Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

stres yapma kan testi herşeyi netleştirir...idrar tahlillerinde sıkıntı olabiliyor bazen negatifken pozitif oluyor. pozitifken negatif oluyor..
inşallah ya ama yapıcam yine idrar testi evde

idrarı yapma dşrek kanı yaptır ben 4gün önce yaptım ikinci çizgimide gördüm bugun yapılan testte yoktu kan verdim sağlık ocağında pazartesi gel dedi doktor

Anladım canım bugunde bekliyim bakım olmazsa yarın kan veririm ben şu an hayıt suyu kullanıyorum bide akıntım var böyle yapışkan gibi hamile olanlarda oluyomuymuş acaba

Anladım canım bugunde bekliyim bakım olmazsa yarın kan veririm ben şu an hayıt suyu kullanıyorum bide akıntım var böyle yapışkan gibi hamile olanlarda oluyomuymuş acaba
bilemem fenelde sarı parlak akıntı oluo diolar bendede sarı parlak akıntı vardı dünden beri o yapışkan gelio bilmiorum ki doktor enfeksiyonda olabilir ama hamileleik şüphen olduğu için kan testi çıkmadan ilaç veremem ve kesin bişi söyleyemem dedi

yapacagın yeni test için haber ver bize de hadi bakalım inşallahhh...testi paylaşırsan sevinirizzzz
kız ya negatif çıkarsa valla o çift çizgi beni umutlandırdı ama o sanırım erken gebelik testiydi bu nasıl bilemem

inaşallahhhh dua ediyorum çıksın diyeeeeee...
yok yine çıkmıo çıldırcam beklemedim çıksın die ama çıkmadı ama testi atmıcam kalsın çantamda sonra bakarım tekrar

Eklentiler

• IMG_20151009_122327.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 58
hımm bilmiom yaptım dier tesstte nie çıktı ozmn? çok karışık kafam

aslında idrar testi pozitifi yanlış verme ihtimali çok düşük diye duydum ben. genelde negatif yanıtıcı oluyor ama niye oldu acep....sen kan testinde görceksin...o yüzden bekliceksin biraz canım...

aslında idrar testi pozitifi yanlış verme ihtimali çok düşük diye duydum ben. genelde negatif yanıtıcı oluyor ama niye oldu acep....sen kan testinde görceksin...o yüzden bekliceksin biraz canım...
beklemek zor olsada mecbur beklicez bi kızda miratech yamış ondada aynısı olmuş başka test yapmış onda çıkmamış doktora gidio kanda çıkıo :) hadi bakalm kısmet

kızlar bu ınternetteki ovülasyon hesaplama ları doğrumudur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…