Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Asılama genelde erkek azosperm se tavsiye ediliyormuş.Tüp lerde ki kapalılıkda faydası olmayabiliyormuso_OBende okumuştum başka yerlerde.Ay hic bilmiyrm canısı:KK14:Tüp e de koci yanaşmıyor daha erken diyor:KK14:
ben de sanılanın aksine tüp bebek belli yaşın üstündekilere yapılır zannediyordum.ama tam tersi yaş ilerledikçe başarı şansı da düşüyormuş maalesef.çünkü en gerekli olan yumurta onun da yaşı önemli.o yüzden tüp tıkalı olduğunda tüp bebek tek şans maalesef. bana dr. istediğin kadar zaman veriyorum sana dedi ama bunu söylerken tabii ki 2-3yılı kastetmediğine eminim:)
senin olaya gelince de düşüncem tek tüple insanların doğal yolla hamile kalma olasılıkları var yarı yarıya da olsa var.ama sen tıkalı taraftan yumurtluyorum diyorsun her ay , onu takip ettirmek aşılamadan daha mantıklı geliyor bana.gerçekten tıkalı taraftan yumurtlayıp diğer taraf çalışmıyorsa tüp bebek çözüm gibi duruyor ..ama dediğim gibi ben bu zamana kdr yaşadığım deneyimler sonucu böyle söylüyorum bunun için dr. la görüşmen önemli ama bence artık normal bi kadın doğumcudan öte üreme sağlığıyla konuşmak yol almaya yardımcı gibi geliyor kuzuşum

benim 2 tane oğlum var tekrar çocuk istedim olmadı doktorum rahim filmi çekti damarların tıkalı dedi bunun tedavisi varmı lütfen yardımçı olurmusunuz

• Zeynep Hanım,
    Merhaba…
    Kanallar tıkalı ise tüp bebek tedavisine başlamalısınız , kanalların tekrar açılması hemen hemen imkansızdır. Tavsiyemiz biran önce karar verin ve tedaviye başlatın.
    İletişim için koordinatörümüz Gülden Hanım sizi arayacaktır .
    Saygılarımla

Op.Dr. Aysun Laçin
    Özel Medicana International İstanbul Hastanesi
    Tüp Bebek Merkezi
    2 tane oğlu var tekrar istiyorum diyor dr direk tüpe gidin diyor?O 2 tane nasıl olmuş acaba??
kuşum tüpler ya hep tıkalı ya hep açık diye bir şey değil ki.doğum sonrası geçirilen bi komplikasyon sonucu tüplere iç organlar mesela bağırsak baskı yapıp tıkamış olabilir..
muhtemelen onun da böyle bir durumdur

İnşallah ama insan neden neden neden diye sormadan edemiyor.. sadece allahın afetsin ve bu sonuç için hamd olsun ve son olsun diyorum.. ben bir süre girmeyeceğim foruma kusura bakmayın kızlar.. dualarınızı eksik etmeyin..
canım benim şuan bunları hissetmenden daha doğal bir şey yok..dinlen bir süre...rabbim inşallah tez zamanda toparlanma gücü ve sağlıklı hayırlı evlat versin sana.

Kızlar geldim şimdi eve doktor bir sıkıntı yok tupler açık dedi 1hafta ilişki yasağı verdi 3 günde ağrı kesici ve antibiyotik kullanicam.

ben de sanılanın aksine tüp bebek belli yaşın üstündekilere yapılır zannediyordum.ama tam tersi yaş ilerledikçe başarı şansı da düşüyormuş maalesef.çünkü en gerekli olan yumurta onun da yaşı önemli.o yüzden tüp tıkalı olduğunda tüp bebek tek şans maalesef. bana dr. istediğin kadar zaman veriyorum sana dedi ama bunu söylerken tabii ki 2-3yılı kastetmediğine eminim:)
senin olaya gelince de düşüncem tek tüple insanların doğal yolla hamile kalma olasılıkları var yarı yarıya da olsa var.ama sen tıkalı taraftan yumurtluyorum diyorsun her ay , onu takip ettirmek aşılamadan daha mantıklı geliyor bana.gerçekten tıkalı taraftan yumurtlayıp diğer taraf çalışmıyorsa tüp bebek çözüm gibi duruyor ..ama dediğim gibi ben bu zamana kdr yaşadığım deneyimler sonucu böyle söylüyorum bunun için dr. la görüşmen önemli ama bence artık normal bi kadın doğumcudan öte üreme sağlığıyla konuşmak yol almaya yardımcı gibi geliyor kuzuşum
Art var ya fsm de onla mı görüşsem acaba.Artık tek tek gezcem tüm kadın doğumcuları.Bana olur normal dedikleri için kararsızım zaten.Demiyorlarki 2 senedir olmamış olsaydı olurdu:KK11:

Kızlar geldim şimdi eve doktor bir sıkıntı yok tupler açık dedi 1hafta ilişki yasağı verdi 3 günde ağrı kesici ve antibiyotik kullanicam.
ohhh çok şükür kuzummmm geçmişler olsunnnn 1hafta çokmuş ya bana 2gün demişti sadece o.O

Art var ya fsm de onla mı görüşsem acaba.Artık tek tek gezcem tüm kadın doğumcuları.Bana olur normal dedikleri için kararsızım zaten.Demiyorlarki 2 senedir olmamış olsaydı olurdu:KK11:
osman hoca yı mı diyorsun bi git bakalım sen memnun kalacakmısın kuzum :) biraz katı bi dr. diyorlar ama işinde iyyimiş bi git görüş istersen..
anlıyorum kuzum dediğim gibi tek tüple kalan yığınla insan var o yüzden yumurtlama takibi yaptır diyorum ya mesela ben bu zamana kdr sadece 1 ay farklı taraftan yumurtladım hep soldan oluyor benim de..
demek ki sağ taraf çalışmıyor.sadece hsg sonrası ay sağ yumurtladım..

osman hoca yı mı diyorsun bi git bakalım sen memnun kalacakmısın kuzum :) biraz katı bi dr. diyorlar ama işinde iyyimiş bi git görüş istersen..
anlıyorum kuzum dediğim gibi tek tüple kalan yığınla insan var o yüzden yumurtlama takibi yaptır diyorum ya mesela ben bu zamana kdr sadece 1 ay farklı taraftan yumurtladım hep soldan oluyor benim de..
demek ki sağ taraf çalışmıyor.sadece hsg sonrası ay sağ yumurtladım..
hic bisey yapmayıp bahara kadar oturacağımdan emin olabilirsin kuzu:KK70:Valla artık dr görmek istemiyor insan:mad:

hic bisey yapmayıp bahara kadar oturacağımdan emin olabilirsin kuzu:KK70:Valla artık dr görmek istemiyor insan:mad:
aynen öyle insan yılıyor beterinden saklasın :( zamanını bekliyor işte kuzu ...
ya bişey söylücem sana sana hep merve diye seslenesim geliyor benim :D doğru his mi :D

Back
X