günaydın kuşummm iyiyiz biz sen nasılsınnGünaydın kızlar nasılsınız?
bi yerden bŞLAMAK gerekiyor kesinlikle.. gerçi ne yaparsan yap vakit saat değişmiyor ama sen elinden gelenleri yapıp gerisini rabbime bırakcaksınİnşallah insallahh tek duam o. Allah hepimize en yakin Zaman da nasip eder insallah.
Bakalim bana da onumuzdeki ay cekelim diyordu dr ama napicak bakalim. Ben daha PID hastaligi gecirmistim. Oda tüplerde tikanikliga sebep olabiliyormus
Günaydın canım iyilik senden nbr nasılsın ?
günaydın kuşummm iyiyiz biz sen nasılsınn
tünaydın kuzuuummm geciktiiingünaydınnnnn cankuslaar
Geldi canim 2 gün leke şeklindeydi ama sonrası geldi yeni bat 9 nisan canım
pffGeldi canim 2 gün leke şeklindeydi ama sonrası geldi yeni bat 9 nisan canım
Yok canım 2 ay dinlenelim dedik mayısta tüp bebek düşünüyoruz bu süreçte kürler deniycem bakalım hayırlısı.pffbu ay tekrar aşılama mı deniceksin cnm ?
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kuzum ..Yok canım 2 ay dinlenelim dedik mayısta tüp bebek düşünüyoruz bu süreçte kürler deniycem bakalım hayırlısı.
kız ayılamadım daha aksam oldu aksam 24 .00 de gitti mısafırler,mutfak topla filan 1 de yattımtünaydın kuzuuummm geciktiiin
Merhaba canım daha olmadım beklemedeyim bu aralar pek girmiyorum kursa falan başladım ev işi yemek falan yoğun geciyor olunca bildirim yaparım :)kuzuu gelmedi mi senin daha ayyEylulll09
seninkinden var mı haber@leydii18
kızlaar sizin de bat bugünmüş hadi bi güzel haber daha verinnn
@ValentinusNFhiranur3419
oy kuzum inşalalh gelmez bebişimm yaaMerhaba canım daha olmadım beklemedeyim bu aralar pek girmiyorum kursa falan başladım ev işi yemek falan yoğun geciyor olunca bildirim yaparım :)
ayy kuzu sahi nasıl geçti ,geç de gitmişler yakız ayılamadım daha aksam oldu aksam 24 .00 de gitti mısafırler,mutfak topla filan 1 de yattım
bi yerden bŞLAMAK gerekiyor kesinlikle.. gerçi ne yaparsan yap vakit saat değişmiyor ama sen elinden gelenleri yapıp gerisini rabbime bırakcaksın
İyidi ama h.ici zor oluyor ya misafir.Ertesi gün is var ortalık topla filan zor yani.Sen naptın okadarayy kuzu sahi nasıl geçti ,geç de gitmişler ya
bugün ben de pertim valla 12yi geçiyodu yttım ben de
aynen ben de zorda kalmadıkça h.içi kıpırdamıyorum ..İyidi ama h.ici zor oluyor ya misafir.Ertesi gün is var ortalık topla filan zor yani.Sen naptın okadar
hummmaynen ben de zorda kalmadıkça h.içi kıpırdamıyorum ..
valla kuşum biz zaten genelde 11bucuk gibi fln yatıyoruz dün de açılış yaptık kociyle 1ay olcaktı nerdeysehastalık ustalık derken .ondan uzadı geç yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?