Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

offff bende süte talim iki gündür süte yoğunluk verdim,bu gece bacaklarım hiç ağrımadı çok şükür...demekki kalsiyum eksikliğindenmiş ağrı :26: bi de artık her gün bi şişe maden suyu içiyorum...nisan annelerinde birine dr tavsiye etmiş,kıramp girmez içersen demiş...kıramplarım da yok kaç gündür
zuzu akşamları tekken ben de giremem duşa :18: hele saçlarımı durularken falan gözlerimi kapatmaya bile korkarım,sanki biri varmış( 3 harfliler) gibi geliyo bana da...etrafı kolaçan ederim sürekli :18:

zuzum,bence de boşuna düzleştirme saçlarını sizin sonunuz belli şimdi eşine kızıyosun ama o senin sinirini alııııır

dinlenince sancım geçti canım...çok ayakta kaldım sanırım ondan oldu
anne işte kuzum konduramıyo,çok fazla laf etmek istemiyorum eşime onun hakkında ama her seferinde benim dediğime geliyo...sonuçta ben eşime annem hakkında laf ettirmem...o yüzden üstü kapalı söylemeye çalışıyorum ama benim koca kafa anlamıyo

nek, eşinin abisinin daha önce evine gelmediğini sonradan okudum...yani adam bu kadar zamandır kardeşinin evine bile uğramıyo ama işin içine sevgili girince,gecenin bi vaktinde sizi rahatsız ediyo o eve sizin için değil,sevgilisiyle vakit geçirmek için geldiği aşikar sinirlenmekte çok haklısın kuzum ama bu kadar sulu gözlü olma :26: değmeyecek insanlar yüzünden kendini çok üzüyosun amaaaaan kime diyorum ki,ben olsam ben de hemen açardım muslukları

kızlar bu ZEYNEP çok cadı olacak galiba :18: dün bu saatte uyanmıştım,oturup süt falan içmiştim,bugün de aynı saatte uyandırdı beni zilli yaa süt içtim şimdi durdu şimdiden o yönetiyo beni :18:

Son düzenleme:
Dün ilk defa dışarı çıktım.bizim cimcime uyudu bütün gün arada karnını doyurmaya kalktı.3makina çamaşır yıkandı ve katladım .evi toparla ecenazı yıkadık.eşimede işm var bn dışarı çıkıcam dedim niye diyor sıkıldım dedim hem ecenaz a kirli speti alıcam dedim.çıktım sepeti aldım toka birde süs aldım rafına koymaya.pastaneye oturup pasta yicektim onun yerine iş yerinden abla vardı pastamı alıp onlara gittim iyi geldi.
Eve gelincede yemek falan yedik.Ecenaz ın hediyelerini altınlarını toparladık eşim bugün kasaya götürecek.hesap kitap yaptık biraz.kendimizi toparlama zamnı gelmiş.hazır paradan baya harcamışız.
Tabi eşimle hala limoniyiz herşeyi konuşuyoruz ama canımlı cicimli değil.
Bizim kvlerde aramadı haftasonu.eşimi aradıklarım bilmiyorum

Vilin yeter artık nasıl kadın bu ya .hamile hamile seni Üzüp duruyor .allahından bulsun öbür tarafta napıcak bilmiyorum.ismede taktı yani.
Maden suyu iyi gelir doktor banada günde 2 tane içebilirsin demişti.eee artık Zeynep e göre hareket edeceksin canım.ben bile gece kalkıyorum acıkıyorum.emzirdiğim için ye ye doymuyorum sürekli acıkıyorum ve doğum kilomunda altına düşmüşüm 71den 94 e çıkmıştım.şimdi 71dende düştüm olmayan pantolonum oldu dün .

hala düzelmedi mi aranız :26: eşin çaba göstermiyo mu canım,hatasını anlamadı mı daha :26:
ecenaza yaramaz derken,uslanmaya başladı galiba

canım öbür tarafı düşünmez o inançlı biri diil :18: allah ıslah etsin diyorum sadece...allahtan evlatları inanç konusunda ona benzememiş
canım gece kalkıyorum o sorun diil de benim zilli de seninki gibi gece uyumazsa diye korkuyorum :18: o yüzden kalkmak istemiyorum ama acıkınca,zeynep kıpırdanınca dayanamıyorum
fazla kilo almak istemiyorum canım ben...zaten bebek aşağıda,o büyüdükçe kasıklarıma daha çok baskı yapmaya başladı,zorluyo beni baya :18: bi de belim ağrıyo :18: mecburen dikkat etmem lazım yani

günaydın herkese

Konudan bahsetmeyince burdn okudum:26: Senin bi suçun yok bence bende olsam öyle davranırdım

Eşin tavrını baştan koyup bu saatte gelmeyin gündüz görüşelim demeliydi ama işte oda abisine saygısızlık yapmak gibi bir duruma düşmüş
Abisi balıklama atlamış hemen değerlendirmiş durumu davetmiş gibi düşünüp gündüz gidelim oturalım yerine hemen gelmek istemiş:26:

söylediklerini bilmiyorum nekk belki onlar pişmanlık uyandırır insanda ama bence ters davranman iyi olmuş bidaha böyle bişiyde olmaz der..

barışmanıza sevindim bunun yüzünden küslük olmaz zaten

yaaa varya vilişş şu k.v lerden nefret ediyorum yaa herşeye muhalefetler

hala kadın direniyor yaaa benim k.v de de aynısını yaptı çağan için

eşimi bi güzel alttan alttan işledimm çağanı sevdirdim anlamlarını buldum örnekler verdim kaç defa bozdu kadın doğunca bile çocuğu severken çınar diodu

dedim o sapık dizide oynayan iki üç kadından çöocuğu olan bi tiplemeyi beğenyorsunda çağan ırmak gibi bi yönetmen ismini niye beğenmiyorsun ....

neler yaptı neler ...

sen salla onu içine ne sindiyse onu koyyy ama mutlaka içine sinmeli son aylar kesinleşir zaten

buarada pastam süper oldu off cuma k.v ler geldi onlarda yedi aslında heveslendim die yaptım onlar var die değil

dün pasta yiye yiye bihal oldum annem dio şeker komasına girmeee heee

Kızlaar, teşekkür ederim
Hepiniz de ilgilenip yazdınız
Bir daha bu tarz bir şeye müsaade etmicem, inşş
Hafta sonum mahfoldu, ağlamaktan da başım hala ağrıyo.
Saolunn

Günaydın herkese

tavşanlar heee ayy koptummm

kuzum bebek doğmadan,nüfus cüzdanı çıkmadan benim kv durmaaaz o zaman bile hala konuşmaya devam eder...seninkinden bi farkı yok yani dün eşime gaz vermiş,20 dk sonra beni arıyo hiçbi şey yapmamış gibi canımlı cicimli konuşuyo,resmen ikili oynuyo

kuzum benim verdiğim tarifi mi yaptın yoksa afiyet olsun

kızlar,şaşıracaksınız ama hiç işim yok şu an kızımın fistanını öreyim az
bol,trt'de adanayı gösterdi...şırdan,mumbar,kırk kat mi neydi o yemekleri tanıttı...sen yedin mi hiç onlardan?

kızlar yorum yazmışsınız çağanın yatağı ile ilgili dün baktım yatak çok ağır mdf kesinlikle yerinden oynamıyor bileee saalnır büyük beşiklerden olduğu için sökmek takmak çok zor odadan çıkaramadık annem odada kalsın yatağı yatak odasına girmez parçalanmadan dedi..sökmek mümkün değil biz takamayız hem yatak odasında çok yer kaplıcak zor olcak:26:

bu ay sonunda odasına geçircem bebe fonu felan var napimm bilemedim duyarım sesini duymasına da ayrı durunca uyuyabilcekmi korkar mı bilemedim ...

elektrik sobası var onunla ısıtırım odayı yaza doğru klima taktırırz artık ...:44:

günaydın kızlar

son sayfayı daha okumadım ama okuduğum kadarına şimdi cvp yazıyım sonra unutuoum

nigar eşinin abisinin yaptığı çok ayıp onun düşünmesi lazım
bi pazar gelin denilio ama peşinizden geliolar
hiç sevmediğim şeydir bu ordan kalk bize gel ayarlamadan etmeden dan die

eşin belki söyleyebilirdi yorulduk zaten saatte geç oldu yarın evdeyiz ama yarın bekleriz diebilirdi
neyse olan olmuş yine 3. kişiler yüzünden kavga etmişsiniz ama durumu da uzatmadan düzeltmeyi bilmişsiniz
bu sadece kaynının terbiyesizliği

zuzum eşin tlfsuz mu kaldı yani kötü olmuş bide uzaktayken haberleşmeniz kısıtlanmış insan o zaman çok daha fazla üzülüo

vilin kv herkesin huzurunu bozmayı nası becerio yaa hayret bişi oraya torun hasta die gitti bide eltinle kavga etmiş
ne amaçla gidio neler çıkarıp gelio
ama eşinin de annenin dediğiini harfi harfine sana aktarması da bilemedin ama oda hoş diil sende iyice soğuyacaksın kadından
ee bu hayatta mecbur onlar görüşüouz yani kesilip atılmıo işte eşin ara bulucu olmalı biraz.

ben tekrar devam ediyim geçmişe

bende hiç izlemedim yaa show verdi tam izliim dedim çağan izletmedi bu sefer bigün oturup izlemem lazım değermi sence:44:

kuzum o söylemese de ben anlıyorum ki zaten...size de diyorum yaa zaten,eşimin kv ile konuştuğunu anlıyorum hemen diye,çünkü onunla konuşunca değişiyo hemen...kvyi o kadar iyi tanıdım ki eşim söylemese de ben tahmin edebiliyorum neler söylediğini...eşim bile şaşırıyo zaten,bu kadar yıllık annemi benden daha iyi tanıyosun,senden bi şey saklayamıyorum diyo...bi de öyle bi tondan giriyorum ki zavallı kocişim dökülüyo hemen
kvden nefret etmem için kocişimin bi şeyler anlatmasına gerek yok ki sevmiyorum onu ama eşim için katlanıyorum,sonuçta onun annesi,küs olmamız en çok onu üzer
kadın 4 günde istanbulu karıştırmış,eltimle kaynım allah size kolaylık versin diyolar

bence çok ağrıyosa bi doktora görün dilek bel ağrısı ihmale gelmez

çok dik oturyosan araya küçük yastık felan koy

işlerin azaldımı ?

günaydınn hanımlarr

bende cmtsi evdeydim hep tümgünüm temizlk ve yemekle geçti resmen çok yoruldum valla yap yap bitmiyo be 3 günde 3 kere evi süpürdüm ve hala süpürülmemiş gibi valla deli oldum doğa sağolsun sürekli bişelr döktüğü için peşinde süpürgeyle dolanmaya başladım resmensıpa yapma hayır diyorum kendi parmağını kaldırıyo hayır demeyi öğrenmiş bide kafa sallıyarak beni korkutuyo bide
dünde cadıyı dışarı çıkardık biraz oyun yerlerinde oynadı sonrada ev geldik.kuzenimler aradı birden gelecez diye ütüm falan vardı onlar geldi akşam 10 da gittiler o saatten sonra ütü yaptım eşimde doğayı uyuttu sonra tv karşısına geçtik telefonu nezman elime alsam eşim dibimde bitti dün yaa nereye giriyosun neye bakıyosun ne yazmışlar allahım bi yazdırmadı akşam zorla aldım elinden koydum kenara artık yataktada azcık sürpriz yaptım görünce atladı hemen öyle haftamız geçti yani.

nekim yaa dünde dediğim gibi cnm eşin evt söylemeliydi ama bazen işte sölenmiyo sen çok üzmüşsün kendini ortada tek suçlu var oda kaynın çok düşüncesiz bi davranış sergilemiş şunu anlamadım kadının evi varsa zaten niye size gelmeyi tercih ettiler yani gidip evinde kalsaydı rahat rahat.uyuz.

vilinn ayy bu kadını ben parçalıcam sen ii sabrediyon heene pislik yahu bukadar karışılırmı yani anlamıyorum nasıl bir zihniyeti var bu kadının yaa

benim odunum diyo bak baştan anlaşalım ben sana bişi almıcam sende bana alma tamam mı

dedim neden kiii : karıcım ben sana ömrümü adadım bişi lazım olunca almıyomuyuz ne gerek var şimdi sevgili felanda değiliz ki biz dioo hem sen bana oğlumu doğurdun yeter bende sana ömrümü adadım dio

zaten sen benim doğum günümü unutmuştun bende bişi almıcaktım dedim

teyseleri bu sabah öyle güzel uyandık ki
saat 7'de alarm çaldı,kocişim kapatıp geri yattı sarıldı...biz cilveleşirken zeynep de uyandı...zeynep bi yandan tekmeliyo,kocişim bi yandan gıdıklıyo baba-kız bir oldunuz anneyi dürtüyosunuz dedim yatakta üçümüz yarım saat oynaştık çok güzeldiii baba-kız dedikçe eşimin de hoşuna gitti gıdıklayıp durdu bu kız doğunca tekmelerini özlerim ki ben

canım en az 4 ay içtiysen vücutta depolanmıştır, içmiyorum diye üzülme
küçük yatak samimi olur
canım 1400 araba+400 de oturmaya başlayana kadar mecbur bebek taşıma koltuğu monte edilecek ama dün baktık 1.050 liraya inmiş arabalar

aman dikkat vilişim

nekk eşinin de çok suçu yok ama taviz vermemesi gerekirdi canım, ne saçma bişe ya, benm kaynımda biz yeni evliyken sevgilisini getiriyodu saatlerce çıkmıyorlardı odadan, pis mendilleri odadan topluyordum giriyordum ki kanepeler açılmış yerinden oynamış çıldırdım eşime patladım bende, hatta bi ara yüzsüzlük yapıp eşimden yedek anahtar istemiş eşim de tepki verince kesti sesini, eşin aman bi daha yüz vermesin dadanırlar valla.

vilişş zeynep süt içince rahatladı demişsin, zeynep demeye başladığına göre tekrar, kesin isim belli yine.

öğlen çıkıcam ben de nisan-mayıs annelerinden amasyada olan arkadaşa gidicem, bebeğinin diş buğdayı var, bebek görmeye de keremden sonra gidememiştim görmeye. pike takımı alıcaktım yaz geliyo diye, gittim hep kız modeli kalmış, nevresim takımı aldım ben de kereminkinden. penguenli.
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…