Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bnde inanamiyorum da dun gece yaptim cift cizgi cikti yok canm dedim yanlislik vardir sabah ac karnina yapim dedim ve hemn sabah aldim tam iki cizgide koyu .cok mutluyum Allah hepinizede nasip etsin insallah sag sagl lim kucagima alirim kac gundur karnim agriyodu adeti beklerken supriz oldu valla hic umudum yoktu dun gece hic uyumadim dusunmekden.
ayyy çok şükür gözümüz aydın canımm vallahi çok sevindim .hemen kan testi yaptır yaz bize de sonucuu hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
ah kuzummm yüreğin kalkmıştır :(
neden olmuş peki bir şey söyledi mi dr?smear da korkulacak hiçbir şey yok normal vajinal muayene neyse fazlası değil inan..
allah'ın izniyle olmaz sürekli düşünüp de beyninde yer etme.bebişle sen iyi olun gerisi bi şekilde hallolur..

valla inanki uğraşmak istemiyorum avukatlar kesin kazanırsın fakat 2-3 yılı bulur diyorlar. bende 2-3 yıl daha onun soyadını taşımak istemiyorum. Allahım versin belasını başkada bişi demiyorum. kimsenin hakkını kimsede bırakmaz Rabbim :)
nasıl 2-3yıl ya.bu boşanmak istemiyor mu ?
nafaka için bile o kdr zaman bulmaz zannetmiyorum..allah elbet verir hakettiğini ama senin de yapman gerekenler var..boşanmayı hızlandırmak gibi.zaten hakim evlilik öncesi birlikteliğini de söyleyeceksin..sevgililere bile artık hak doğuyorken onca yıl flört + evlilik ..bir de hayatında başkası varmış diyordun bunları söylediğinde seni 1gün bile onun soyadında tutmazlar merak etme.gözünde büyüttüğün kdr zor değil bu işler insanlar patır patır 1 dk da boşanıyor.onu söyleyen avukatın aklına şaşayım ben

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaşasınnnnnn
biliyordum biliyordum biliyordummm
allah'ımmmmmmmmmmmmmm çok şüküüüür :anneadayı::KK46::dua::KK73::rolleyes::KK6::KK9:

darısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmm allahım hepinize yaşatsın bunu....Bu arada öyle belirti felan hikayeymiş....adet olacak gibi kasık ağrısı haricinde hiç değişiklik olmadı...bir tek sivilcem çıkmadı diyodum Cumartesi oda çıktı yani diyeceğim o ki...belirt olmuyormus :D aylarca belirti aradık durduk...

darısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmm allahım hepinize yaşatsın bunu....Bu arada öyle belirti felan hikayeymiş....adet olacak gibi kasık ağrısı haricinde hiç değişiklik olmadı...bir tek sivilcem çıkmadı diyodum Cumartesi oda çıktı yani diyeceğim o ki...belirt olmuyormus :KK70: aylarca belirti aradık durduk...
Belirtiler 7-8 .haftalarda başlıyor canım hazırlıklı ol :KK49:

darısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmm allahım hepinize yaşatsın bunu....Bu arada öyle belirti felan hikayeymiş....adet olacak gibi kasık ağrısı haricinde hiç değişiklik olmadı...bir tek sivilcem çıkmadı diyodum Cumartesi oda çıktı yani diyeceğim o ki...belirt olmuyormus :KK70: aylarca belirti aradık durduk...
amin bebişimm aminn inşallah sağlıkla hayırla nasip etsin rabbim tez zamanda hepimize sıra sıra dizilelim inşallahhhh

Salliala Salliala cnm yeni okudum yazdıgını...sen önce kendi doktoruna muayene ol o ne dediği önemli...yaranın normal doguma etkisi oldugunu sanmam ben...herşey yolunda gidicek inşallahhhh içini ferah tut sen;)

azrass azrass bugün senin için girdim topiğe. heyecanla bu haberi bekliyordum senden. geçtiğimiz hafta buraya girip çıktım senin pazar günü sonucunun belli olacağını okumuştum. namazımda hep dua ettim, ve cumartesi günü biliyormusun sseccadeden kalkmadan çok çabaladın sıkıntıda, streste son hattine geldin. kul bittim demeden yaradan yattim demezmiş, sende bu raddeye geldin sözleri döküldü. gelir gelmezde buraya girdim.. hayırlısı olsun Salliala Salliala eşi ve çıkan problemleriyle çok uğraştı sabırla, sende tahlillerdi ilaçlardı derken çok uğraştın. hiç birçaba boşa değilmiş... sağlıcakla devam etsin inş. bide bir arkadaşımız daha pozitif haberini almış sanırım, onu da tebrik ederim. kucağınıza aldığınız günleride görün inş.
Salliala Salliala arkadaşım gelmiş geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gelişir herşey, güçlüsün sen. cansu1109 cansu1109 sıra size geliyor diyesim geldi. inşallah seninde umutların tavan yapmıştır.

azrass azrass bugün senin için girdim topiğe. heyecanla bu haberi bekliyordum senden. geçtiğimiz hafta buraya girip çıktım senin pazar günü sonucunun belli olacağını okumuştum. namazımda hep dua ettim, ve cumartesi günü biliyormusun sseccadeden kalkmadan çok çabaladın sıkıntıda, streste son hattine geldin. kul bittim demeden yaradan yattim demezmiş, sende bu raddeye geldin sözleri döküldü. gelir gelmezde buraya girdim.. hayırlısı olsun Salliala Salliala eşi ve çıkan problemleriyle çok uğraştı sabırla, sende tahlillerdi ilaçlardı derken çok uğraştın. hiç birçaba boşa değilmiş... sağlıcakla devam etsin inş. bide bir arkadaşımız daha pozitif haberini almış sanırım, onu da tebrik ederim. kucağınıza aldığınız günleride görün inş.
Salliala Salliala arkadaşım gelmiş geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gelişir herşey, güçlüsün sen. cansu1109 cansu1109 sıra size geliyor diyesim geldi. inşallah seninde umutların tavan yapmıştır.
canım hoşgeldin özlediiikkk ..
güzel haberleri alıyoruz bomba gibi oluyoruz.. inşallah canım temiz yüreğine sağlıkk rabbim sağlıkla hayırla hepimize tez zmanda nasip etsin inşallah.sende durumlar ne napıyosunn

Back
X