Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ay ben gözlüğümü evde unutmuşum
ekrana bakıyorm ya gözüm karardı .Basıma ağrı saplandı valla bitmez bugün:bicak:

hu huuuu bu yıl sein yılın olsun inşallah kuşummmm ne zamandı d.günü ..
bu yıl sana inşallah bebişini getirsin sağlıklaa
Yarın kusum:halay:İnsallah ya
sabah Tülin sahinin haberini okudum.Bosandı ya 2 kez tüp bebek tedavisi görmüş olmamıs:KK61:Of dedim inşallah bizimde sonumuz böyle olmaz kociye:KK61:

Yarın kusum:halay:İnsallah ya
sabah Tülin sahinin haberini okudum.Bosandı ya 2 kez tüp bebek tedavisi görmüş olmamıs:KK61:Of dedim inşallah bizimde sonumuz böyle olmaz kociye:KK61:
aaaaa tülin çocuk istemiyo diye bitti sanıyordum bennnn hatta güzelim adam bırakılır mı mankenlik nereye kdr demiştim
:(
aklına getirme böyle şeyleri bakim allah'ın izniyle her şey güzel olacak :dua:
yeni yaşın bebişko getirsin sana inşallah cnm benimmmm. yaptınız mı plan surprizlerden sürpriz mi beğeneceksin yoksa :KK200:

aaaaa tülin çocuk istemiyo diye bitti sanıyordum bennnn hatta güzelim adam bırakılır mı mankenlik nereye kdr demiştim
:KK43:
aklına getirme böyle şeyleri bakim allah'ın izniyle her şey güzel olacak :dua:
yeni yaşın bebişko getirsin sana inşallah cnm benimmmm. yaptınız mı plan surprizlerden sürpriz mi beğeneceksin yoksa :KK200:
Bende öyle sanıodum kız,sabah nette gördüm.
PLan yok cnm yemek falan yeriz herhalde,bi cicek bi pasta tmm:spor:Amin kuzumm insallahh:dua:Tam 2 sene oldu buay:ruh:Gelsin artık hayırlısıyla sıpa:bicak:

Bende öyle sanıodum kız,sabah nette gördüm.
PLan yok cnm yemek falan yeriz herhalde,bi cicek bi pasta tmm:spor:Amin kuzumm insallahh:dua:Tam 2 sene oldu buay:ruh:Gelsin artık hayırlısıyla sıpa:bicak:
ah ya :( hiçbir şey göründüğü gibi değil işte :( allah yardımcımız olsun inşallah :dua:
daha ne işte kız mis gibi plan :D
aynen benim de 2sene oldu.. :işsiz: rabbimin izniyle sağlkla gelsinler inşallah :dua:

sağol canım iyim sen nasılsın ? yok gidemedim yaa doluydu bu haftada kendi doktorum kongredeymiş başka doktora mı gitsem beklesemmi bilemedim. ne yapıyım sizce?
iyiyim cnm ben de cok şükür.
ne zaman döncekmiş dr.un .
eğer uzun sürecekse başka dr.a git ramazan glmeden ,ama bu hafta gelcekse gene ona git

Back
X