inşallah tertemiz cıksın kuzuminşaallah hayırlısı canım. Şuan gözetim için yoğun bakımda iyiymiş ama tekrar anjiyo yapılacakmış kamera ile kalp iyi durumda mı nasıl diye kontrol edeceklermiş bakalım artık ne olacak
inşaallah canıminşallah tertemiz cıksın kuzum
yüreğini ferah tut
Aminnn insallahhhinşallah artık yüzümüz de içimiz de gülecek allah'ın izniyle kuzum az kaldıbol bol dua bu günler de geçecek inşalalh
aynen çok yoruldum bu haftaaa nihayet cuma geldi ...kızlarr bugünde bitti sayılır,napıosunz
Ay napim aynı eve git gel heep aynıaynen çok yoruldum bu haftaaa nihayet cuma geldi ...
yoruldum valla kuşum sen napıyosunn
günaydın bebişimmm ay bi zahmet yüklensin artıkkkk çok yoruldum bu haftaaaa ...günaydın canlarrr
hayırlı cumalarEki Görüntüle 1985283
günaydın canım benimmmmm aminn inşallahh rabbim dualarımızı hayırlı kılsın kabul etsin nasiplenelim inşallahh hep birliktegünaydın, cumanın hayrından nasiplenmiş kullanrdan olalım. Dularımız kabul olsun inş.
Ay bende yaa beynim ağrıyo resmennngünaydın bebişimmm ay bi zahmet yüklensin artıkkkk çok yoruldum bu haftaaaa ...
hayırlı cumalar kuşum iyi misin
Günaydın cnm,hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar..
ben de amaçsızsa uyumak istiyorum sonra kalkıp geniş geniş kahvaltı etmek sonra kahveyi içip kitap okumak fln filanAy bende yaa beynim ağrıyo resmennnİyiyim kuzum sükür sen nasılsun
günaydın cnm benimm hayırlı cumalar olsunnnngünaydın kızlar hayırlı cumalar..
Geç gördüm kusura bakma. İnfertilitede sabah gidip direk muayene oluyorsun öğlene kalmadan bitiyor işin çok rahat göreceksin. Sıra ya da randevu derdin yok
olsun canım ya zaten önümüzdeki ay gidicem Allah nasip ederse. Sağol canımGeç gördüm kusura bakma. İnfertilitede sabah gidip direk muayene oluyorsun öğlene kalmadan bitiyor işin çok rahat göreceksin. Sıra ya da randevu derdin yok
Kist 38 ml büyüklünde dedi dr hala ağrım sancım var. Ama kafamı karıştıran benim yeni bat. Geçen hafta yine regl oldum ya hangisini baz alıcam ben şimdihaydaaa kazaaa o kazaları hiç anlamam yaa al sana yeni bi bunalım sebebi bebiiişşş
Eylulll09 kuzum kist ne kadar anlayamadım ? bende de var maalesef kist doktor homojen olduğu için takılmadı doğumla atılacak en kötü bünye yapıyor maalesef allah beterinden saklasın inşallah
sağol kuzum aminn allah her şeyin hayırlısını versin inşallah hepimize
Tamam canım hayırlı olur inşallaholsun canım ya zaten önümüzdeki ay gidicem Allah nasip ederse. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?