormon tahliliyle başla işe..
inşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan nasip olur annelik

Canım direk kan vermek en iyisi için rahat oluur
Aynen kan vereyim en kesin sonuç o zaten çabucak yarın olsun ve ben hamile olayım inşallah
Dün teste su tut demişlerdi buharlaşma vs olmuştur diye dün su tuttum bayağı beklettim bugün baktım hala çizgi var

Eklentiler

• IMG_1065.webp
    6 KB · Görüntüleme: 39
Teste bi de su samlar 4 5 damla bakalım cizgi gidecek mi ? Giderse negatif gitmezse bi umut var
Günaydın Canım su damlattım hatta sabaha kadar sulu bekledi baya suyu boca ettim bugün baktım teste hala çizgi var

Eklentiler

• IMG_1065.webp
    6 KB · Görüntüleme: 34

İnşallah insallahh tek duam o. Allah hepimize en yakin Zaman da nasip eder insallah.

İhsaniye cnm.Valla sorunumuz benim sağ tüp tıkalı hsg de öğrendik

Bakalim bana da onumuzdeki ay cekelim diyordu dr ama napicak bakalim. Ben daha PID hastaligi gecirmistim. Oda tüplerde tikanikliga sebep olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…