inşallah ya ama yapıcam yine idrar testi evdestres yapma kan testi herşeyi netleştirir...idrar tahlillerinde sıkıntı olabiliyor bazen negatifken pozitif oluyor. pozitifken negatif oluyor..
inşallah ya ama yapıcam yine idrar testi evde
idrarı yapma dşrek kanı yaptır ben 4gün önce yaptım ikinci çizgimide gördüm bugun yapılan testte yoktu kan verdim sağlık ocağında pazartesi gel dedi doktor
ilk kullandığım miratech ti buda nova bakalımkullandığın testin markası ne..
bilemem fenelde sarı parlak akıntı oluo diolar bendede sarı parlak akıntı vardı dünden beri o yapışkan gelio bilmiorum ki doktor enfeksiyonda olabilir ama hamileleik şüphen olduğu için kan testi çıkmadan ilaç veremem ve kesin bişi söyleyemem dediAnladım canım bugunde bekliyim bakım olmazsa yarın kan veririm ben şu an hayıt suyu kullanıyorum bide akıntım var böyle yapışkan gibi hamile olanlarda oluyomuymuş acaba
ilk kullandığım miratech ti buda nova bakalım
kız ya negatif çıkarsa valla o çift çizgi beni umutlandırdı ama o sanırım erken gebelik testiydi bu nasıl bilememyapacagın yeni test için haber ver bize de hadi bakalım inşallahhh...testi paylaşırsan sevinirizzzz
kız ya negatif çıkarsa valla o çift çizgi beni umutlandırdı ama o sanırım erken gebelik testiydi bu nasıl bilemem
kaynanam birZsan dışarı çıkacak o gidince yapıcam :) çıkarsa inşallahCanım korkunun ecele faydası yok...Yap gitsin hadi heyecanlandım ya
inaşallahhhh dua ediyorum çıksın diyeeeeee...kaynanam birZsan dışarı çıkacak o gidince yapıcam :) çıkarsa inşallah
yok yine çıkmıo çıldırcam beklemedim çıksın die ama çıkmadı ama testi atmıcam kalsın çantamda sonra bakarım tekrarinaşallahhhh dua ediyorum çıksın diyeeeeee...
yok yine çıkmıo çıldırcam beklemedim çıksın die ama çıkmadı ama testi atmıcam kalsın çantamda sonra bakarım tekrarEki Görüntüle 1651857
hımm bilmiom yaptım dier tesstte nie çıktı ozmn? çok karışık kafambelki geç döllenme felan olmustur canım o zaman geç çıkıyormus diye duydummm...stres yapma....
hımm bilmiom yaptım dier tesstte nie çıktı ozmn? çok karışık kafam
beklemek zor olsada mecbur beklicez bi kızda miratech yamış ondada aynısı olmuş başka test yapmış onda çıkmamış doktora gidio kanda çıkıo :) hadi bakalm kısmetaslında idrar testi pozitifi yanlış verme ihtimali çok düşük diye duydum ben. genelde negatif yanıtıcı oluyor ama niye oldu acep....sen kan testinde görceksin...o yüzden bekliceksin biraz canım...
beklemek zor olsada mecbur beklicez bi kızda miratech yamış ondada aynısı olmuş başka test yapmış onda çıkmamış doktora gidio kanda çıkıo :) hadi bakalm kısmet
inşallah cnminşallah kanda çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?