Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Birden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falan bogmaca dediler birden olurmuş hava veriliyor igneler ilaclar eve yeni geldik 5 6 gun devam edermis korkuyorum simdi o halini tekrar gormek istemiyorum rabbim korusun
çok geçmiş olsun canım Allah ım Şafi ismiin hürmetine biran evvel şifa versin inşaallah.

Birden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falan bogmaca dediler birden olurmuş hava veriliyor igneler ilaclar eve yeni geldik 5 6 gun devam edermis korkuyorum simdi o halini tekrar gormek istemiyorum rabbim korusun
Cok geçmiş olsun cnmİnsallah hemencecik toplar kendini kuzuDualarım seninlee

Günaydınn canısı napıosun,nasıl gidiyr.görüsemiyorz yaa
günaydın bebişim sorma yaa neden böyle oldukkk işler girdi tadilat girdi tedavi girdi.girdi de girdi..
iyiyim çok şükür napim iş ev ev iş takılıyorum kocinin d.günü bugün.
sen napıyosun her şey yolunda mı napcaksın gitcek misin bu ay dr.

Aa doğum günü kutlu olsun beraber çoluklu çocuklu upuzun ömürleriniz olsun insallahhh
Eet bu hafta düğün dernek var cok..Haftaya 12sn e aldım randevu canısı..Zaten 14ü regl

Aa doğum günü kutlu olsun beraber çoluklu çocuklu upuzun ömürleriniz olsun insallahhh
Eet bu hafta düğün dernek var cok..Haftaya 12sn e aldım randevu canısı..Zaten 14ü regl
amiiin inşallahhh kuzuuum inşallahhh
oh ohh tam olmuş tam gaz yorucu bi hafta olacak desene.kız regl öncesi kurcalatmasaydın kendini allah korusun
regl 2.gününe alsan aslında daha sağlıklı olur aşılama düşüünyorsan zaten 2.güne yönlendircek seni

Iyı o yonden barı tavız versnler artık yeter yanı.yaprak sardm bı duduklu belım koptu ya o degılde bebıs olunca ne mantı ne yaprak yapabılırm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…