aynen gerçi gelecekse bekletmeden gelsin hep .. son olsun kuzum inşallah naptın dr.gidicem diyorduncanımsın benim ama geldiler. gerçi hep böyle bekletmeden gelsinler zaten :) Bat : 1.06.2017
cnm benim teşekkür ederim vermiş kadar oldunOoyyy kıyamam yakın olaydık gonderırdm yemınle.yarım dudukluyu dagıttm zaten esımın savcısına komsuya falan verdm
cnm benim teşekkür ederim vermiş kadar oldunOoyyy kıyamam yakın olaydık gonderırdm yemınle.yarım dudukluyu dagıttm zaten esımın savcısına komsuya falan verdm
günaydın canımmmgünaydın,
nasipli, güzel bir gün olsun inş.
İyiyim demek adet olmuşgünaydın canımmm
aminnnnnn inşallahhh
iyi misin
günaydın canım. zaten uykuluyuz bide hava tam yapıyor desene..günaydın kızlaar bursa'Da hava fena kapalı serin tam uyku havası
ay valla hiç söyleme canım yaagünaydın canım. zaten uykuluyuz bide hava tam yapıyor desene..
gelmiş geçmiş olsun, bir an önce ger inş. yumyum zamanın ne zamandı. çalışmaları etkilemez inş.günaydınnn canlar
ben her bahar olduğunu gibi hasta oldum,boğazlar siss
az ateş var kolum kanadım kalmıyorcabucak geçsin bugün
Amin canim çok sağolküçüğün mü hastarabbim şifa versin inşallah canım bnm .
Insallah canim daha iyi cok şükürçok geçmiş olsun canım Allah ım Şafi ismiin hürmetine biran evvel şifa versin inşaallah.
ALLAH razi olsun canim tsk ederizCok geçmiş olsun cnmİnsallah hemencecik toplar kendini kuzu Dualarım seninlee
geçmiş olsun canım inşaallah atlatırsın hemen. benim kocide aynı durumdagünaydınnn canlar
ah kuzummm geçmişler olsun yaaa boğaz için iksirim yarım limonu sık üstüne 2tatlı kaşığı bal ve az karabiber karıştır tek seferde iç .. yakıyor ama faydası oluyor.ateş için de parol iç önüne geçer en azındangünaydınnn canlar
eyvah kuşum geçmiş olsun sana daBen de nezle oldum yaa. Bu bahar havası mıdır nedir hasta etti. Herkes hasta desenize
öf ben sıkıldımm işleri bitirdim zaman geçsin diye bekliyorum şimdi dekızlar ne yapıyorsunuz iş yaparken gözlerim gidiyor yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?