Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İnşallah insallahh tek duam o. Allah hepimize en yakin Zaman da nasip eder insallah.

Bakalim bana da onumuzdeki ay cekelim diyordu dr ama napicak bakalim. Ben daha PID hastaligi gecirmistim. Oda tüplerde tikanikliga sebep olabiliyormus
bi yerden bŞLAMAK gerekiyor kesinlikle.. gerçi ne yaparsan yap vakit saat değişmiyor ama sen elinden gelenleri yapıp gerisini rabbime bırakcaksın

Yok canım 2 ay dinlenelim dedik mayısta tüp bebek düşünüyoruz bu süreçte kürler deniycem bakalım hayırlısı.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kuzum ..
kürlere çok bulaşma derim cnm yumurtlamanda fln bi sıkıntı yok çünkü bende kist yapmıştı bi de onu düzeltmek için yorulma 2 ay dinlen kafanı boşalt öyle önüne bak.. nacizane fikrim

İyidi ama h.ici zor oluyor ya misafir.Ertesi gün is var ortalık topla filan zor yani.Sen naptın okadar
aynen ben de zorda kalmadıkça h.içi kıpırdamıyorum ..
valla kuşum biz zaten genelde 11bucuk gibi fln yatıyoruz dün de açılış yaptık kociyle 1ay olcaktı nerdeyse hastalık ustalık derken .ondan uzadı geç yattım

Kızlar adetime yedi gun var ovulasyon testinde silik ikinci cizgi tekrar cikmaya basladi yinemi yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…