Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlar benim bat tarihim 22 ekim ayin basinda doktora gittim. 6 8 10 iliski dedi yumurtlama zamanim ayin 8 bi oncesi bi de sonrasi iliski bu mantiga gore ama yunurtlamadan bir gun once olan iliski daha guvenli deniliyo gebelik icin sizce tabloyu bozup 7 9 bu yapsam hic 8 inde yumurta catladiginda spermle birlesse hemen yabi sperm bekliyo olsa yumurtlamdan snlayan arkadas var mi yurt disindayim.Dilimde yok esimde sormamis bunlari hic 6 -8-10 diye biliyoruz

Çamaşır suyu testi yaptım
Acaip köpürdü
Kafayı sıyordım artık

OTE="maradespinaa, post: 42876274, member: 669677"]Kizlar benim bat tarihim 22 ekim ayin basinda doktora gittim. 6 8 10 iliski dedi yumurtlama zamanim ayin 8 bi oncesi bi de sonrasi iliski bu mantiga gore ama yunurtlamadan bir gun once olan iliski daha guvenli deniliyo gebelik icin sizce tabloyu bozup 7 9 bu yapsam hic 8 inde yumurta catladiginda spermle birlesse hemen yabi sperm bekliyo olsa yumurtlamdan snlayan arkadas var mi yurt disindayim.Dilimde yok esimde sormamis bunlari hic 6 -8-10 diye biliyoruz[/QUOTE]
Hic bozma doktoruna uy bence

tatlım 8'inde yumurtlarsan eğer 6'sındaki spermler zaten bekliyor olacak yumoşu, 72 saat onların ömrü.. ayrıca yumoşunda nerden baksan en az 12 saati var içerde.. bide garanti değilki 8'inde yumurtlayacağın belki 7'sinde yumurtlarsın ne biliyosun yada 9'unda.. o kadar hesap kitap yaptıkça olmuyo ben onu anladım, biraz akışına bırakmak lazım

gecen ay ilk denememdi olmadi cok uzuldum ilk milk insan ciddin uzuluyo bu seferde riske atmamak icin stres oldun baya 6 8 10 deniyim ins o zaman yumurtlamam genelde sasmiyo duzenlidir ins bu ay gelir bebegim

Hic bozma doktoruna uy bence[/QUOTE]
Oyle yapicam artik kismet ind tutunur.Kukla gibi geizyorum sporu biraktim bebek tutunaz diye

gecen ay ilk denememdi olmadi cok uzuldum ilk milk insan ciddin uzuluyo bu seferde riske atmamak icin stres oldun baya 6 8 10 deniyim ins o zaman yumurtlamam genelde sasmiyo duzenlidir ins bu ay gelir bebegim
kız ilahi! biz napalım benim 1 sene oldu dur daha şimdiden stres olma, hiç tutmaz o zaman maazallah! sabırla beklemeye devam hep birlikte sporu falanda bırakma aksine spor stresi azalttığı için çoook faydalı!!

ah o reklamların gözü kör olsun!! bende çok sinir oluyorum!! üniversite hastanesine falan gittinmi hiç belki daha ayrıntılı incelerler.. ilk sayfadaki tabloya baktımda tee nisan yazıyo sat'ın için

Gittim cnm marmara ululudağ ege ama hep ayni pko var dogum kontrol hapi yapistir iyi de ben çocuk istiyorum korunmak istemiyorum ki pko olupta hamile kalan nasil kaldiysa bana da oyle bi tedavi ver yok bu doktorum gayretli gibi bakalim cuma ne dicek bu arada tablo dogru canim malesef nisanda oldum en son
inşallah banucum allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin[/QUOTE]

[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun kuzum.. bakalım ne dicek doktorun merak ettim bende

kız ilahi! biz napalım benim 1 sene oldu dur daha şimdiden stres olma, hiç tutmaz o zaman maazallah! sabırla beklemeye devam hep birlikte sporu falanda bırakma aksine spor stresi azalttığı için çoook faydalı!!
bak bunu bilmiyodum devam ediyim bari en buyuk hayalim erken yasta anne olmak hayirlisi bakalim

Allah yardımcın olsun kuzum.. bakalım ne dicek doktorun merak ettim bende [/QUOTE]
sağolasın canim haber veririm

bana demişti drum.Genelde de günde 4 tane veriyorlar.

Arkadaşlar
Benden şimdi hafif pembe kahverengi gibi bi akıntı geldi ama adet gibi değil, adet olcam desem hiç ağrımda yok
Yerleşme kanaması olabilir mi ki ya
Gerçi p nasıl oluyo onuda bilmiom ki

Arkadaşlar
Benden şimdi hafif pembe kahverengi gibi bi akıntı geldi ama adet gibi değil, adet olcam desem hiç ağrımda yok
Yerleşme kanaması olabilir mi ki ya
Gerçi p nasıl oluyo onuda bilmiom ki
aslnda olabilir tabi geç döllenme olduysa,ama normal zamanında döllenme olduysa yerleşme kanaması için birazck geç olbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…