Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ay nezamn tatile gitcez biz yaae
bizim bu sene karışık ya normalde bayramlarda gidiyoruz kocinin işten dolayı .bu sene kurban tam eylül 1 güzel zamana denk geliyo ama 5eylülde kocnin dayı oğlunun kınası var 7sinde düğün o yüzden biraz sakata geldi bakcaz bakalım .siz de var mı plan proje

Sen bebisi unuttun zaten nereye gidiyon hamile halinle inssBizim standart Ağustosta izinler.İnsallah bu sene Bodrum istiyoruz.Antalyanın gezmediğimiz ilçesi kalmadı 3 senedir

Sen bebisi unuttun zaten nereye gidiyon hamile halinle inssBizim standart Ağustosta izinler.İnsallah bu sene Bodrum istiyoruz.Antalyanın gezmediğimiz ilçesi kalmadı 3 senedir
oy kuzum ağzın bal yesin inşallah hepimiz hamiş oluruz bu yaz da tatiller ertelenecekse bu yüzden ertelenir razıyız dimiiii
bodrum çok severimmmm antalyacı değilim ben .egeciyim :))

iyiyim cnm ben de karnım ağrıyor misafirimi bekliyorum işler de cok yoğun .sende durumlar nasıl ne zamandır konuşamıyoruz ne durumdasın
tam denk gelmiş desene. Ben aynı kuzum ya işler bugün fazla değil rahatım biraz. Hastane işide dün pişman oldum gittiğime kağıda kist yazması kafamı karıştırdı ama doktor bulamadım bu hafta gidebileceğim hastanenin doktorları ful doluymuş randevu bulup gidicem bakalım ne çıkacak. senin transfer ne zaman olacaktı;?

kendi doktorun da dolu muymuş ona istersen git gene sen en azından bildiğin alıştığın doktor.
benim haziran ilk haftası olcak muhtemelen kuzum bu cmt kontrolüm var rahim duvarının kalınlığına göre 10gün sonrası fln yapcak muhtemelen

kendi doktorumda dolu kuzum haftaya da kongresi varmış yokmuş yarın sabah 9 da bi arayın belki araya alır dedi ya bakalım. Hadi hayırlısı kuzum yaa Allah ım hayırla sonuçlandırsın

kendi doktorumda dolu kuzum haftaya da kongresi varmış yokmuş yarın sabah 9 da bi arayın belki araya alır dedi ya bakalım. Hadi hayırlısı kuzum yaa Allah ım hayırla sonuçlandırsın
benim dr.un da yrn kongresi var bu ara hepsi gidiyoe demek ki ...amin canım aminn hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…