- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
Günaydın kızlar
Bende hala gelen giden yok aksi gibi belirtide yok
Bekliyoruz bakaljm :)
günaydın kızlarr.....
hoşgeldiZeynep0234 doktor kontrolune git bence ihmal etme danış bizede yaz sekerim...
Queenfyz olsun kısmet bi dahaki aya en azından kırmızıları görebiliyorsun cnm hayırlısı...
bekleyen arkadaşlarda İnşaallah bebiş çıkarrr...
bende geri döndüğümde infolic e başlıcam.başarı oranı yüksek.farklı versiyonları var aile hekimine danışıcam.ama doğurganlığı artırıyor deniliyoKizlar inofolic kullanmayi dusunuyorum ne dersiniz? Bilginiz var mi?
bende geri döndüğümde infolic e başlıcam.başarı oranı yüksek.farklı versiyonları var aile hekimine danışıcam.ama doğurganlığı artırıyor deniliyo
ben kullanmaya başladım, toz olanından aldım. kutunun üstünde günde 1 tane yazıyo ama burada birisine-kim olduğunu hatırlayamadım şimdi- doktoru günde 4 tane demiş. sanırım doktora danışılıp kullanılması daha doğru olacakKizlar inofolic kullanmayi dusunuyorum ne dersiniz? Bilginiz var mi?
Kizlar inofolic kullanmayi dusunuyorum ne dersiniz? Bilginiz var mi?
Kızlarrrrr inofolic nedirrr hamis kalmaya yardımcıysa bizde kullanalım . normal folik asitle hamis kalınmıyor çünkü
Kızlarrrrr inofolic nedirrr hamis kalmaya yardımcıysa bizde kullanalım . normal folik asitle hamis kalınmıyor çünkü
Ne kadar zamanda etkisini gosteriyor mesela adet başlangıcında alsak iyi olur herhalde
ah banucum keşke öyle olsa sen benden umudunu kesmedin bi de ben oyle olsam sendeki pozitiflikten ben de istiyorum bir debu sayfanin assagisinda bebek reklamlari var yok bezi burun Aspiratöru koymuslar mis gibi bir bebek valla gördükçe moralim daha da bozuluyorben zaten yazabilmeyi umut ettim yani inşallah artık herşey normale döner demek istedim
ah o reklamların gözü kör olsun!! bende çok sinir oluyorum!!ah banucum keşke öyle olsa sen benden umudunu kesmedin bi de ben oyle olsam sendeki pozitiflikten ben de istiyorum bir debu sayfanin assagisinda bebek reklamlari var yok bezi burun Aspiratöru koymuslar mis gibi bir bebek valla gördükçe moralim daha da bozuluyor
teşekkürler canım paylaşım için burada kadınların %5 i ifadesi çok az bence kime sorsam pko lu.bende de var az buçuk.ama iyi bişeymiş bu infolic kullanalımİnofolic, hem inositol hem de folik asit iceriyor. İnositolun güzel etkileri var araştırdığım uzere.
Genelde pko hastalari icin daha da faydali gibi. Bu da inofolic'in prospektüsünden
canım sen niye umudunu kesiyosun ki umut etmekten bıkma bigün olacak bak gör..dış etkileri bi kenara at kafanı rahatlat relax ol..önce kendi ruh sağlığımız..hadi tut ki olmadı senin ya da bizden birinin ölmedik ya dünyanın sonu değil bi eksiklik değil,alternatifleri var çareleri var takmaaaaaaah banucum keşke öyle olsa sen benden umudunu kesmedin bi de ben oyle olsam sendeki pozitiflikten ben de istiyorum bir debu sayfanin assagisinda bebek reklamlari var yok bezi burun Aspiratöru koymuslar mis gibi bir bebek valla gördükçe moralim daha da bozuluyor
Zeynep0234 bende düşük yaptım canım kanama bitene kadar değerlerin düşmüyor bildiğim kkadarıyla kanama tamamen bittikten sonra tekrar hcg ye bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?