çok geçmiş olsun canım Allah ım Şafi ismiin hürmetine biran evvel şifa versin inşaallah.Birden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falanbogmaca dediler birden olurmuş hava veriliyor igneler ilaclar eve yeni geldik 5 6 gun devam edermis korkuyorum simdi o halini tekrar gormek istemiyorum rabbim korusun
Cok geçmiş olsun cnmBirden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falanbogmaca dediler birden olurmuş hava veriliyor igneler ilaclar eve yeni geldik 5 6 gun devam edermis korkuyorum simdi o halini tekrar gormek istemiyorum rabbim korusun
Tam 16.00 de cıkın dediler biliyor musun?Hakkımı dedim asla helal etmiyormIyıyız sukur canm sen nasılsn dun sende calıstın mı.bebıscom ısteydı sıtemlı sekılde
Günaydınn canısı napıosun,nasıl gidiyr.görüsemiyorz yaagünaydın kızlaarr pzt görünümlü salıdan günaydın herkesler iyi mi
günaydın bebişim sorma yaa neden böyle oldukkk işler girdi tadilat girdi tedavi girdi.girdi de girdi..Günaydınn canısı napıosun,nasıl gidiyr.görüsemiyorz yaa
rezillerrrrTam 16.00 de cıkın dediler biliyor musun?Hakkımı dedim asla helal etmiyormGün bitti resmen
günaydın kuşumm nasılsınnnnnGünaydın kızlar kolay gelsin..
İYİM KUZUM ŞÜKÜR BUGÜN YOĞUNUM BİRAZ SEN NASILSIN? NE YAPCANIZ KUTLAMA EWVDE Mİ DIŞARDA MI ? :)günaydın kuşumm nasılsınnnnn
Gıcıklar ya bari 1-2 de söyleyin.Tam 16.00 de cıkın dediler biliyor musun?Hakkımı dedim asla helal etmiyormGün bitti resmen
aman hep yoğun yavrum ya valla,pasta alcam bu akşam evdeyiz yemeğe de yrn gitcez bakalımİYİM KUZUM ŞÜKÜR BUGÜN YOĞUNUM BİRAZ SEN NASILSIN? NE YAPCANIZ KUTLAMA EWVDE Mİ DIŞARDA MI ? :)
aaynen öldrdü bütün günüGıcıklar ya bari 1-2 de söyleyin.
Aa doğum günü kutlu olsun beraber çoluklu çocuklu upuzun ömürleriniz olsun insallahhhgünaydın bebişim sorma yaa neden böyle oldukkk işler girdi tadilat girdi tedavi girdi.girdi de girdi..
iyiyim çok şükür napim iş ev ev iş takılıyorum kocinin d.günü bugün.
sen napıyosun her şey yolunda mı napcaksın gitcek misin bu ay dr.
amiiin inşallahhh kuzuuum inşallahhhAa doğum günü kutlu olsun beraber çoluklu çocuklu upuzun ömürleriniz olsun insallahhh
Eet bu hafta düğün dernek var cok..Haftaya 12sn e aldım randevu canısı..Zaten 14ü regl
Iyı o yonden barı tavız versnler artık yeter yanı.yaprak sardm bı duduklu belım koptu ya o degılde bebıs olunca ne mantı ne yaprak yapabılırm artıkiyiyim cnm ben de çok şükür
yok çalışmadım cnm ben, ilk yıllar çalışıyorduk hep mesai alıyorduk ama bi 5yıldır çalışmıyorz resmi tatillerde çok çok nadir iş yoğunluğu olursa geliyoruz
Pıslık bunlar hak hukuk Allah korkusu yok sıkayet edeceksn gorcekler gununuTam 16.00 de cıkın dediler biliyor musun?Hakkımı dedim asla helal etmiyormGün bitti resmen
aynen cnmPıslık bunlar hak hukuk Allah korkusu yok sıkayet edeceksn gorcekler gununu
oyhhhh yumuşak karnım benim yaprak sarmaaa ellerine sağlıkk mis missssIyı o yonden barı tavız versnler artık yeter yanı.yaprak sardm bı duduklu belım koptu ya o degılde bebıs olunca ne mantı ne yaprak yapabılırm artık
Ooyyy kıyamam yakın olaydık gonderırdm yemınle.yarım dudukluyu dagıttm zaten esımın savcısına komsuya falan verdmoyhhhh yumuşak karnım benim yaprak sarmaaa ellerine sağlıkk mis missss
canımsın benim ama geldiler. gerçi hep böyle bekletmeden gelsinler zaten :) Bat : 1.06.2017@mayissinegi günün geçmiş geneee ne durumdasın?
kuzummmm senin de bat gelmiş hadi inşallah gelen giden olmaz beehijabiqueen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?