Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ahhahahah bunu neden söylediğini biliyorum...Bilgiyi saklamayı sevmem valla işyerindede öyleyimdir ben ne biliyosam çatır çatır anlatırım...esirgemem hiç :KK70: çok da meraklıyımdır ayrıca :KK70: bana internet kurdu derler arayıp bulamaycagım birşey yok gibidir :KK70:

neden söyledim kız bak nasıl biliyorum ben :D

hımmmmmm beynimi zorluyorummmm :)

bence sen kumralsın açık ttenli yani
saçların da kahve ve orta boylarda, kısa saçlı değilsin
balık etlisin :KK48:
canım ya du ben anlatıveriyim
1.65 boylarında
esmer
55 kilo
kara kaşlı kara gözlü biriyim.
sakin konuşurum iyi niyetliyimdir
1affederim
2affederim
3.de Allahtan af dilerim (ne dilim ne elim)durur.

çalışacaksın, seveceksin...sevmeden yaparsan oğlun olur....isteyerek yaparsan kızın sen seç ahhahaha
canım yanıyorken nasıl sevebilirim ki bebeğe niyetlenmiş olmasaydım dr operasyon bile darlığından dolayı düşünüyordu. alttan bakılan ultrason aletini bile dr içeriye sokarken ağlıyorum. canım çok katıdır ama acım çok oluyor

eşim deliriyor ikiz olsun üçüz olsun diye. dr bile benden gizli sormuş çoğul olsun diye yapabileceğimiz birşey var mı gibisinden:KK70:şimdi benim bilmediğim şey şu iğne ikisini bir mi çatlatır yoksa birini mi
ayyyy arkandan iş çeviriyor desene....:KK70:

canım yanıyorken nasıl sevebilirim ki bebeğe niyetlenmiş olmasaydım dr operasyon bile darlığından dolayı düşünüyordu. alttan bakılan ultrason aletini bile dr içeriye sokarken ağlıyorum. canım çok katıdır ama acım çok oluyor
hımmm senin iş zormuş kuzum yaaa
zamanla açılmıyormu rahim?
ben ilk defa duydum böyle
o zaman doğumda zor olur o_O

3. şıkkı çok sevdimmmm süpersin :KK70:
eee 3. ye kadar yeterince sabretmiş oluyorum çook sabırlıyım çookkk .sonra koca adamları bile çatır çatır ağlatırım sinirinden iki lafımla (terapi diyorum ben buna )

Back
X