- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
maşallahın var vallahi ipek sen misin :)ya nasıl biliyorum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahın var vallahi ipek sen misin :)ya nasıl biliyorum ben![]()
ahhahahah bunu neden söylediğini biliyorum...Bilgiyi saklamayı sevmem valla işyerindede öyleyimdir ben ne biliyosam çatır çatır anlatırım...esirgemem hiççok da meraklıyımdır ayrıca
bana internet kurdu derler arayıp bulamaycagım birşey yok gibidir
![]()
ayyy ben ne yapsam ki ya pek çalışmayı sevmeyen biri olaraktan soruyorum . bugün 19. gün
ben de yolladım şekerimmmm :)eklledim seniiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ya du ben anlatıveriyimhımmmmmm beynimi zorluyorummmm :)
bence sen kumralsın açık ttenli yani
saçların da kahve ve orta boylarda, kısa saçlı değilsin
balık etlisin![]()
maşallahın var vallahi ipek sen misin :)
neden söyledim kız bak nasıl biliyorum ben![]()
yeaa ben de isterim karakter tahlili amaaabence sen çok iyi niyetlisin, yani böyle cazgır biri değilsin
vur ensesine ekmeğini al gibi
ama bence sinirlenince gözün bişey görmüyo gibi
canım yanıyorken nasıl sevebilirim ki bebeğe niyetlenmiş olmasaydım dr operasyon bile darlığından dolayı düşünüyordu. alttan bakılan ultrason aletini bile dr içeriye sokarken ağlıyorum. canım çok katıdır ama acım çok oluyorçalışacaksın, seveceksin...sevmeden yaparsan oğlun olur....isteyerek yaparsan kızın sen seç ahhahaha
ben bunu ilk defa duydum ve çok güldümçalışacaksın, seveceksin...sevmeden yaparsan oğlun olur....isteyerek yaparsan kızın sen seç ahhahaha
vaayyy iyimiş buuuçalışacaksın, seveceksin...sevmeden yaparsan oğlun olur....isteyerek yaparsan kızın sen seç ahhahaha
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh şimdi bomba patladı işteeValla topiğin uleması geleceği göreni ilan ediyorum seni hahahaha, sen iyi kahve falıda bakıyorsundur allah bilir![]()
3. şıkkı çok sevdimmmm süpersincanım ya du ben anlatıveriyim
1.65 boylarında
esmer
55 kilo
kara kaşlı kara gözlü biriyim.
sakin konuşurum iyi niyetliyimdir
1affederim
2affederim
3.de Allahtan af dilerim (ne dilim ne elim)durur.
Valla topiğin uleması geleceği göreni ilan ediyorum seni hahahaha, sen iyi kahve falıda bakıyorsundur allah bilir![]()
ayyyy arkandan iş çeviriyor desene....eşim deliriyor ikiz olsun üçüz olsun diye. dr bile benden gizli sormuş çoğul olsun diye yapabileceğimiz birşey var mı gibisindenşimdi benim bilmediğim şey şu iğne ikisini bir mi çatlatır yoksa birini mi
hımmm senin iş zormuş kuzum yaaacanım yanıyorken nasıl sevebilirim ki bebeğe niyetlenmiş olmasaydım dr operasyon bile darlığından dolayı düşünüyordu. alttan bakılan ultrason aletini bile dr içeriye sokarken ağlıyorum. canım çok katıdır ama acım çok oluyor
eee 3. ye kadar yeterince sabretmiş oluyorum çook sabırlıyım çookkk .sonra koca adamları bile çatır çatır ağlatırım sinirinden iki lafımla (terapi diyorum ben buna )3. şıkkı çok sevdimmmm süpersin![]()
kırkyılda bir bakarım tam bakarım yok be sallarım nadiren tutar
evet Allahtan korunurken hep sorardı falan ama bu defa çevirmiş bildiğin gibi değil çok istiyor.ayyyy arkandan iş çeviriyor desene....![]()