Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selam millet

temizlik bitti yemeğimide yedim kahve yapıcam birazdan 3saat çalışıp çıkıcam :) annem gelicek bana bugece kalmaya ,babamla kardeşim izmirde aöf sınavında ,benim kociş de bugece 3de bursaya gidiyo gene işe

senin şu anda aldıklarının hiçbirini ben de almadım canım :26: şu ara bi de onları alalım desem adam kriz geçirir biz de ne zaman lazım olursa o zaman alırız artık...ama doğmadan önce de,doğduktan sonra da masrafları bitmiyo hiç,allah sağlıklarını versin kuzuların aşı da pek pahalıymış

internetim gitti yaa saatlerdir yok
saolun kızlar
nek babanın hediyesi de süper
düşünmeleri yeter yani

yaren babam kardeşime almıcak çünkü onun laptop ve akıllı tlfnu var
ama tableti de kullanır zaten

8 GBlık 10" 360 tlymiş
100 liraya da var ama çin garantisiz yani

evet canım pahalı biraz. ama 2 doz, yani dozu 140 tl. 3. ayında ilk dozu, 5. ayında 2. dozu yapılıyor. ablam ben yaptırmadım ikisine de dedi, yaptırmayan da çok kişi var ama ben içim rahat olsun diye yaptırdım. hatta geçen yazmıştım bebiş arabası içime sinmedi diye, bu aşıyı yaptırdığım için arabayı istediğim model alamadım. sağlığı daha önemli dedim. sen en azından odasını hazırladın kızının. biz de o yok daha. muhtemelen 3 yaşında falan alcam odasını.

bebeklere çok yakınken interneti olan bir telefon kullanmak çok zararlı ben merakımdan ölsem de bebeğin yanına uzandığımda giremezdim.

benim dün öğleden sonra yoğun geçti okula uğradım danışmanımla görüştüm filan( iki haftaya kadar bir sunum yapmam gerekiyor off raporlaması iyi de şu herkes toplanıyor sen sunum yapıyorsun sonra sana garip garip sorular sorup duruyorlar ya o aşamadan pek hoşlaşmıyorum:18:) sonra da eşimin okuluna geçtik ordan da evimize gelecektik annem aradı k validemler bizimkilere geçecekmiş siz de gelin dediler akşam da annemlerdeydik.

Facede eşimin amcasıyla bizim kuzenlerin arkadaş olduğunu ve alamanyadan uygun fiyata ayfon getirttiklerini duyunca k validemler baya bozuldular biz diyemiyoruz onlar nerden nasıl tanışıyorlarmış filan diye

bebeklere çok yakınken interneti olan bir telefon kullanmak çok zararlı ben merakımdan ölsem de bebeğin yanına uzandığımda giremezdim.
genel örnek verdim. belki de yapmıyolardır
ayağımda sallıyorum şuan diye yazdıkları var ama..
ayy sirken sen de he

kkoras, ben regl olucam canım karnım batıyo yavaş yavaş
sen yap testi bakalımmm

vilin selin ismi de bade ismi de güzel isimler ama selin ismi bence daha kullanışlı yabancılar için de söylemesi kolay. Anck ikisinin de anlamını bilmiyorum. duru yu hiç düşünmedin mi son zamanlar da o da çok revaçta yada bebeğin nisan ayında doğacak sanırım Nisan da düşünebilirsin.
ilerde ben de kızım olacak olursa Defne vermek istiyorum.

anneler herşeyin en iyisini bilir içgüdüsel, eder onlar

haydiiiin iyi tatilllerrr
elbette her şeyin iyisini anneler bilirler ben anne değilim henüz içgüdüm de yok ama bildiğim bilimsel şeylere göre söylüyorum.
yakın bir zaman sonra okuyacağız zaten

iyi tatiller

valla canım benim oda işi inada bindiği için alındı biraz yoksa biz de almayı ertelemiştik ama kv sağ olsun...kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış,bizde oda sahibi olduk kv sayesinde ilker 3 yaşına gelene kadar sen işe girmiş olursun canım...o zaman zevkine göe daha rahat döşersin...

ustaların yemeğini verdim,çay da götürdüm şimdi...biz de doyurduk karnımızı kızımla...mutfağı da toplayıp makineyi çalıştırdım...valla başka da bi şey yapamiciiiim oturup örgü örücem biraz...ıspanak kalmadı akşam ama dolma ve çorbayla geçişritiriz artık napim,yemek yapmaya halim kalmadı valla

kuzum bu baba bizde olduğu sürece bizim isim bulmamız zorrrr her şeye bi kulp takıyo...defneyi ben de söyledim geçen,beğenmedi duruyu bi arkim koydu kızına akşam ceren dedi bi ara eşim...valla bu gidişle isim bulamiciiiz güzel anlamı olan bi isim istiyorum ben ama öylelerinide eşim beğenmiyo,kaldık böyle

o zaman bakın düşünün karar verin
bence kulağa hoş geliyor diye bir isim vermeyin anlamı da güzel olsun kullanışlı da olsun yanlış anlaşılmalara müsait olmasın eğer ilerde eğitimine ya da yaşamına yurt dışında devam edecek olursa (biliyorum bu konu size şu an uzak gelebilir ama belli olmaz neyin ne olacağı) orda da kullanması sıkıntı olmasın
ama her şyden önemlisi kendisi de sevsin ismini. Örneğin benim kız kardeşimin ismi hande küçükken isminden nefret ederdi annemle filan kavga ederdi dışarda arkadaşlarım annee mi diyorlar handeee mi diyorlar karıştırıyorum offf derdi tabi bu dediğim küçükkendi şimdi ismini seviyor

Çekilişle TerraCity'den Laboutique otel Antalya'da çift kişilik konaklamalı tatil hediye!

Çekilişe katılmak için: http://on.fb.me/VIT9GU

Kokiş ayşam size kampanya..Antalya için geçerli..
aa saol cnm katıldım benn

yaren de demiş gerçi ama bence de 140 küçük geldi bana da, rahat olur mu ki azcık daha geniş olsa daha iiydi, bizimki 150 bana o anca yetio 160 olsa hiç fena olmazmış aslında
güle güle kullanın şimdidennn

aaa ikiniz de mi hasta oldunuz yaaaa, bence fazla durmazsınız, durmayın da zatn hasta hasta eve gidin dinlenin
ne güzel zuzum annenle takılıosunuz yani akşamm
ayarsız cidden ya senin kv, derdi hiç bitmio vallaayarlayabilirseniz verin de kurtulun bari, kafanız rahat eder, hiç düşünmüo da bunlar o kadar masraf yaptı bilezik acildiil sonra alsınlar diyen yok

ne yemeği cnm ya dolma çorba neyinize yetmio geçiştirmek mi bu, bildiğin yemek var işte yapma tabi ki de başka bişiii

ben de sınavlarımı bitirdim geldim bugünlük

temizlik yapıom yavaştan, şöle bi elden geçiriim evi

kızlar artık ustanın u'sunu bile duymak is-te-mi-yo-rum eşim etrafı kirletmeyin dedi diye,güya damlattıkları yerleri silmişler ama hep bez lekesi kalmış her yerde...yeniden sildim,balkonu yıkadım,ustalar her yerde gezindi diye evi süpürdüm,sildim,lavaboyu kullandılar diye oraları yıkadım çamaşır suyuyla,toz aldım....resmen kıyı köşe temizlik yaptı yaa inşallah kociş tok gelir,yemek hazırlamaya bile halim yok şu an
ayşinim yorma kendini canım,dikkat et taam mı
azcık dinleniyim bende,kızım bile yoruldu hiç hareket etmiyo

bana yorma diyene de bakne acelen vardı cnm yaa yarın eşin evde diil mi o yapardı sen de yardım ederdin ne die o kadar yordun kendiniiiiiii

ben de bütün evi temizledim bi tek klozet kaldı domestos döktüm, onu yapmaya o kadar üşeniom ki şuan sıfr o yüzden ikidir diğer wc'ye giriom
bi de uyudum uyandım üstüne, ama hala sersem gibiyim biraz daha uyurum belki

sen de epey iş yapmışsın ama en kolayını bırakmışsın insan temizliğe ara verince yapası kaçıyo di mi
kuzum yaa eşim zaten haftanın bi günü evde,onda da temizlik yaptırmıyım diye yaptım valla,yoksa yapıcak halim yoktu zaten o da çok yorgun geldi,erkenden sızdık ikimiz de
teyseleri yorgunluktan mıdır nedir bilmiyorum kaç gündür bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum dönüp duruyorum yatakta...bu aralar(10 gündür falan) süt-yoğurt da tüketmiyorum fazla ondan da olabilir ağrılarım kalktım süt içtim şimdi kocişim de uyandı kıvranmamdan

Günaydınn bizde erknciyiz herzamnki gibi 7 de kakltık kahvaltısını yaptırdm cadının şimdi uyutmaya çalışıyorum dünde hiç işim bitmedi ya mutfağın aylar önce takılack dolabını getirip taktılar ama kapak olmadı yine( tekrar getireckler temizlediğim yerler baştan battı işte sinir oldum..

Vilin çok yormuşsun kendini ama bu dönemler dikkat etmn gerek artık senin ağrıların bundan olabilit bence cnm..
Ayşamm sende dikkat et cnm hadi öptüm sizi herkese ii pazarlar

ben de tahin helva sevmezdim ama süt olsun diye yersin doğumdan sonra sen de

güzel ama çok karışık menü yaa
sağlık ocağına kayıt yaptrmışmıydın gidip kayıt yaptır hamileyim de herşeyi takip edicekleri aşıyı söyler sana 4 aydamıydı hatrlamıyorum yaa :44::44:
ilk 2. ayın sonunda gidiliyor sonra 2 ayda bir, aşılar için de arıyorlar
mama sandalyesini otumayaq başlayınca alırsın zaten canım, daha çok erken, 2 ay doğuma 5 ay da oturmasına var, 7 ay uzun zaman :) alınır hepsi

olsun canım sağlığı daha önemli tabii, en iisini yapmışsın,
benm istediğim bebek arabası 1.800, eşimi şimdiden işliyorum hazırlıklı olsun diye, o zaman kem küm etmesin

eşim bizim bebeğe hande olsun deyip duruyo, isimlere bakarken işte bu dedi, 2 gündür hande diyo
sen neden kendini o kadar yoruyorsunn vilişim bak 32. haftadan itibaren doğum olabiliyor dikkat et accık
hem eşin ısıtıp servis yapmaz mı?

ii pazarlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…