sonra görüşemezseniz peki, ben olsam ilk gördüğümde takardım hediyemi. :26:kuzular az önce msn de üniversite arkadaşımla konuştum hafta sonu buraya geliyorlarmış eşiyle ve çocuğuyla bebekleri daha yeni oldu hani size soruyordum ya ev hediyesi de ne alayım gibilerinden hatta dilek nar al demişti işte o arkadaşım. Perşembeye kadar burdalarmış. Hafta sonu görüşelim ama dışarda olması size zor olur bebekle bana gelin bebek rahat eder dedim. Hem bendeki yarı profesyonel makineyle bol bol resmini çekeriz dedim. Arkadaş dedi ki bilmiyorum belki bebeği çıkarmamız sorun olursa siz kayınvalidelere gelseniz orda görüşsek hem onlarla da tanışırsınz sizden çok bahsediyoruz dedi.
Benim bebeği görünce hemen hediyemi takmam şart olur mu? Yoksa evlerini ziyarete gidince mi vermem doğru olur? Abes bir şey yapmak istemiyorum. önerileriniz alayım
alışırım kuzummmalışcaksın kuzum zamanla orda çok şey paylaştık haklısın ama inş burda daha umutlu mutlu güzel şeyler paylaşcaz
tartışıp gidenler geri de kaldı kaybettiğimiz bebişlerde öyle yani mutsuzlukları orda bıraktık gibi düşün
güzel şeylere burdan devam etcez inş.
eşim gelsede geç gelebilir ki yemek faslı bitince ve boş boş çene çalıncak kendi sıkıntılarını dile getircekler iştedilek ne güzel işte akşama ne pişirsem kaygın olmaz tabi eşin de geliyo mu ki? eğer o gelmiyorsa bugün o da dışarda yer eve geçer dinlenirsiniz direk
sonra görüşemezseniz peki, ben olsam ilk gördüğümde takardım hediyemi. :26:
Hani öyle görür görmez anlamında demedim, ilk buluşmadan yani.
Sonrasında size gelecekleri kesin mi peki?
alışırım kuzummmSiz olun yeter.. Hep güzel şeyler olur umarım hepimizin hayatında
O 2 ziyaretçi de damlamış, onları geride bırakamadık gitti
bu arada arkadaşım kız değil erkek bunu da belirtmek istedim yani kızın ailesine gideceğiz tabi ayarlayabilrsek. Kızlar şunu anladım sizle baya kaynaşmışım daha bu gelişmelerden eşimin haberi yok ama önce sizin var
doktor sana demişti
büstiyerin telleri beni mahvetti
sen yaralı kuş mu oldun? bu yemek zor geçecek desene. Öncesinde eve uğrayıp değiştirme imkanın yok mu?
bu arada arkadaşım kız değil erkek bunu da belirtmek istedim yani kızın ailesine gideceğiz tabi ayarlayabilrsek. kızlar şunu anladım sizle baya kaynaşmışım daha bu gelişmelerden eşimin haberi yok ama önce sizin var
..
Yaa ben çok sıkıldımmIçim sıkılıyoo
çete gibi bi grup bastı belediyeyi başkanın odasına girmek istediler ızmandut gibilerdipolisler geldi uuuu çok korktukkk
sen yaralı kuş mu oldun? bu yemek zor geçecek desene. Öncesinde eve uğrayıp değiştirme imkanın yok mu?
bu arada arkadaşım kız değil erkek bunu da belirtmek istedim yani kızın ailesine gideceğiz tabi ayarlayabilrsek. Kızlar şunu anladım sizle baya kaynaşmışım daha bu gelişmelerden eşimin haberi yok ama önce sizin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?