- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
benimki şimdilik kahverengi bakalım bekliyorum devamını :)
cansuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin canımmmm topiğn canosuuu:)bu test iyidir candır güvenilirdir alabılırsnkızlaarr bunu alayım mı hiç test almadım bi el atıverin duruma iyi mi bu
Laboquick 27 Adet Ovulasyon Testi + 8 Gebelik GittiGidiyor'da 183168373
canım sağlık olsun canın saolsun umutlar önümüzdeki aya üzülmeeVe maalesef ... yine negatif... hayırlısı...
hoşbuldum kuşummmmmmmm banuşummmmm timamdırr alıyore hemmmennnnn :) baştan söylüyorum hiç yapmadım epey bi başını şişircemcansuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin canımmmm topiğn canosuuu:)bu test iyidir candır güvenilirdir alabılırsn
işin uzmanına geldimhoşbuldum kuşummmmmmmm banuşummmmm timamdırr alıyore hemmmennnnn :) baştan söylüyorum hiç yapmadım epey bi başını şişircem
yeni batın satnı yaz listede yenileyelimVe maalesef ... yine negatif... hayırlısı...
kızlaarr bunu alayım mı hiç test almadım bi el atıverin duruma iyi mi bu
Laboquick 27 Adet Ovulasyon Testi + 8 Gebelik GittiGidiyor'da 183168373
hehehecanım bende bundan aldım 50 lisinden hemde sabah akşam yapim dedim :) bugun gelir inş.
yeni batın satnı yaz listede yenileyelim
Ccanım hoşgeldinnnnnnngünaydın kızlaaarrr ben döndüüüüüüüümmm hepinizi çoooooook özledimmmm
hadi bakalıımmmm belki de bu ay izin cıkar ne dersinnnnkızlar bende bugün evdeyim ,dişçiye gidicem benim kadın doğumcumda dişçim adetaaa o izin verirse bebiş olur bakalım ne diycek
hoşbuldum canımmmm inşallah bakalım hayırlısıysa yaramış olsun inşallah :)Ccanım hoşgeldinnnnnnn
tatil yaramış olsun bu ay hadi bakalım :)
valla bazen kafam atmıyo değil.hamilelikte sorun çıksada halledilir bi şekilde dimi cansu yaaa.dişten dolayı durdurulmak zoruma gidiyo açıkças bu kadar heveslenmişkenhadi bakalıımmmm belki de bu ay izin cıkar ne dersinnnn
hehehebenim de bugün regl bitiyor inşallah aldım bugün bakalım :))) bu ay da bunu deneyelim bi dahaki ay ne yaparız bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?