zuzu arkana neden bakamadın anlayamadım? Ben buralardayım
offffçekinmez o patronundan ,biliyoz iş için gitti ama hiçmi s.çmaya yemeğe ara vermedi bahane yok yanii
açmaz tlfnunu kurusun diye açmamış gündüz
Allah'ım kvni ıslah etsin ,gerçekten endişeleniyorum kadın için yazık biraz da ahireti düşünsün :18:
şuan itibariyle 2tane hamburger ekmeği içinde sucuk +kutu kola yı mideme indirmiş bulunmaktayım
alacakaranlık'ı izliyorum eşim salonda yat ben gelince yatağa götürürümdedi, saçımı da yıkamam lazım kafama yapıştı yağdan ama evde tekken giremem banyoya sürekli arkama bakasım geliyo korkuturm kendimi şuan korkmuyorum o ayrı
artık gece kaçta gelirse kaldırcak ya ozamn saçımı yıkıcam üff
dinlenince sancım geçti canım...çok ayakta kaldım sanırım ondan olduvilin yaaa kadın yine bela açmış başına, ama yani eşin de anasını senden daha mı az tanıo ya da konuramıo heralde, keşke sen dediğinde yollasaymış parayı da şu kadının ağzına laf vermeseymiş
cnm merak ettim seni, sancım var demişsin inş. geçmiştirr:18:
hala düzelmedi mi aranız :26: eşin çaba göstermiyo mu canım,hatasını anlamadı mı daha :26:Dün ilk defa dışarı çıktım.bizim cimcime uyudu bütün gün arada karnını doyurmaya kalktı.3makina çamaşır yıkandı ve katladım .evi toparla ecenazı yıkadık.eşimede işm var bn dışarı çıkıcam dedim niye diyor sıkıldım dedim hem ecenaz a kirli speti alıcam dedim.çıktım sepeti aldım toka birde süs aldım rafına koymaya.pastaneye oturup pasta yicektim onun yerine iş yerinden abla vardı pastamı alıp onlara gittim iyi geldi.
Eve gelincede yemek falan yedik.Ecenaz ın hediyelerini altınlarını toparladık eşim bugün kasaya götürecek.hesap kitap yaptık biraz.kendimizi toparlama zamnı gelmiş.hazır paradan baya harcamışız.
Tabi eşimle hala limoniyiz herşeyi konuşuyoruz ama canımlı cicimli değil.
Bizim kvlerde aramadı haftasonu.eşimi aradıklarım bilmiyorum
canım öbür tarafı düşünmez oVilin yeter artık nasıl kadın bu ya .hamile hamile seni Üzüp duruyor .allahından bulsun öbür tarafta napıcak bilmiyorum.ismede taktı yani.
Maden suyu iyi gelir doktor banada günde 2 tane içebilirsin demişti.eee artık Zeynep e göre hareket edeceksin canım.ben bile gece kalkıyorum acıkıyorum.emzirdiğim için ye ye doymuyorum sürekli acıkıyorum ve doğum kilomunda altına düşmüşüm 71den 94 e çıkmıştım.şimdi 71dende düştüm olmayan pantolonum oldu dün .
Kızlar size dünden beri başıma gelenleri anlatıyım.
Dün biliyosunuz kv lere gitcektik. Eşim 15:30 da gelecekti, geldi ben de 13:30 da evdeydim, o gelene kadar hazırlandım.
Çıktık, gittik. İşte klasik herkes evdeydi, 3 kaynım, kv, kp, babanneleri ve halaları geldi eşimin.
Yemek fln yedik, sonra alt kattaki kv nin eltisi geldi çoluk çocuk çay içiyoruz.
Saat oldu 22:30 eşim kalkmıyo play satation oynamaya başlayınca böyle oluyo.
Büyük kaynım, bekar (eşimden 2 yaş büyük) kız arkadaşından bahseder gibi oldu. E tanıştır bi gün fln muhabbeti oldu, olur okey oynarız dedi.
Bi pazar çaya gelin, oynarız bizde de okey var dedik. Geliriz dedi. Biz gitmeye hazırlanıyoruz bu habire mesajlaşıyo telefondan.
Biz çıktı 23:00 e geliyo saat. Eşimi aradaı, kız arkadaşım geliyor biz de peşinizden size geliyoruz.
Ben şokkkk, sinir oldum. Eşimle kavgaya başladık. Neden "bu saatte olur mu oğlum, gelecekseniz yarın gelin" demedin diyorum.
Diyemedim, abim o benim diyo. Benim sinirden elim ayağım titriyo. Ağla ağla yolda gözlerim şişti. Bu halde misafir mi ağırlanır diyorum. Eşim de istemiyo ama söyleyemiyomuşşş.
Eve geldik, hızlıca evi toparlıyoruz. Çok dağınık değildi Allahtan. Ama çok fena kavga ettik eşimleGeldi bunlar, kapıyı açtık, 2. bi şok.
Ama kalakaldım. Kız 40 yaşına yakın (belki değildir ama full makyajdan bana öyle geldi) platin sarısı saç, adım Natali demez mi. Moldovyalıymış.
Eşim de şok oldu. Kahve çay yaptık. Sus pus oturuyoruz. Ben eşimle yatak odasında yine tartıştım. Bu kızı ne maksatla getirdiği ortada değil mi, bizim evimiz otel mi, midem bulanıyo diye kriz geçiricem.
Sesim duyulmasın diye de gayret ediyorum. Okey oynadık, saat 5 e kadar. Kek vardı, mısır patlattık. Kız zaten hiçç bişi yemiyo. Sadece kahve içti.
5 te yatakları açtık, ben ayrı yatak isterim dedi.Aynı odaya ayrı yatak açtık. Nası yattılar onlar bilir tabi.
Sabah 3 oldu gitmiyolar. Allahım deliricem. Kalkıp kahvaltı fln hazırlamam gerekiyor gelenege göreneğe göre, ama yapmak istemedim.
Sonra akşama kadar uzak bu mesele diye. Eşim kalktı, konuşuyolar abisiyle kahvaltı etmişler, kız yine sadece kahve içmiş.
Yok anam gitmiyolar. Sıkıştım wc gidemiyorum, acıktımm..Eşimin telini çaldırdım, geldi yatak odasına.
Hemen gönder şunları bak rezalet çıkartıcam dedimyarım saat sonra gittiler. Sonra daha beter şiddetli kavga.
Kalktım çarşafları yıkamaya attım, koltukları sildim. Ağladımmm
Eşimle kötü olduk, kendimden de utanıyorum. Ben de suçluyum . İnsan ayrımı yapmak iğrenç bişi. Konuştuklarımdan utandım
Ama haklı yanım da çok. Eşim demez mi, abim o kızı seviyomuş, Ciddi düşünüyomuş evlenecekmiş. Hem kız yalnız yaşıyor, evi var bişe yapacak olsalar buraya mı gelecekler. Abim zaten haftanın bir kaç gecesi ondan kalıyo. Okey oynamaya gelmişler.
Yine şokkk... E be adam, seviyosun madem neden uyraynaya gidiyosun ayda 1 defa başka bi kadının yanına. Başka bi yığın sevgilin var.
Bu başkaymış. Çok iyi bi kızmış. Kötülüğünü görmedim, abest bi davranışını da ama bir daha evime 12 de gelinmesine aslaa müsade etmiycem
Eşime de barıştık sayılır, kavga baktım bir anda randevuya dönüştüşimdi de kuaföre çıkıcam.
Daha anlatılacak çok detay var da, aklıma gelmiyo.
hande güzel isim,beğendim ben
valla dilşad öyle yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamameşimle limoniydik,öğlen barıştık zaten,anlatıcam aşağıda...
nekverdiğin tepkilerde sonuna kadar haklısın canım...eşin,abisini tekrar arayıp ''abi,çok yorgunuz,başka bi gün bekleriz...hem önceden haber verirsen hazırlıklı oluruz'' gibi bi şeyler söyleyebilirdi...ne demek söyleyemezmiş yabancı değil ki abisi
kuzum,adam iş için gitti...gezmeye gitmedi ki...o da ister evine erken gelmek ama napsın :26: tlf konusunda da çok kızma bence...patronundan aramaya çekinmiştir belki :26: olmuş bi kaza,bilerek atmadı ya telefonu :26:
biz de limoniydik dün kızlar...bugün öğleden sonra barıştık...bilin bakalım kim yüzünden? tabiki kv...istanbula gitti,4 günde ortalığı karıştırıp geldi...orda kaynımlarla kavga etmiş...
eşimi,beni aramıyo diye babasına şikayet etmiş diye yazmıştım hatırlarsanız...o zaman eşime dedim ki parayı soracakmıştır ama abinlerin yanında soramamıştır,parayı hemen gönder...ama benim koca kafalı kocam göndermemişkv telde eşime kızmış dün...o da eve gelince bana surat astı...bi şey mi oldu diyorum ses yok...neyse sabah da hiç yüzüme bakmıyo...ben kahvaltıyı hazırlarken o köye gitti,gelirkende annesigile uğramış...bebeğe bazı şeyler almış kv,onları vermiş eşime...sonra parayı niye ben ordayken göndermedin diye söylenmiş...viline baskı kur,bebeğin adını zeynep koymasın demiş eşimde eve gelmeden bankaya gidip parayı göndermiş hemen...eve gelince özür diledi benden...her seferinde sen haklı çıkıyosun,aslında kızgınlığım sana değil kendimeydi,keşke sen söylediğin an parayı gönderseydim falan dedi...kv,eşime sen abini kıskanıyosun falan demiş...annemin beni gaza getirmeye çalıştığını anladım falan dedi...epey konuştuk...evde ne zaman bi huzursuzluk olsa altından hep kv çıkıyo eltimle kavga ettiğini anlatmış,eltim isim konusunda bizi savunmuş,zeynep çok güzel bi isim diye...bunları anlatmış,viline baskı kur vazgeçir demiş deli midir nedir yaa
yazmadın canımordan konuşuyosunuz bizim burda dünyadan haberimiz yok
kuruyemiş falan alabileceğin bi yer yok mu :26: aç durma
kokiş yıktın geçirdin beni burda bizimki de sabah o moddaydı,ahh kızım sen olmayaydın anana sorardım ben şimdi diyo
iyice kırmızı noktaya bağladık olayı
menüye bak ne güzel bi yerde çalışıyosun sirken,ne şanslısın valla
evliliğimizin ilk zamanları bebek istemezken ben sürekli korkardım acaba hamile miyim diye...kocişim iki de bir test alırdı...en son arkisi sormuş,abi bu kadar testi napıyosun diyekocişde hanım istiyo diyemiceenden,tavşanlar üzerinde bi deney yapıyorum ona lazım oluyo demiş aklıma o geldi şimdi yıkıldım
bizim ustalar cumaya gitti...saat 3'e kadar bitirirler inşallah çünkü 3'te boyacı gelecek...biber dolmamı ve lahana sarmamı koydum ocağa,kabak tatlısı yaptım,meyve suyumuz kalmamıştı erik-kızılcık kaynatıyorum...dolma kocişe,sarma bana
kuzum bebek doğmadan,nüfus cüzdanı çıkmadan benim kv durmaaazyaaa varya vilişş şu k.v lerden nefret ediyorum yaa herşeye muhalefetler
hala kadın direniyor yaaabenim k.v de de aynısını yaptı çağan için
eşimi bi güzel alttan alttan işledimm çağanı sevdirdim anlamlarını buldum örnekler verdim kaç defa bozdu kadın doğunca bile çocuğu severken çınar diodu
dedim o sapık dizide oynayan iki üç kadından çöocuğu olan bi tiplemeyi beğenyorsunda çağan ırmak gibi bi yönetmen ismini niye beğenmiyorsun ....
neler yaptı neler ...
sen salla onu içine ne sindiyse onu koyyy ama mutlaka içine sinmeli son aylar kesinleşir zaten
buarada pastam süper oldu off cuma k.v ler geldi onlarda yedi aslında heveslendim die yaptım onlar var die değil
dün pasta yiye yiye bihal oldum annem dio şeker komasına girmeee heee
dalaşmayın uleeyynn
alacakaranlık izliyorum ilk bölümü ve ilk defa dünya sarsıldı alacakaranlık diye ben ilk defa yeni izliyomgüzelmiş beaa :) ama hiç ilkini görmemiştim saçma geliyodu fragmanları falan 3gün üstüste bölümlerini veriyo show tv
kuzum o söylemese de ben anlıyorum ki zaten...size de diyorum yaa zaten,eşimin kv ile konuştuğunu anlıyorum hemen diye,çünkü onunla konuşunca değişiyo hemen...kvyi o kadar iyi tanıdım ki eşim söylemese de ben tahmin edebiliyorum neler söylediğini...eşim bile şaşırıyo zaten,bu kadar yıllık annemi benden daha iyi tanıyosun,senden bi şey saklayamıyorum diyo...bi de öyle bi tondan giriyorum ki zavallı kocişim dökülüyo hemenvilin kv herkesin huzurunu bozmayı nası becerio yaa hayret bişi oraya torun hasta die gitti bide eltinle kavga etmiş
ne amaçla gidio neler çıkarıp gelio
ama eşinin de annenin dediğiini harfi harfine sana aktarması da bilemedin ama oda hoş diil sende iyice soğuyacaksın kadından
ee bu hayatta mecbur onlar görüşüouz yani kesilip atılmıo işte eşin ara bulucu olmalı biraz.
ben tekrar devam ediyim geçmişe
Çekilişle TerraCity'den Laboutique otel Antalya'da çift kişilik konaklamalı tatil hediye!
Çekilişe katılmak için: http://on.fb.me/VIT9GU
Kokiş ayşam size kampanya..Antalya için geçerli..
günaydın kızlar
çok uykusuzum belimde çok kötü bi ağrı var omurga kemiğimde elimle basıoum sanki içine mi çökmüş nolmuş :26:
eşimde evde yatıo, üşütmüş öğlen giderim dedi.
yaa bu aralar sıklaştırdınız gitmeyi sanırım
eşine de geçmiş olsun kız günü ağrımız öksürüğümüz uyuzluğumuz geçmio valla
gece elektrikli battaniye taktım sıcacık yattım ama çok ağrıo
dün akşam eşimden tablet aldım ya götürdüm anneme öğretcem die yerde iki büklüm iyice mahvoldum
annem beğendi
babam hem 14 şubat sevgililer günü hemde 19 şubat evlilik yıldönümleri için alacak tableti ona hediye kırmızı kurdalede bağlarım güzel hediye olmaz mı çocuklar dio bizede
hanımım sabahları gazete okuyup yemek tarifi baksın dio
hıı nigar akşam eşim aramış beni meşguldü ya seninle konuşuodum sordu bende nigarla konuşuoum dedim
-ne konuşuodunuz
-bizim odunlar sevgiler günü için bişi alırlar mı acaba die konuşuoduk,
-çok zor alamaYIZ
senin adına da karar verdi bize hediye yok davşanım
Yapıcam cnm karnım ağrıyo gibiydi bugün tık yok..Şunu farkettim ben bayadan beri folik asit içmiyorum
Bana kalsan 130 luk olsa ondan alcamMobilyalar büyük cnm oda küçük.hamilelik durumu olursa yer açılsın diye böyle düşündüm..Oda geniş olsa sorun değilde
Bi de hamileyken insan bilemiyodur hangisi kullanışlı hangisi kullanışsız diye ondan da alamıyor
Dilşad 1800 neymiş cnm.1 ini atsan 800 gene pahalı
Bende gece rüyamda 5 aylık hamileymişim .Birden sancım geliyor ama suyum gelmiyor.Hastaneye gidiyorum orda bi tanıdık buda mı öldü diyo.Bende üzülüyorum sonra bebeğim tekme atıyo ben burdayım der gibi çok etkilendim ama
canım dengesiz işte,naptığı belli değil
eşim bu kez dolduruşa geldiği için değil,benim dediğimi yapmadığı ve sürekli ben haklı çıktığım için bozulmuş,ondan surat asmış...parayı göndermiş zaten bugün...
rüyan hayır olsun inşallah...
sancım var yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?