Günaydın canım. Nasılsın? burasıda yağmurlu çok değil ama hafif hafif sürekli yağıyor.günaydın kızlar bursa'da çoook yağmur var
iyiyim cnm benim çok şükür sen nasılsın .. yağsın yağsın kuzum berekettir ah bi de uyuma imkanımız olsa evde tam mis olacakGünaydın canım. Nasılsın? burasıda yağmurlu çok değil ama hafif hafif sürekli yağıyor.
günaydın bebiş tam uyku havasıııGÜNAYDINNN KIZLAAR
ahh keşke yaaaiyiyim cnm benim çok şükür sen nasılsın .. yağsın yağsın kuzum berekettir ah bi de uyuma imkanımız olsa evde tam mis olacak
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.evet canm geliyor hamileyim ama resim gondermeyi başaramadım olmadi darisi insallah size
benim de alarm kaç kez çalıyor belli değilahh keşke yaaazaten bugün uyanamadım baya geç kaldım
Dr randevulari doluydu bugun öğleden sonra alabildim ancak ve 2 gündür yine başladı adetim tam bitti dedim 3-4 gün sonra yine basladi karin ağrısıda cabası inş kötü bisey yokturdr.la görüştün mü peki cnm ?durumu biliyor mu
lekelenme şeklinde değil de bildiğin regl gibi mi geliyor ? allah allah ya .acil bi durum olduğunu belirtseydin öyle durumalrda araya sokuyorlar. kötü bir şey yoktur ilaçların etkileri olabilir belki de.Dr randevulari doluydu bugun öğleden sonra alabildim ancak ve 2 gündür yine başladı adetim tam bitti dedim 3-4 gün sonra yine basladi karin ağrısıda cabası inş kötü bisey yoktur
Bu arada senin nasil gidiyor canim tedavin 
Evet bildigin regl oldum canim bakalim ne dicek dr.lekelenme şeklinde değil de bildiğin regl gibi mi geliyor ? allah allah ya .acil bi durum olduğunu belirtseydin öyle durumalrda araya sokuyorlar. kötü bir şey yoktur ilaçların etkileri olabilir belki de.
benim tedavi bu ay için bitti cnm yrn donduracaklar embriyoları .önümüzdeki adetten snra transfer olcak kısmetse dr.rahmi dinlendirmek istedi bu ay.
doktora telefonla ulaşma durumun varsa ordan da sorabilirsin aslında.Evet bildigin regl oldum canim bakalim ne dicek dr.
Gecen haftam cok yogun gecti pek giremedim o yuzden gormedim canim yumurta toplandi mi
delleniyorumnmm nerde uyumaakk kafam oldu sabahtan kazaangünaydın bebiş tam uyku havasııı
napıyosunn
ahhh zaten varr ya her yeni şeyi kurcalamaları çalışana zarardelleniyorumnmm nerde uyumaakk kafam oldu sabahtan kazaan
Devlet sigortaları düşürdü,sirketler inat etti kesmiyor.Filler tepişiyor olan biz karıncalara oluyor bacım
Aynen ya isin yoksa millete laf atlattahhh zaten varr ya her yeni şeyi kurcalamaları çalışana zarar
ayy pms eşliğinde delirmeceler olmuş kuzuuuuAynen ya isin yoksa millete laf atlattBirde ufacık seyde yukarı yönetime giderler,yönetim tabi müşteri haklı der.Sen suçlu çıkarsın.Seyttan diyo al çantanı git eve o kıvama geldim artık Sen napıosn canısı.Var mı ağrı sızı?
sağol canm aminAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?