Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

inşaallah hayırlısı canım. Şuan gözetim için yoğun bakımda iyiymiş ama tekrar anjiyo yapılacakmış kamera ile kalp iyi durumda mı nasıl diye kontrol edeceklermiş bakalım artık ne olacak
inşallah tertemiz cıksın kuzum
yüreğini ferah tut

Ay bende yaa beynim ağrıyo resmennnİyiyim kuzum sükür sen nasılsun
ben de amaçsızsa uyumak istiyorum sonra kalkıp geniş geniş kahvaltı etmek sonra kahveyi içip kitap okumak fln filan

ben de çok şükür kuzum iş ev ev iş bildiğin gibi yaramazlık yok

Kist 38 ml büyüklünde dedi dr hala ağrım sancım var. Ama kafamı karıştıran benim yeni bat. Geçen hafta yine regl oldum ya hangisini baz alıcam ben şimdi
Aşılama sonrası oluşmuş bende

herkes mi yoğun bugün? kimsecikler yok burda .
son zamanlarda sohbet, katılım iyice azaldı.
bikaç gün girmemiş olsam sayfalarca okumam gerekiyordu yazılanları, şimdi ise tek tük ...
Topiğin üstüne resmen ölü toprağı serpilmiş gibi, Rabbim bekleyişlerimizi bir an önce hayırla sonuçlandır, gönlümüzdekileri ömrümüze dahil et hayırlısıyla...
Bebek haberlerini inci gibi bir bir dizelim.
22. ayı devirmek üzere biri olarak, burda neler gördü neler okudu bu gözler...
İnşallah sıra bize gelmiştir...
Umudumuzu, inancımızı, sabrımızı daim kıl Allah'ım.
İlk sorana, evet hamikeyim demeyi nasip ettir, zira gönlümüz gibi dilimizde çok yoruldu, bahane uydurmaya çalışmaktan.
Önce rahmimize, sonra karnımıza,ordan evimize ömürlük mucizeler nasip et, bizleri o duygudan mahrum bırakma.
Layıkıyla yaşıyacağımız annelik, bekleyişimize değecek hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et.
Sizlerde düşüncelerinizi dualarınızı yazın kızlar, hep birlikte AMİN diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…