ayyy anladım yaa nekim yaa
kalleş zuzu ne gezinion oralarda amma gezme meraklısıymış gercek hayattaki gibi
sen ö.m at istersen.. :26:
Allahım bize de versin o tatlı telaşları inşallah, eksik tamamlama olayları bile güzeldir o miniklerinnhoşbuldum kızlar...
iyiyim çok şükür bebekte iyi maşallah...
bugün sayfanın sonuna gelene kadar anlamadım...bir de kimse yok diye rahattan alıyordum anammmm bir baktım ki terk-i diyar eylenmiş meğer
nek.i tanıdığım yere yazdım bir de hamiş kızların olduğu topikte verilen listeye göre internet.te eksiklerime bakıyordum...
bu bebişlerin eksiği bitmiyor kızlar ya...
zuzu acaba ne yaptı yemek işini ne zaman konuşacaktı eşi???
pztden itibaren başlıcaklardı cuma hft sonu konuşur sanırım.hoşbuldum kızlar...
bugün sayfanın sonuna gelene kadar anlamadım...bir de kimse yok diye rahattan alıyordum anammmm bir baktım ki terk-i diyar eylenmiş meğer
nek.i tanıdığım yere yazdım bir de hamiş kızların olduğu topikte verilen listeye göre internet.te eksiklerime bakıyordum...
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar
Dilşad cvp atamadım mali müşavir burdaydı
Bu arada ben çok kötüyüm yeni bitti sayılır mali müşavir vergi dairesine sormuş neden istediniz bu firmaları diye b formları tutmayanlar demiş. yani benimde hatam olabilir karşı firmanında. bi tane hatamı buldum söylemedim mali müşavirede dedim bendende kaynaklanmıştır muhakkak 22 firma az değil. naparız o zaman dedim. napıcaz düzeltme vericez dedi. hataya baktım 2010 ekim ayı. sonrasından bu yana düzeltme verilebilir. cezada çıkar dedi. ondan emin olamadım.
Çok fena öksürüyorum göğsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı. demin sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden. 8 haftam kaldı ama dayanamıyorum
ilk dertli gelende ben oldum.
ayy kuzum yaa 2 günndür çok yoruldun gidip bide evde uğraş veriosun bugün hiç bişi yapma bak dinlenmen lazım
hoşbuldum kızlar...
hoşbuldum kızlar...
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar
Dilşad cvp atamadım mali müşavir burdaydı
Bu arada ben çok kötüyüm yeni bitti sayılır mali müşavir vergi dairesine sormuş neden istediniz bu firmaları diye b formları tutmayanlar demiş. yani benimde hatam olabilir karşı firmanında. bi tane hatamı buldum söylemedim mali müşavirede dedim bendende kaynaklanmıştır muhakkak 22 firma az değil. naparız o zaman dedim. napıcaz düzeltme vericez dedi. hataya baktım 2010 ekim ayı. sonrasından bu yana düzeltme verilebilir. cezada çıkar dedi. ondan emin olamadım.
Çok fena öksürüyorum göğsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı. demin sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden. 8 haftam kaldı ama dayanamıyorum
ilk dertli gelende ben oldum.
gece hiç uyuyamadım göğsümün sırtımın ağrısından. hala ağrıyor eşimide yormak istemiyorum gel hastaneye götüreyim diyor ama iyi değilim yada moralim çok bozuk
aynenn
anlatacak birini bulursa tabi, in cin top oynar
kızlar akşama ne yemeğiniz var
Elfimm :26: Inş ceza olayı olmaz
dileğin de dediği gibi güzelce dinlEn bu akşam, erken yat.. Sakın yemek yapmaya kalkışma
dışarıdan alırısnız eve giderken bişiler olmaz mı?
Erkenden yat, moralini de bozma bebişin de etkileniyor
Kızlar kaçıyorum ben, herkese iyi akşamlar
evden bakarım yine, kociş malum geç gelecek
Kuzey güney var bu akşaaam
Eki Görüntüle 387994
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?