Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

azrass azrass bugün senin için girdim topiğe. heyecanla bu haberi bekliyordum senden. geçtiğimiz hafta buraya girip çıktım senin pazar günü sonucunun belli olacağını okumuştum. namazımda hep dua ettim, ve cumartesi günü biliyormusun sseccadeden kalkmadan çok çabaladın sıkıntıda, streste son hattine geldin. kul bittim demeden yaradan yattim demezmiş, sende bu raddeye geldin sözleri döküldü. gelir gelmezde buraya girdim.. hayırlısı olsun Salliala Salliala eşi ve çıkan problemleriyle çok uğraştı sabırla, sende tahlillerdi ilaçlardı derken çok uğraştın. hiç birçaba boşa değilmiş... sağlıcakla devam etsin inş. bide bir arkadaşımız daha pozitif haberini almış sanırım, onu da tebrik ederim. kucağınıza aldığınız günleride görün inş.
Salliala Salliala arkadaşım gelmiş geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gelişir herşey, güçlüsün sen. cansu1109 cansu1109 sıra size geliyor diyesim geldi. inşallah seninde umutların tavan yapmıştır.

canım benim teeşkküer ederim herşey için..dualarınız için bana bu zaman kadar gösterdiğiniz sabır için...derdime ortak oldugunuz için kısacası herşey ama hrşey için....iyiki varsınız...ve dilerim her biriniz rabbimin bu mucizesini yaşar göbüşlerinizi doldurursunuz....sizde benim hep dualarımdasınız....Artık benim dularımda kabul olcak allahın izniyle....;)

canım hoşgeldin özlediiikkk ..
güzel haberleri alıyoruz bomba gibi oluyoruz.. inşallah canım temiz yüreğine sağlıkk rabbim sağlıkla hayırla hepimize tez zmanda nasip etsin inşallah.sende durumlar ne napıyosunn
aminn. bende durumlar aynı gibi bi değişiklik yok, işlerimizde ciddi anlamda düşüş var, hatta iş olmuyor gibi. onun sıkıntısı biz çalışanlarada ister istemez yansıyor. kulağım desen en son buraya yazdığımdan beri bir gün ağrıyo bir gün tıkalı. o kadar ilaca antibiyotiğe iğneye banamısın demedi. ben gibi hastalıklarımda inatçı . adet tarihimi unutmuştum gelmişken onada baktım. adetle birlikte bi kulağımdan görünücem. eve doğalgaz için boru döşettik 10 kasımda , hala açılmadı. elektrikli sobayla donuyoruz. sanırım ondan iyileşemedim. akşam yatıyorum sabah boğaz şişmiş, kulağımda ağrıyla uyanıyorum. Allah c.c. dışarıda kalanların, yakıtı olmayanların, yiyeceği olmayanların, parası olmayanların , hasta olup şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun inş.

canım benim teeşkküer ederim herşey için..dualarınız için bana bu zaman kadar gösterdiğiniz sabır için...derdime ortak oldugunuz için kısacası herşey ama hrşey için....iyiki varsınız...ve dilerim her biriniz rabbimin bu mucizesini yaşar göbüşlerinizi doldurursunuz....sizde benim hep dualarımdasınız....Artık benim dularımda kabul olcak allahın izniyle....:KK66:
artık deme arkadaşım, hamile değilkende ettiğin dua tutmamış mı sence :KK74:
maaşallah size :nazar::anneadayı::KK46:

aminn. bende durumlar aynı gibi bi değişiklik yok, işlerimizde ciddi anlamda düşüş var, hatta iş olmuyor gibi. onun sıkıntısı biz çalışanlarada ister istemez yansıyor. kulağım desen en son buraya yazdığımdan beri bir gün ağrıyo bir gün tıkalı. o kadar ilaca antibiyotiğe iğneye banamısın demedi. ben gibi hastalıklarımda inatçı . adet tarihimi unutmuştum gelmişken onada baktım. adetle birlikte bi kulağımdan görünücem. eve doğalgaz için boru döşettik 10 kasımda , hala açılmadı. elektrikli sobayla donuyoruz. sanırım ondan iyileşemedim. akşam yatıyorum sabah boğaz şişmiş, kulağımda ağrıyla uyanıyorum. Allah c.c. dışarıda kalanların, yakıtı olmayanların, yiyeceği olmayanların, parası olmayanların , hasta olup şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun inş.
geçmedi mi hala :(
hay allah ya gerçekten soğuk hastalıklara inanılmaz etki ediyor bilirim..
doğalgaz da çok uğraştırır edepsizler :@bekletir dururlar türlü gerekçelerle inşallah bir an evvel açılır gaz da rahat kavuşursun.bi anda şıp diye geçecek kulağın da bak gör.
aaminnnn kuzum aminnnn

geçmedi mi hala :KK43:
hay allah ya gerçekten soğuk hastalıklara inanılmaz etki ediyor bilirim..
doğalgaz da çok uğraştırır edepsizler :mad:bekletir dururlar türlü gerekçelerle inşallah bir an evvel açılır gaz da rahat kavuşursun.bi anda şıp diye geçecek kulağın da bak gör.
aaminnnn kuzum aminnnn
geçmedi, kulağımın içinde tamir bakım çalışması var gibi cart-curt seslerimizde eksik olmuyor :)
doğalgaz ı açıcak olan şirketten çok, eve döşeyenlerle sorun oldu. son anda kaynakçı belgesi istemişler. iş yeri sahibi sınava giriyor ama alamıyor. o belge olmadan dosyalarımız onaylandığı halde sayacı vermediklerinden dolayı bekliyoruz. tahmin edebilirsin sınava giremeyenle telefonla konuştuğumda neler söylediğimi.. bide bi kendi akıllı öğrenmicekmişiz gibi, dosya sırası bekliyoruz demiyor mu tav etti beni.

geçmedi, kulağımın içinde tamir bakım çalışması var gibi cart-curt seslerimizde eksik olmuyor :)
doğalgaz ı açıcak olan şirketten çok, eve döşeyenlerle sorun oldu. son anda kaynakçı belgesi istemişler. iş yeri sahibi sınava giriyor ama alamıyor. o belge olmadan dosyalarımız onaylandığı halde sayacı vermediklerinden dolayı bekliyoruz. tahmin edebilirsin sınava giremeyenle telefonla konuştuğumda neler söylediğimi.. bide bi kendi akıllı öğrenmicekmişiz gibi, dosya sırası bekliyoruz demiyor mu tav etti beni.
eyvah eyvah :D tahmin ettim iyi yapmışsın ama hakedene yapcaksın .inşallah bir an evvel hallolur

Çok sevindimmmm yaaa harika bir haber bu Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım :KK46: şeytanın bacağını koruyoruz galiba hadi devam etsin böyle yaa

canım benim tşk ederim...Darısı sizlerin başına inşallah...önce ebru sonra ben açtık önünüzü sıra sizde ;) hayırlısı ile tez vakitte :D

Salliala Salliala cnm yeni okudum yazdıgını...sen önce kendi doktoruna muayene ol o ne dediği önemli...yaranın normal doguma etkisi oldugunu sanmam ben...herşey yolunda gidicek inşallahhhh içini ferah tut sen:KK66:

azrass azrass bugün senin için girdim topiğe. heyecanla bu haberi bekliyordum senden. geçtiğimiz hafta buraya girip çıktım senin pazar günü sonucunun belli olacağını okumuştum. namazımda hep dua ettim, ve cumartesi günü biliyormusun sseccadeden kalkmadan çok çabaladın sıkıntıda, streste son hattine geldin. kul bittim demeden yaradan yattim demezmiş, sende bu raddeye geldin sözleri döküldü. gelir gelmezde buraya girdim.. hayırlısı olsun Salliala Salliala eşi ve çıkan problemleriyle çok uğraştı sabırla, sende tahlillerdi ilaçlardı derken çok uğraştın. hiç birçaba boşa değilmiş... sağlıcakla devam etsin inş. bide bir arkadaşımız daha pozitif haberini almış sanırım, onu da tebrik ederim. kucağınıza aldığınız günleride görün inş.
Salliala Salliala arkadaşım gelmiş geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gelişir herşey, güçlüsün sen. cansu1109 cansu1109 sıra size geliyor diyesim geldi. inşallah seninde umutların tavan yapmıştır.
Sağolun kızlar içim rahat benimde nedense bebekle ilgili bir sıkıntı yok çünkü hareketleri normal seyrinde devam ediyor. Bende ilaçları kullanıyorum geçer bir haftaya sanırım enfeksiyon kaynaklı çıktı benim yaralar hamilelikte enfeksiyon oldu çünkü son iki aydır tahlillerde vardı. Yine de bi smear aldırırım. Çarşamba doktorum herşeyi anlatır tek tek ona güveniyorum.

ah kuzummm yüreğin kalkmıştır :KK43:
neden olmuş peki bir şey söyledi mi dr?smear da korkulacak hiçbir şey yok normal vajinal muayene neyse fazlası değil inan..
allah'ın izniyle olmaz sürekli düşünüp de beyninde yer etme.bebişle sen iyi olun gerisi bi şekilde hallolur..
Yok yok korkmam smear dan filan ben alistim artık alttan muayenenin her şekline. İçim rahat sorun çıkmayacak inşaallah ;)

canım üzme kendini aşılama zaten çok umut bağlanılacak bir yöntem değil ben 2 kere yaşadım senin o yaşdıgını..Tekrar denemeyi düşünüyormusun peki?
Canım öncelikle tebrik ederim inan çoooook sevindim hatta çok duygulandım. Ne zorluklarla uğraştın sen. Bana da şu an çok büyük umut oldun. Evet canım bu ay iğne ile olacak aşılama yarın dr.a gidicem o zaman belli olacak ne yapacağımız. Sen en son tüp bebek mi yaptırmıştın?

Back
X