Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

iyiyim kuzum çok şükür birikim sadece yorulduğumu hissediyorum zaman zaman allah beterinden saklasın. vardır bi hayır yola devam
Gececeeek son günlerde bende öyleyim.Tükenmislik sendromuna girdim resmen,tükendimmmmKimseye tahammülüm kalmadı,valla heran alıp çantamı gidebilirim o derece bıkkınım

Gececeeek son günlerde bende öyleyim.Tükenmislik sendromuna girdim resmen,tükendimmmmKimseye tahammülüm kalmadı,valla heran alıp çantamı gidebilirim o derece bıkkınım
inşallah canım inşallah inanıyorum rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah. benim bazen kendime bile tahammülüm olmuyor sır küpü gibi dışımıza güldük içimize ağladık o yüzden çok normal bunları hissetmemiz

Ahh ne güzel özet geçtin,dısımıza güldük içimize ağladık tam özet valla

Yorgunluk kuzum ya kv hastane işleri vardı hem vücut hem kafa yorgunluğu. Sen nasılsın? Donduruldu mu civcivler.
nasıl oldu kv bebişim bitti mi işlem hayırlı haberler inşallah ?
valla rabbim sağlık versin inşallah en önemlisi ,çok yoruyor bu işler insanı yürek yorgunluğu
ben iyiym cnm çok şükür dün regl oldum erken bi şekilde ,dondular dün uykuya yattılar bakalım civcivler nasip neler görcez hayırlısı inşallah hakkmıızda

inşaallah hayırlısı canım. Şuan gözetim için yoğun bakımda iyiymiş ama tekrar anjiyo yapılacakmış kamera ile kalp iyi durumda mı nasıl diye kontrol edeceklermiş bakalım artık ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…