Sat:7 eylul bat:7 ekimsat:son adet tarihinin ilk günü
bat:önümüzdeki adet tarihin
rica edrm ekliyorumSat:7 eylul bat:7 ekim
çok teşekkür ederim
tatlım 8'inde yumurtlarsan eğer 6'sındaki spermler zaten bekliyor olacak yumoşu, 72 saat onların ömrü.. ayrıca yumoşunda nerden baksan en az 12 saati var içerde.. bide garanti değilki 8'inde yumurtlayacağın belki 7'sinde yumurtlarsın ne biliyosun yada 9'unda.. o kadar hesap kitap yaptıkça olmuyo ben onu anladım, biraz akışına bırakmak lazımKizlar benim bat tarihim 22 ekim ayin basinda doktora gittim. 6 8 10 iliski dedi yumurtlama zamanim ayin 8 bi oncesi bi de sonrasi iliski bu mantiga gore ama yunurtlamadan bir gun once olan iliski daha guvenli deniliyo gebelik icin sizce tabloyu bozup 7 9 bu yapsam hic 8 inde yumurta catladiginda spermle birlesse hemen yabi sperm bekliyo olsa yumurtlamdan snlayan arkadas var mi yurt disindayim.Dilimde yok esimde sormamis bunlari hic 6 -8-10 diye biliyoruz
gecen ay ilk denememdi olmadi cok uzuldum ilk milk insan ciddin uzuluyo bu seferde riske atmamak icin stres oldun baya 6 8 10 deniyim ins o zaman yumurtlamam genelde sasmiyo duzenlidir ins bu ay gelir bebegimtatlım 8'inde yumurtlarsan eğer 6'sındaki spermler zaten bekliyor olacak yumoşu, 72 saat onların ömrü.. ayrıca yumoşunda nerden baksan en az 12 saati var içerde.. bide garanti değilki 8'inde yumurtlayacağın belki 7'sinde yumurtlarsın ne biliyosun yada 9'unda.. o kadar hesap kitap yaptıkça olmuyo ben onu anladım, biraz akışına bırakmak lazım
Hic bozma doktoruna uy bence[/QUOTE]OTE="maradespinaa, post: 42876274, member: 669677"]Kizlar benim bat tarihim 22 ekim ayin basinda doktora gittim. 6 8 10 iliski dedi yumurtlama zamanim ayin 8 bi oncesi bi de sonrasi iliski bu mantiga gore ama yunurtlamadan bir gun once olan iliski daha guvenli deniliyo gebelik icin sizce tabloyu bozup 7 9 bu yapsam hic 8 inde yumurta catladiginda spermle birlesse hemen yabi sperm bekliyo olsa yumurtlamdan snlayan arkadas var mi yurt disindayim.Dilimde yok esimde sormamis bunlari hic 6 -8-10 diye biliyoruz
İğnenin etkisi geçmiştir 14 gün sonraki sonuç baz alınır bende yatırdım iğne daha önce bu kadar uzun sürmez yüzde 85 gözün aydın diyorum tebriklerVe hasta olmadim daha iğnenin etkisi mi bilmiyorum
kız ilahi! biz napalım benim 1 sene oldugecen ay ilk denememdi olmadi cok uzuldum ilk milk insan ciddin uzuluyo bu seferde riske atmamak icin stres oldun baya 6 8 10 deniyim ins o zaman yumurtlamam genelde sasmiyo duzenlidir ins bu ay gelir bebegim
ah o reklamların gözü kör olsun!! bende çok sinir oluyorum!!üniversite hastanesine falan gittinmi hiç belki daha ayrıntılı incelerler.. ilk sayfadaki tabloya baktımda tee nisan yazıyo sat'ın için
inşallah banucum allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin[/QUOTE]canım sen niye umudunu kesiyosun ki umut etmekten bıkma bigün olacak bak gör..dış etkileri bi kenara at kafanı rahatlat relax ol..önce kendi ruh sağlığımız..hadi tut ki olmadı senin ya da bizden birinin ölmedik ya dünyanın sonu değil bi eksiklik değil,alternatifleri var çareleri var takmaaaaaa
[/QUOTE]Gittim cnm marmara ululudağ ege ama hep ayni pko var dogum kontrol hapi yapistir iyi de ben çocuk istiyorum korunmak istemiyorum ki pko olupta hamile kalan nasil kaldiysa bana da oyle bi tedavi ver yok bu doktorum gayretli gibi bakalim cuma ne dicek bu arada tablo dogru canim malesef nisanda oldum en son
inşallah banucum allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
bak bunu bilmiyodum devam ediyim bari en buyuk hayalim erken yasta anne olmak hayirlisi bakalimkız ilahi! biz napalım benim 1 sene oldudur daha şimdiden stres olma, hiç tutmaz o zaman maazallah! sabırla beklemeye devam hep birlikte sporu falanda bırakma aksine spor stresi azalttığı için çoook faydalı!!
bana demişti drum.Genelde de günde 4 tane veriyorlar.ben kullanmaya başladım, toz olanından aldım. kutunun üstünde günde 1 tane yazıyo ama burada birisine-kim olduğunu hatırlayamadım şimdi- doktoru günde 4 tane demiş. sanırım doktora danışılıp kullanılması daha doğru olacak
aslnda olabilir tabi geç döllenme olduysa,ama normal zamanında döllenme olduysa yerleşme kanaması için birazck geç olbilirArkadaşlar
Benden şimdi hafif pembe kahverengi gibi bi akıntı geldi ama adet gibi değil, adet olcam desem hiç ağrımda yok
Yerleşme kanaması olabilir mi ki ya
Gerçi p nasıl oluyo onuda bilmiom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?