Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hadi inşallah yavrumSen naptın
dün regl günümdü nasıl ağrım vardı sökemedim bi türlü çok fenaydım bel ağrısından perişan oldum,gece sökmüş neyse ki rahatladım. cumartesi dr.var nasipse kuzum .hap vercek rahim duvarı kalınlaşsın diye .işte dün de folik başlattı ,son regl başladığında foliğe başla demişti.böyle bende durumlar

Hadi bakalım son regli olsun insallahh
kız maşallah,süküneti hic bozmadınSessiz sakin bekledin.İnsallah hakeettiğin mutlulu verir Rabbim

Hadi bakalım son regli olsun insallahh
kız maşallah,süküneti hic bozmadınSessiz sakin bekledin.İnsallah hakeettiğin mutlulu verir Rabbim
inşallah canım benim inşallah hepimizin son reglileri olsun
inan başlamadan ben de sen gibiydim insan başlayınca teslimiyet oluyor inşallah sonu güzel olsun hepimizin
rabbimin yazdığından ne 1 adım ileri ne geri gidiliyor.hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah

geçen gün tam adet günümde bana beşik çıktı falında haneye gelecek bir bebeğe yada bebek kararı alacağına işaret eder diyodu. Biz kararladık ama Rabbimin hayırla kararlamasını bekliyoruz
Fala inanma falsız kalma isteYoksa benim bebe anaokuluna başlamıştı simdiyeHerfalda illaki cıkıyoduy

Amin kuzumm insallahhh

geçen gün tam adet günümde bana beşik çıktı falında haneye gelecek bir bebeğe yada bebek kararı alacağına işaret eder diyodu. Biz kararladık ama Rabbimin hayırla kararlamasını bekliyoruz
aminnn canım aminn inşallah sağlıkla hayırla gelsinler tez zamanda inşallahhh

Kızlar doktora gittim aşılamadan sonraki şişlik için sıvı birikmesi yok dedi normalmiş yumurtalıklar fazla uyarıldığı için oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…