aminn inşallah ayperimbölünmüşlerdirAllah ım hayırlısı ile kavuştursun sizi
ah yürek kalkımı hiç geçmiyor dimi rabbim hep güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin inşallah cnm benim inşallahHadi hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah ayy çok sevindim insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürurbiz iyiyiz çok şükür sabırsızlıkla 3 ayı doldurmayı şu haftaları atlamayı bekliyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi şu günler saglicakla
dün aksam ,aynen gömdüm tatlıyı aksamay ben onun yaa
son olsun inşalalh kuzummm bugün mü geldi
dayan çikolataya kahveye bacım
Hayırlısıyla bölüncekler inss kuzum ezan saatii dualarımız o yöndeecuma günü çok ağrım vardı cnm ,cmt de işten cıktım koca gün yattım .dün kendime geldim iyiyim çok şükür .ama zor oluyormuş yumurta toplama gerçekten .
civcivler cmt günü iyiydi teyzeleri
bakalım bugün tekrar haber gelecek uslu uslu bölünüyorlar mı henüz bilmiyorum önemli olan obabyloading87 @ayperri
sefan olsun ne yapalım kuzu yadün aksam ,aynen gömdüm tatlıyı aksam
inşallah kuzumm inşallahhhhhhhhhhHayırlısıyla bölüncekler inss kuzum ezan saatii dualarımız o yöndee
canım azra regl olmayı bekliyor regliden snra transfer olcak kısmetse.telegondan zor oluyor cok .habire reklamı vs.bir de ev işlerinden fırsat kalmıyor hiçcansu1109 slm canm azrazdan haber var mi.bi de birsey sorucam siz evdeyken veya gelemeyince niye kk ya giremiyosunuz.telden falan girmiyomusunuz
Anladm canm.rabbim ins bu sefer emeginin karsiligini nasip eder hayirlisiyla azrazacanım azra regl olmayı bekliyor regliden snra transfer olcak kısmetse.telegondan zor oluyor cok .habire reklamı vs.bir de ev işlerinden fırsat kalmıyor hiç
aminn inşallah canım aminnnAnladm canm.rabbim ins bu sefer emeginin karsiligini nasip eder hayirlisiyla azraza
sağol canım unutmya çalışcam bi süre şuanunutmanda gerçekten yardımcı olacaksa koyarım tabii canım
hadi hayırlısı olsun inşallahh
AMİNNNNNsefan olsun ne yapalım kuzu yarabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz .. vakit saat gelmeden ne yapsak boş ..rabbim inşallah daha fazla bekletmez zamanı gelmiştir inşallah artık sağlıkla hayırla
aminnnnnnnnnnAMİNNNNNKafayı kırmadan,hunileri takmadan gel evladımmmm
Amin canım insaAllah dualarını eksik etmeah yürek kalkımı hiç geçmiyor dimi rabbim hep güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin inşallah cnm benim inşallah
bebiş geliyor mu ben anlamadım canım en son test ekleyecektin ?insallah sizden de bebek haberini alicaz azicik sabır edin rabbim hic ummadiginiz anda verir
bebiş geliyor mu ben anlamadım canım en son test ekleyecektin ?insallah sizden de bebek haberini alicaz azicik sabır edin rabbim hic ummadiginiz anda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?