Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hehehe canım ben seni bir kezde normal hayatta görmüş olsam hemencik çıkartırım tek gözünden bile. söylemesi ayıp gözlerim %de 120 görüyormuştaa :nazar::KK70:
ohhhh maşallahhh
ben gözlüklü bir insan olaraktan körüm diyebiliriz
gözlüksüz ben bir hiçim :KK48:

eşime de burda takıldığımı söylüyorum, hatta arkadaşlarım ne yazmış bakayım diyorum gülüyor adam ya
hiç birbirinizi görmeden nasıl samimi oldunuz diyo :KK70:

ohhhh maşallahhh

eşime de burda takıldığımı söylüyorum, hatta arkadaşlarım ne yazmış bakayım diyorum gülüyor adam ya

Ay ben söylemem açar okur valla

klomen kullandın mı bu ay ??
yumurtan varmış ya ondan ağrıyodur
tutsa bile şimdiden ağrı hissetmemen lazım diye biliyorum
tabi emin değilim o_O
canım yok ben acaba diğeride çatlamışmıdır ikilemine düştüm.
normalde kasıklarımda ağrım olur ama bu çalışma yaptığımız günlerden sonra kendiliğinden geçerdi ama o zaman bir yumurtam oluyordu.
bu ay klomen kullanmadım letroks diye bi ilaç kullandım.ardındanda çatlatma iğnesi oldum.
şimdi
hahahahaha kız hiç güleceğim yoktu boyum 1.56 saçlarım omzumdan uzun esmer çirkin bişeyim :KK70:
ben de seni uzun boylu biraz iri olarak gözümde hayal ediyordum. bi yandan da diuyorum bu enerjiye ne irilik kalır ya diye

ohhhh maşallahhh

hehehe ) canım bende kullanıyorum ekrana bakarken ama benimki görüntü kalitesini düşürmek için. ekranın ışığını sonuna kadar kıstım o bile gözümü alıyor . bende üniversitedeyken odada tek kalınca hep ışığı kapardım kendimi karanlığı seviyorum diye tabir edrken meğerse benim gözümü alıyormuş ya ışık rahatsız ediyormuş heheheh :KK70:

Back
X