maalesef canım bitemedi halakızlar doğum yaptı onun dışında pek bi haberimiz yok kuuzuAy daha bitmedi mi o mahkeme
haftaya çarşamba mahkemem canım. inşallah bitecek artık. yok canım yaa zaten düşünmüyorum. inanırmısın istemeye bile geldilervallayılan hikayesine döndü kuzu ya mahkeme işi kıyamam
ne zaman tarih ..haha deliii az dinlen kendine gel hayatını yaşa kafanı toparla sağlıklı kararlarla sağlıklı başlangıçlar yap
Ovulasyon testkerinde silik cizgi çıkar hep genelde vucutta lh sürekli oldugu için onemseme artik yapma da test cift cizgiyi yakaladiysanKızlar adetime yedi gun var ovulasyon testinde silik ikinci cizgi tekrar cikmaya basladi yinemi yumurtluyorum
Hayırlısı olsuun hakkinda. Oo seni hazırda bekleyenler varmış demek kihaftaya çarşamba mahkemem canım. inşallah bitecek artık. yok canım yaa zaten düşünmüyorum. inanırmısın istemeye bile geldiler
vay arkadaş bu ne cesarettt daha evli insanahaftaya çarşamba mahkemem canım. inşallah bitecek artık. yok canım yaa zaten düşünmüyorum. inanırmısın istemeye bile geldiler
yok canım ovulasyon testinde 2.çizgi her zaman olur regliyken de olur .onu dikkate almaKızlar adetime yedi gun var ovulasyon testinde silik ikinci cizgi tekrar cikmaya basladi yinemi yumurtluyorum
kız ben bu hafta hic açılış yapmadım ya carsamba olduhahaçalışmalar takılmalara döndü
amaan mecbur hissetme kendini yumurtlaman fln geçti nasılsa .ne zaman keyfiniz gelirse o zaman takılınnkız ben bu hafta hic açılış yapmadım ya carsamba oldu
İnşallah hayırlısı artık saldım olursa olur olmazsa da 3 sene bitene kadar beklicem zaten tedavi olmucam bu sene sonu da tüp bebek yaptiricaz olmazsaoy kuzum inşalalh gelmez bebişimm yaa
hayırlısı olsun inşallah canım benim kaçıncı aydasın şimdiİnşallah hayırlısı artık saldım olursa olur olmazsa da 3 sene bitene kadar beklicem zaten tedavi olmucam bu sene sonu da tüp bebek yaptiricaz olmazsa
Ekim de 3 sene bitiyorhayırlısı olsun inşallah canım benim kaçıncı aydasın şimdi
koci dürtüp duruyo ama hic halim yokamaan mecbur hissetme kendini yumurtlaman fln geçti nasılsa .ne zaman keyfiniz gelirse o zaman takılınn
Hadi gözün aydın cnm,sağlıcakla büyüyün in sallahKızlaarrr ılk defa bugun gıttım doktora daha.kesemızı gorduk 5+5 mıs bebısım ıkı hafta sonraya kalp ıcın cagırdı.bugun 3 senedr bebısı olmayan bı arkadas vardı tup bebekle 14 haftalık hamıleymıs cok sevındm darısı sıze olsn ıns kızlar duamdasınız
Maşaallah canım Allah sağsağlim kavuştursun.Kızlaarrr ılk defa bugun gıttım doktora daha.kesemızı gorduk 5+5 mıs bebısım ıkı hafta sonraya kalp ıcın cagırdı.bugun 3 senedr bebısı olmayan bı arkadas vardı tup bebekle 14 haftalık hamıleymıs cok sevındm darısı sıze olsn ıns kızlar duamdasınız
Ovulasyon testkerinde silik cizgi çıkar hep genelde vucutta lh sürekli oldugu için onemseme artik yapma da test cift cizgiyi yakaladiysan
yok canım ovulasyon testinde 2.çizgi her zaman olur regliyken de olur .onu dikkate alma[/
Tesekkurler kizlar :*
Amın canm cok sagol darısı sana olsn ınsHadi gözün aydın cnm,sağlıcakla büyüyün in sallah
Amın canm cok sagol darısı sana olsn ınsMaşaallah canım Allah sağsağlim kavuştursun.
amaan valla insanın içinden gelmedikçe de iyi olmuyor zatenkoci dürtüp duruyo ama hic halim yokAynen kalmış surda bata 8gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?