Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım stres yapma öncelikle...ayrıca bu ov. testeleri senin yumurtlamanı takip etmen için gayet güzel...Belkide sen ovulasyon dedigin gün aslında senin ovulasyonun değildi. Belki geç olgunlaşıyor yumurtan çatlıyor...belkki o günü es geçiyosunuz farkında olmadan. yumurtlama olayı biraz tuhaf bir durum. o yüzden bence onları sev ve onlarla barış
gün aşırı oldu ama kaçırma olasılığı var gibi durmuyo ,ne bileyim anlamadım ben de bu testler bitene kdr devam bakalım sonrasına bakcz artık :D

bende öyle düşündüm ilk gördüğümde sonradan dedim ilkinde tutanlarda var. mesela benim annem evlendiği gece hamile kalanlardan.
Ama bunun yaşla da alakası var...ilk geceden haöile kalıp 2. bebege aylarca uğraşan insanlarda tanıyorum ben...

Ama bunun yaşla da alakası var...ilk geceden haöile kalıp 2. bebege aylarca uğraşan insanlarda tanıyorum ben...
24 yaşındaymış evlendiğinde annem. babam 30. abim ilk gece olmuş. ben de korunmayı bırakır bırakmaz :). Ben biraz daha büyüğüm 27 yaşındayım şuan.

laves35 laves35 evet ama işte 4 yıl bile çok şey değiştirebiliyor. Çünkü Her kadın adet döneminde doguşta var olan yumurtalık rezevrlerini tüketiyor. o yüzden yaş ilerledikçe hamile kalma olasılıgı düşüyor.Başka nedenlerde eklenince üstüne çok güç oluyor. Tabi buna bir etkende beslenme...Malesef biz annemelerimizin zamanındaki gibi sağlıklı beslenemiyoruz yediklerimizin hemen hemen hepsi hormonlu :(

Canim dun kan testi yaptirdim negatif :KK43: zaten hergun test yapiyorum. Ama dedigin gibi yapalim. Temiz bir sayfa acalim olayimda.

bekle canım daha 2 gün geçmiş...stres yaparsan oda geçiktirir. Bazı arkadaşların bir hafta sonra çıktı idrarda...o yüzden ya kan testi yaotır yada biraz daha bekle ;)

slm kızlarr günaydın herkese, anca okudum ya ne kadar hızlı ilerliyorsunuz :)
dün biliosunuz HSG çekildim, korktuğum gibi olmadı sadece hafif acı hissettim oda aletleri sokunca oldu
doktorumda zaten muhteşem biri, korkutmadı beni
sonuç olarak tüpler açık çıktı, bir sorun yokmuş
ama bu ay korunma verdi, radyasyon fln aldın riske atmayalım dedi. bol bol vitamin verdi
enfeksiyon olmasın diye ilaç verdi falan
öbür ay regl olunca gitcem tekrar, tedaviye başlıcaz ve aşılama yapılcak
gerçekten çok heyecanlı :)

bu bir ay kafam rahat, testlerle uğraşmıcam, diş tedavime gidicem biraz kilo vericem.
istediğimiz zaman ilişki yapcaz, rahat bir ay beni bekliyor yani.

hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum bebiklerimmmmmmmmmmmmmmm :KK60::KK60::KK60:

Back
X