- 21 Ağustos 2015
- 32.071
- 97.346
- 598
- 38
Ne güzel özetlemişsin kuzummm aminnnherkes mi yoğun bugün? kimsecikler yok burda .
son zamanlarda sohbet, katılım iyice azaldı.
bikaç gün girmemiş olsam sayfalarca okumam gerekiyordu yazılanları, şimdi ise tek tük ...
Topiğin üstüne resmen ölü toprağı serpilmiş gibi, Rabbim bekleyişlerimizi bir an önce hayırla sonuçlandır, gönlümüzdekileri ömrümüze dahil et hayırlısıyla...
Bebek haberlerini inci gibi bir bir dizelim.
22. ayı devirmek üzere biri olarak, burda neler gördü neler okudu bu gözler...
İnşallah sıra bize gelmiştir...
Umudumuzu, inancımızı, sabrımızı daim kıl Allah'ım.
İlk sorana, evet hamikeyim demeyi nasip ettir, zira gönlümüz gibi dilimizde çok yoruldu, bahane uydurmaya çalışmaktan.
Önce rahmimize, sonra karnımıza,ordan evimize ömürlük mucizeler nasip et, bizleri o duygudan mahrum bırakma.
Layıkıyla yaşıyacağımız annelik, bekleyişimize değecek hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et.
Sizlerde düşüncelerinizi dualarınızı yazın kızlar, hep birlikte AMİN diyelim.
buralar çok sessiz diyecekken, bir anda döküldü ağzımdan. Kabul olsun inş.Ne güzel özetlemişsin kuzummm aminnn
Regliler geldi ya ondan böyle oldu ay,moraller bozuk kimsenin sesi cıkmıyor
listeye baktım defalarca göremedim seni, katılmak istersen 1.sayfadaki bilgileri yazbende varım bu listede :) 4 aydır deniyoruz bakalım. 9 mayısta derim tuttu tutmadı diye :)
listeye baktım defalarca göremedim seni, katılmak istersen 1.sayfadaki bilgileri yazcansu1109 seni eklesin.
Hayırlısı olsun inş. bu arada
AMİN.. Allah ım sabrımızı umudumuzu yitirmeden hayırlısıyla nasip etsin...herkes mi yoğun bugün? kimsecikler yok burda .
bikaç gün girmemiş olsam sayfalarca okumam gerekiyordu yazılanları, şimdi ise tek tük ...
Topiğin üstüne resmen ölü toprağı serpilmiş gibi, Rabbim bekleyişlerimizi bir an önce hayırla sonuçlandır, gönlümüzdekileri ömrümüze dahil et hayırlısıyla...
İlk sorana, evet hamikeyim demeyi nasip ettir, zira gönlümüz gibi dilimizde çok yoruldu, bahane uydurmaya çalışmaktan.
Önce rahmimize, sonra karnımıza,ordan evimize ömürlük mucizeler nasip et, bizleri o duygudan mahrum bırakma.
Layıkıyla yaşıyacağımız annelik, bekleyişimize değecek hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et.
listede varım diyince acaba dikkatimden mi kaçtı dedim.Listede yokum zaten :)
Ekleyeyim bilgilerimi bakalim bizde girelim listeye
Yas 31 sat 9 nisan bat 8 mayis. Deneme 5.ay. memleket eskisehir :)
ilaçlar illa ki etkiliyor cnm benim de bu ay 2.regl. 16.gün tekrar oldum.Kist 38 ml büyüklünde dedi dr hala ağrım sancım var. Ama kafamı karıştıran benim yeni bat. Geçen hafta yine regl oldum ya hangisini baz alıcam ben şimdi
Aşılama sonrası oluşmuş bende
amiin.AMİN.. Allah ım sabrımızı umudumuzu yitirmeden hayırlısıyla nasip etsin...artık her sorana bi bahane bulmaktan çok yorulduk önceden erken daha diyoduk şimdi bahane bulamıyorum.
ah canım ah kuzummm aminnn aminnn aminnnn rabbimmmm nasip etsin tez zamanda hepimize tüm isteyenlere bekleyenlere en sağlıklısını en hayırlısını inşallahhhhherkes mi yoğun bugün? kimsecikler yok burda .
şimdi gördüm son dk haberinde manisada olmuş sanırım ah kuzum rabbime emanetizmir beşik gibi sallanıyor
hoşgeldin aramızaListede yokum zaten :)
kk'da demirbaş oldum sanırım :) millet iş yerlerini boşalttı. ben ekrana ekran bana bakıyor.şimdi gördüm son dk haberinde manisada olmuş sanırım ah kuzum rabbime emanet
geldim kuşum geldim gerçi çıkcaz az kaldı ama yettimkk'da demirbaş oldum sanırım :) millet iş yerlerini boşalttı. ben ekrana ekran bana bakıyor.
bildiririm mutlaka :) olmadı zaten önümüzdeki maçlara bakacağız :)hoşgeldin aramıza
bat geldiğinde bildirimde bulunursan sevinirim inşalalh hayırlı uğurlu gelsin bu ay sana.
Evet ya içim cız etti resmen. Allah beterinden korusunizmir beşik gibi sallanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?