Ay nezamn tatile gitcez biz yaaebenim de çok yoğunn(((
bizim bu sene karışık yaAy nezamn tatile gitcez biz yaae
Sen bebisi unuttun zaten nereye gidiyon hamile halinle inssbizim bu sene karışık yanormalde bayramlarda gidiyoruz kocinin işten dolayı .bu sene kurban tam eylül 1 güzel zamana denk geliyo ama 5eylülde kocnin dayı oğlunun kınası var 7sinde düğün o yüzden biraz sakata geldi bakcaz bakalım .siz de var mı plan proje
Sen bebisi unuttun zaten nereye gidiyon hamile halinle inssBizim standart Ağustosta izinler.İnsallah bu sene Bodrum istiyoruz.Antalyanın gezmediğimiz ilçesi kalmadı 3 senedir
Ay yatarım evde bütün yaazzz gık demem keşke olsaaaoy kuzum ağzın bal yesin inşallah hepimiz hamiş oluruz bu yaz da tatiller ertelenecekse bu yüzden ertelenir razıyız dimiiii
bodrum çok severimmmm antalyacı değilim ben .egeciyim :))
günaydın cnmmGünaydın kızlar..
inşallah sağlıkllaaaa gelsin evlatlarımız inşalalhhhhAy yatarım evde bütün yaazzz gık demem keşke olsaaa
günaydın kuşumm nasılsınGünaydın kızlar..
sağol kuzum iyiim sen nasılsın?günaydın kuşumm nasılsın
iyiyim cnm ben de karnım ağrıyor misafirimi bekliyorum işler de cok yoğun .sende durumlar nasıl ne zamandır konuşamıyoruz ne durumdasınsağol kuzum iyiim sen nasılsın?
tam denk gelmiş desene. Ben aynı kuzum ya işler bugün fazla değil rahatım biraz. Hastane işide dün pişman oldum gittiğime kağıda kist yazması kafamı karıştırdı ama doktor bulamadım bu hafta gidebileceğim hastanenin doktorları ful doluymuş randevu bulup gidicem bakalım ne çıkacak. senin transfer ne zaman olacaktı;?iyiyim cnm ben de karnım ağrıyor misafirimi bekliyorum işler de cok yoğun .sende durumlar nasıl ne zamandır konuşamıyoruz ne durumdasın
kendi doktorun da dolu muymuş ona istersen git gene sen en azından bildiğin alıştığın doktor.tam denk gelmiş desene. Ben aynı kuzum ya işler bugün fazla değil rahatım biraz. Hastane işide dün pişman oldum gittiğime kağıda kist yazması kafamı karıştırdı ama doktor bulamadım bu hafta gidebileceğim hastanenin doktorları ful doluymuş randevu bulup gidicem bakalım ne çıkacak. senin transfer ne zaman olacaktı;?
kendi doktorumda dolu kuzum haftaya da kongresi varmış yokmuşkendi doktorun da dolu muymuş ona istersen git gene sen en azından bildiğin alıştığın doktor.
benim haziran ilk haftası olcak muhtemelen kuzum bu cmt kontrolüm var rahim duvarının kalınlığına göre 10gün sonrası fln yapcak muhtemelen
benim dr.un da yrn kongresi var bu ara hepsi gidiyoe demek ki ...amin canım aminn hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsunnnnkendi doktorumda dolu kuzum haftaya da kongresi varmış yokmuşyarın sabah 9 da bi arayın belki araya alır dedi ya bakalım. Hadi hayırlısı kuzum yaa Allah ım hayırla sonuçlandırsın
hiç söyleme herkes bi olmuş nanik yapıyor bize resmenigda kesfette bile karsıma gebelik haberleri çıkıyor,Allahım kabus gibi,tüp bebek,asılama igda bile bunları görüyorum
Valla ya evren bizimle kafa mı buluyor nedirhiç söyleme herkes bi olmuş nanik yapıyor bize resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?