- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
tamam kuzum benimAy inşallah adet bi gelsin hemen haber vereceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kuzum benimAy inşallah adet bi gelsin hemen haber vereceğim
geldim bebişimmmmmm
geldi mi edepsizDün akşam regli oldum canım. Sen 25 ocak diye yenile.
tamam canım benim inşallah pozitif diye bildirim yaparısnSen 18 ocak yaz canım ama değişebilir bildirim yaparım
bak yaaa hemen kurmuş da kurmuş hakikaten heee kızcamkız hemen teşhis koyma kendine üzme minnaklarııDra nezamn gitcenn
![]()
İyiyim canım. Biliyorsun bu ay umudum yoktugeldi mi edepsiz
son olsun bebişim inşallah.
çok sıkmadın dimi canını ? iyi msiin
İnşallahhhhhhh canım dualarını eksik etme. herşey yolunda giderse perşembe yada çarşamba günü transfer var. dualarından beni çıkarma:) çok mutlu oldum inşallah darısı başıma
bak yaaa hemen kurmuş da kurmuş hakikaten heee kızcamazrass
bir şey yok çıkmıcak !!!yok kız ben kurmadım abim dedi iltihap olabilir diye o hep yaşıyor böyle sıkıntılar....yarın gidip öğrenicez işte.
tebrik ederim canım...aaa çıkarırımıyım hiç canım benim....hayırlısı ile başarılı geçsin transferin inş.10 gün sonra allaım seninde güzel haberlerini....![]()
inşallah canım tek temennimiz o...ama ben su an oturamıyorum adam akıllı yaaaabir şey yok çıkmıcak !!!
tebrik ederim canım...
RABBİM(c.c) sağlıklıca kavuştursun bebişinle... İnşaALLAH(c.c) darısı bizlere olsun... aminnnn
hay allah ya yarın mı gideceksin dr.ainşallah canım tek temennimiz o...ama ben su an oturamıyorum adam akıllı yaaaaçok ağrı yapıyor
Tesekur ederim cnm oncelikle.ben de bilmiyorum ki hic umudm yokken oldu ben zaten yumurtlama gunlerimi biliyorum hep adetten 14 gun once o gunleri degerlendirdim ve bide bu ay pressed diye jel almistim onu kullandim daha onceleride kullanmistim ama fayda olmamisti .bu jel spermin kolay ulasmasini sagliyormus.ve bide gecen ay corek otu tarcin bal karisimi yapmistim oda rahimdeki enfenksiyonlari fln temizliyormus her gun 2 kasik yedim .ama tam garanti veremiyorum bunlarinmi sayesinde hamile kaldim zaten bende ve esimde hic sorun yoktu sadece doktor stres yapmayin demisti oyle oldu canm insallah tum isteyenlere verir Rabbim.daha doktora gidemedim burda hastaneler bile kapali yilbasi tatili 2 hafta bn merakdan catlicam korkularim var ya dis gebelikse fln diye cok isteyerek ve zorlayarak oldugu icin endiseleniyorum.ebrulic_9 canım tebrik ediyorum ne güzel sayfa kendine gelmeye başladı. İnşallah böyle devam ederiz. Sen en son neler yapmıştın nasıl hamile kaldın anlatsana.
Cok sagol .insallah aminnn canim amin .Hayırlıııııı olsunnnnnnn darısı başımıza inşallah
Tatil oldugu icin hic sansim yok bu aralar yarin acile gidip kan testi yapmayi dusunuyorum cnm.sanada nasip olur insaalahayyy çok şükür gözümüz aydın canımm vallahi çok sevindim .hemen kan testi yaptır yaz bize de sonucuu hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
hay allah ya yarın mı gideceksin dr.a
Tesekur ederim cnm oncelikle.ben de bilmiyorum ki hic umudm yokken oldu ben zaten yumurtlama gunlerimi biliyorum hep adetten 14 gun once o gunleri degerlendirdim ve bide bu ay pressed diye jel almistim onu kullandim daha onceleride kullanmistim ama fayda olmamisti .bu jel spermin kolay ulasmasini sagliyormus.ve bide gecen ay corek otu tarcin bal karisimi yapmistim oda rahimdeki enfenksiyonlari fln temizliyormus her gun 2 kasik yedim .ama tam garanti veremiyorum bunlarinmi sayesinde hamile kaldim zaten bende ve esimde hic sorun yoktu sadece doktor stres yapmayin demisti oyle oldu canm insallah tum isteyenlere verir Rabbim.daha doktora gidemedim burda hastaneler bile kapali yilbasi tatili 2 hafta bn merakdan catlicam korkularim var ya dis gebelikse fln diye cok isteyerek ve zorlayarak oldugu icin endiseleniyorum.
merhaba hanımlar ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğneyi olduğumdan beri bugün 13. günüm sizce ne zaman belli olur gebelik