Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sonra görüşemezseniz peki, ben olsam ilk gördüğümde takardım hediyemi. :26:
Hani öyle görür görmez anlamında demedim, ilk buluşmadan yani.
Sonrasında size gelecekleri kesin mi peki?
alışırım kuzummm Siz olun yeter.. Hep güzel şeyler olur umarım hepimizin hayatında
O 2 ziyaretçi de damlamış, onları geride bırakamadık gitti

aslında ben hediye işimi halletmeyi düşünüyordum çünkü bebeği daha hiç görmedim arkadaşım hep sirken halası diye bahseder. Yani sürekli görüşebileceğimiz bir arkadaşım eşim de çok sevdi arkadaşımı ve eşini keza onlar da öyle. ama aklımı annem karıştırdı sana gelirlerse yapma nasılsa evine gidince yaparsın ama kayınvalidelerine gitme durumunuz olrsa boş gidilmez yapman lazım dedi.

nekkk bende misafirliğe gitmiş gibi oldum ilkin, ama bence hangi topik olduğu önemli değil ... biz birlik olalım yeterki, hemencik alışırsın sende

sirkenn hediyeni verme kaynanasıgilde yaaa, zaten oraya gidersenizde, bi tatlı yada içecekle gidersiniz, eliniz boş olmasın baabında

dilek ne güzel işte akşama ne pişirsem kaygın olmaz tabi eşin de geliyo mu ki? eğer o gelmiyorsa bugün o da dışarda yer eve geçer dinlenirsiniz direk
eşim gelsede geç gelebilir ki yemek faslı bitince ve boş boş çene çalıncak kendi sıkıntılarını dile getircekler işte

1i gitti sen laf çarpınca
inş hep güzellikleri konuşabiliriz.

sirkencim bencde tak sonuçta takılacak yani ilk gördüğünde verilir zaten hediye genelde..

bu arada arkadaşım kız değil erkek bunu da belirtmek istedim yani kızın ailesine gideceğiz tabi ayarlayabilrsek. Kızlar şunu anladım sizle baya kaynaşmışım daha bu gelişmelerden eşimin haberi yok ama önce sizin var

bence de kötü her şeyi orda bırakmış olalım. yepyeni mutlulukları paylaşalım. sevelim sevilelim

çete gibi bi grup bastı belediyeyi başkanın odasına girmek istediler ızmandut gibilerdi polisler geldi uuuu çok korktukkk

..
Yaa ben çok sıkıldımm Içim sıkılıyoo

..
Yaa ben çok sıkıldımm Içim sıkılıyoo

benimdeee
dün saat 7 de izin aldım çıkım diye diyoki bugün çık ama yarın geç saatlere kadar kal burda kendi yok bend 7.30 kadar beklicem
dilşat neden basmışlar?

Son düzenleme:

bende diyomki kendi kendime, niye "teyze" değil de "hala" :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…