Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İnşallahhhhhhh canım dualarını eksik etme. herşey yolunda giderse perşembe yada çarşamba günü transfer var. dualarından beni çıkarma:) çok mutlu oldum inşallah darısı başıma

aaa çıkarırımıyım hiç canım benim....hayırlısı ile başarılı geçsin transferin inş.10 gün sonra allaım seninde güzel haberlerini....;)

aaa çıkarırımıyım hiç canım benim....hayırlısı ile başarılı geçsin transferin inş.10 gün sonra allaım seninde güzel haberlerini....:KK66:
tebrik ederim canım...
RABBİM(c.c) sağlıklıca kavuştursun bebişinle... İnşaALLAH(c.c) darısı bizlere olsun... aminnnn

ebrulic_9 ebrulic_9 canım tebrik ediyorum ne güzel sayfa kendine gelmeye başladı. İnşallah böyle devam ederiz. Sen en son neler yapmıştın nasıl hamile kaldın anlatsana.
Tesekur ederim cnm oncelikle.ben de bilmiyorum ki hic umudm yokken oldu ben zaten yumurtlama gunlerimi biliyorum hep adetten 14 gun once o gunleri degerlendirdim ve bide bu ay pressed diye jel almistim onu kullandim daha onceleride kullanmistim ama fayda olmamisti .bu jel spermin kolay ulasmasini sagliyormus.ve bide gecen ay corek otu tarcin bal karisimi yapmistim oda rahimdeki enfenksiyonlari fln temizliyormus her gun 2 kasik yedim .ama tam garanti veremiyorum bunlarinmi sayesinde hamile kaldim zaten bende ve esimde hic sorun yoktu sadece doktor stres yapmayin demisti oyle oldu canm insallah tum isteyenlere verir Rabbim.daha doktora gidemedim burda hastaneler bile kapali yilbasi tatili 2 hafta bn merakdan catlicam korkularim var ya dis gebelikse fln diye cok isteyerek ve zorlayarak oldugu icin endiseleniyorum.

merhaba hanımlar ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğneyi olduğumdan beri bugün 13. günüm sizce ne zaman belli olur gebelik

Tesekur ederim cnm oncelikle.ben de bilmiyorum ki hic umudm yokken oldu ben zaten yumurtlama gunlerimi biliyorum hep adetten 14 gun once o gunleri degerlendirdim ve bide bu ay pressed diye jel almistim onu kullandim daha onceleride kullanmistim ama fayda olmamisti .bu jel spermin kolay ulasmasini sagliyormus.ve bide gecen ay corek otu tarcin bal karisimi yapmistim oda rahimdeki enfenksiyonlari fln temizliyormus her gun 2 kasik yedim .ama tam garanti veremiyorum bunlarinmi sayesinde hamile kaldim zaten bende ve esimde hic sorun yoktu sadece doktor stres yapmayin demisti oyle oldu canm insallah tum isteyenlere verir Rabbim.daha doktora gidemedim burda hastaneler bile kapali yilbasi tatili 2 hafta bn merakdan catlicam korkularim var ya dis gebelikse fln diye cok isteyerek ve zorlayarak oldugu icin endiseleniyorum.

endişelenme canımmm...aklımıza gelen başımıza gelir derler sen sağlıklı oldugunu düşün ;) herşey güzel oalcak

Back
X