Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ne güzel özetlemişsin kuzummm aminnn
Regliler geldi ya ondan böyle oldu ay,moraller bozuk kimsenin sesi cıkmıyor

bende varım bu listede :) 4 aydır deniyoruz bakalım. 9 mayısta derim tuttu tutmadı diye :)

Ne güzel özetlemişsin kuzummm aminnn
Regliler geldi ya ondan böyle oldu ay,moraller bozuk kimsenin sesi cıkmıyor
buralar çok sessiz diyecekken, bir anda döküldü ağzımdan. Kabul olsun inş.
Oda etkendir ama genel olarak artık sessiz.. Hsg ler çekildi, Denencek kür kalmadı derken herkes kendi iç dünyasına çekildi

Salliala arkadaşım, en son kızının kontrolü vardı, kanaman devam ediyordu . Durumlar nasıl merak ettim

AMİN.. Allah ım sabrımızı umudumuzu yitirmeden hayırlısıyla nasip etsin... artık her sorana bi bahane bulmaktan çok yorulduk önceden erken daha diyoduk şimdi bahane bulamıyorum.

Kist 38 ml büyüklünde dedi dr hala ağrım sancım var. Ama kafamı karıştıran benim yeni bat. Geçen hafta yine regl oldum ya hangisini baz alıcam ben şimdi
Aşılama sonrası oluşmuş bende
ilaçlar illa ki etkiliyor cnm benim de bu ay 2.regl. 16.gün tekrar oldum.

ah canım ah kuzummm aminnn aminnn aminnnn rabbimmmm nasip etsin tez zamanda hepimize tüm isteyenlere bekleyenlere en sağlıklısını en hayırlısını inşallahhhh

Listede yokum zaten :)

Ekleyeyim bilgilerimi bakalim bizde girelim listeye

Yas 31 sat 9 nisan bat 8 mayis. Deneme 5.ay. memleket eskisehir :)
hoşgeldin aramıza
bat geldiğinde bildirimde bulunursan sevinirim inşalalh hayırlı uğurlu gelsin bu ay sana.

hoşgeldin aramıza
bat geldiğinde bildirimde bulunursan sevinirim inşalalh hayırlı uğurlu gelsin bu ay sana.

hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…