- 19 Temmuz 2012
- 722
- 516
- 103
olur tabiiiii, ortak noktada buluşalımmmmbakarsın toplanırız bi günn olamaz mıııı olabiliiirrr
mesela balıkesirr de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tabiiiii, ortak noktada buluşalımmmmbakarsın toplanırız bi günn olamaz mıııı olabiliiirrr
sıkı giyin meyve tüket ıhlamur iç cnmkızlar iş yerinde herkes grip çevremde de bu gribe yaklanmamam mucize gibi bişi ne yapsam iyi gelir şu durumda
ıhlamur adaçayı gibi ters bi durum yaratmaz değil mi. benim aklıma biraz ılık suya limon sıkıp içmek geldi ama acaba oda iyi gelir mi?sıkı giyin meyve tüket ıhlamur iç cnm
mandalina yeee ohhh misss pazarlarda da çıkmış zatenkızlar iş yerinde herkes grip çevremde de bu gribe yaklanmamam mucize gibi bişi ne yapsam iyi gelir şu durumda
saol kuzum ya ama hala inanamıyorum ve ya değilsem diye çok endişeliyimamin canım inşallah benim ama bat tarihime bana göre :) ilk baştan buraya katıldığımdan beri ikimiz için çok beklemicez gibi geliyordu sen benden çabuk tuttun elini çok sevindim hayırlısı olsun canım
heheh gelin size iskender keyfi yaptırayım kızlaarrrr bursa iyidir iyiolur tabiiiii, ortak noktada buluşalımmmm
mesela balıkesirr de![]()
valla al benden de o kadar çok korkuyorum pazar günü grip aşısı olcam gidip ,benim gripler çok ağır geçerkızlar iş yerinde herkes grip çevremde de bu gribe yaklanmamam mucize gibi bişi ne yapsam iyi gelir şu durumda
oyyyhhh günaydın coneeemmmmmmmm
canım eğer bişey yoksa zaten durum değişmez ,en azından kafadanki düşünceler gider ,hayatını hareketlerini kısıtlamazsınama sonucun hüsran olmasından korkuyorummm![]()
çokk güzel olur hemdeeeee bebişlerimizde olur yanımızdaaaaa yanında olmayanların öbüşte olurrr pattik yaparuk hep birlikteeee![]()
ben kendimde belirti görmüyorum. senin dediğin gibi geçen aylarda psikolojikti sanırım çalıştıktan sonra banyoya kalıyorum ya bi mide bulantısı baş dönmesi falan filan :) kendimce. bu ay kasık ağrısı bel ağrısı derken hiiç bi belirti yokkk . bakalım hayırlısı dün kızlarda beni umutlandırdı belki ikiz olur iki tane yumurtan oluşmuş bu ay dediler. insan birinede razı oluyor . hayırlısı senin sat üzerinden kaç gün geçti?saol kuzum ya ama hala inanamıyorum ve ya değilsem diye çok endişeliyimseninde çok kalmadı vaktin görüceksin bak :))haziranda doğurcaz inşallah hep beraber
![]()
ayyy benimde öyle geçen yıl üst üste 3 kez griba yakalandım her gece sabahlara kadar ateş eşim başımda .... hatırlamak bile istemiyorum. dr danışmıştım grip aşısı vurulabilirmiyim diye biz gebelere dahi vuruyoruz bi sakıncası olmaz dedi bende geç olmadan vurulayım barii en azından biraz daha hafif atlatırız.valla al benden de o kadar çok korkuyorum pazar günü grip aşısı olcam gidip ,benim gripler çok ağır geçerve de uzun
![]()
tamamdırr iş çıkışı gidiyorum kan vermeyeee dua ediniz lütfennnnn
ah hiç söyleme ben de öyle çok ağır geçirdim geçen ay çokkkkkkayyy benimde öyle geçen yıl üst üste 3 kez griba yakalandım her gece sabahlara kadar ateş eşim başımda .... hatırlamak bile istemiyorum. dr danışmıştım grip aşısı vurulabilirmiyim diye biz gebelere dahi vuruyoruz bi sakıncası olmaz dedi bende geç olmadan vurulayım barii en azından biraz daha hafif atlatırız.