- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Amın canm amın ıns darısı bızeeeecanımsın kuzum...Valla öyle yaaa. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmadı....inşallah darısı sizin başınız olacakkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amın canm amın ıns darısı bızeeeecanımsın kuzum...Valla öyle yaaa. Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmadı....inşallah darısı sizin başınız olacakkk![]()
ayyy çok şükür gözümüz aydın canımm vallahi çok sevindim .hemen kan testi yaptır yaz bize de sonucuu hayırlı uğurlu olsun inşallahhhBnde inanamiyorum da dun gece yaptim cift cizgi cikti yok canm dedim yanlislik vardir sabah ac karnina yapim dedim ve hemn sabah aldim tam iki cizgide koyu .cok mutluyum Allah hepinizede nasip etsin insallah sag sagl lim kucagima alirim kac gundur karnim agriyodu adeti beklerken supriz oldu valla hic umudum yoktu dun gece hic uyumadim dusunmekden.
ah kuzummm yüreğin kalkmıştırKızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
nasıl 2-3yıl ya.bu boşanmak istemiyor mu ?valla inanki uğraşmak istemiyorum avukatlar kesin kazanırsın fakat 2-3 yılı bulur diyorlar. bende 2-3 yıl daha onun soyadını taşımak istemiyorum. Allahım versin belasını başkada bişi demiyorum. kimsenin hakkını kimsede bırakmaz Rabbim :)
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvar var canımmm :) pozitifffffffffffffffffff.....Hamileyimmmm
wuhuuuuuuuuugözün aydın canımmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
![]()
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaşasınnnnnn
biliyordum biliyordum biliyordummm
allah'ımmmmmmmmmmmmmm çok şüküüüür![]()
İnsaallahh ama ben dedim olumlu hissediyorm dedimmamin canım aminnnnnnn allah sizlerede ne güzelinden nasip edecek inşallahhhhh![]()
Belirtiler 7-8 .haftalarda başlıyor canım hazırlıklı oldarısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmm allahım hepinize yaşatsın bunu....Bu arada öyle belirti felan hikayeymiş....adet olacak gibi kasık ağrısı haricinde hiç değişiklik olmadı...bir tek sivilcem çıkmadı diyodum Cumartesi oda çıktı yani diyeceğim o ki...belirt olmuyormusaylarca belirti aradık durduk...
Belirtiler 7-8 .haftalarda başlıyor canım hazırlıklı ol![]()
amin bebişimm aminn inşallah sağlıkla hayırla nasip etsin rabbim tez zamanda hepimize sıra sıra dizilelim inşallahhhhdarısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmm allahım hepinize yaşatsın bunu....Bu arada öyle belirti felan hikayeymiş....adet olacak gibi kasık ağrısı haricinde hiç değişiklik olmadı...bir tek sivilcem çıkmadı diyodum Cumartesi oda çıktı yani diyeceğim o ki...belirt olmuyormusaylarca belirti aradık durduk...
İnşallah canımaman hayırlı belirtiler olsun inşallah sakin geçer
![]()
sanırım 3 hafta 5 günlük felanİnşallah canımtam olarak ne kadar lık takvim yapsana
İnşallah canımtam olarak ne kadar lık takvim yapsana
canım hoşgeldin özlediiikkk ..azrass bugün senin için girdim topiğe. heyecanla bu haberi bekliyordum senden. geçtiğimiz hafta buraya girip çıktım senin pazar günü sonucunun belli olacağını okumuştum. namazımda hep dua ettim, ve cumartesi günü biliyormusun sseccadeden kalkmadan çok çabaladın sıkıntıda, streste son hattine geldin. kul bittim demeden yaradan yattim demezmiş, sende bu raddeye geldin sözleri döküldü. gelir gelmezde buraya girdim.. hayırlısı olsun
Salliala eşi ve çıkan problemleriyle çok uğraştı sabırla, sende tahlillerdi ilaçlardı derken çok uğraştın. hiç birçaba boşa değilmiş... sağlıcakla devam etsin inş. bide bir arkadaşımız daha pozitif haberini almış sanırım, onu da tebrik ederim. kucağınıza aldığınız günleride görün inş.
Salliala arkadaşım gelmiş geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gelişir herşey, güçlüsün sen.
cansu1109 sıra size geliyor diyesim geldi. inşallah seninde umutların tavan yapmıştır.