Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayyy anladım yaa nekim yaa

kalleş zuzu ne gezinion oralarda amma gezme meraklısıymış gercek hayattaki gibi

hoşbuldum kızlar...
iyiyim çok şükür bebekte iyi maşallah...
bugün sayfanın sonuna gelene kadar anlamadım...bir de kimse yok diye rahattan alıyordum anammmm bir baktım ki terk-i diyar eylenmiş meğer
nek.i tanıdığım yere yazdım bir de hamiş kızların olduğu topikte verilen listeye göre internet.te eksiklerime bakıyordum...
bu bebişlerin eksiği bitmiyor kızlar ya...
zuzu acaba ne yaptı yemek işini ne zaman konuşacaktı eşi???

Son düzenleme:
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar

Dilşad cvp atamadım mali müşavir burdaydı

Bu arada ben çok kötüyüm yeni bitti sayılır mali müşavir vergi dairesine sormuş neden istediniz bu firmaları diye b formları tutmayanlar demiş. yani benimde hatam olabilir karşı firmanında. bi tane hatamı buldum söylemedim mali müşavirede dedim bendende kaynaklanmıştır muhakkak 22 firma az değil. naparız o zaman dedim. napıcaz düzeltme vericez dedi. hataya baktım 2010 ekim ayı. sonrasından bu yana düzeltme verilebilir. cezada çıkar dedi. ondan emin olamadım.

Çok fena öksürüyorum göğsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı. demin sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden. 8 haftam kaldı ama dayanamıyorum

ilk dertli gelende ben oldum.

Allahım bize de versin o tatlı telaşları inşallah, eksik tamamlama olayları bile güzeldir o miniklerinn
ay evet yaa zuzuuu naaptın sen o yemek olayını? nezman konuşuyodu eşin?

yazdım kızlar bakalım umarım kapatma gibi bişi olmaz taşımaları lazım dimi :26:

pztden itibaren başlıcaklardı cuma hft sonu konuşur sanırım.

ayy kuzum yaa 2 günndür çok yoruldun gidip bide evde uğraş veriosun bugün hiç bişi yapma bak dinlenmen lazım

ayy kuzum yaa 2 günndür çok yoruldun gidip bide evde uğraş veriosun bugün hiç bişi yapma bak dinlenmen lazım

gece hiç uyuyamadım göğsümün sırtımın ağrısından. hala ağrıyor eşimide yormak istemiyorum gel hastaneye götüreyim diyor ama iyi değilim yada moralim çok bozuk

cnm ne kadar alırsan al sonra bi bakacaksın aa buda yokeksik bitmez anlıyacağın listede yapsan yinede oluyor işte..
elfim dikkat et kendine gerçekten çok yordun kendini inşallah sorun çıkmaz..

allahım o telaşları eksikleri bizede nasip etsin canım çok ayrıntıları var ama bir o kadarda heyecanlı ve güzeldir.

elfim işallah düzeltilir ceza falan çıkmaz.allahım sana sabır versin 2 ay daha dişini sık.geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba 3 gündür havalar çok soğuktu dikkat et sıcak bişeyler iç eve gidincede sıcak suya bal kat iç

Elfimm :26: Inş ceza olayı olmaz
dileğin de dediği gibi güzelce dinlEn bu akşam, erken yat.. Sakın yemek yapmaya kalkışma
dışarıdan alırısnız eve giderken bişiler olmaz mı?
Erkenden yat, moralini de bozma bebişin de etkileniyor

Kızlar kaçıyorum ben, herkese iyi akşamlar
evden bakarım yine, kociş malum geç gelecek
Kuzey güney var bu akşaaam

Son düzenleme:
gece hiç uyuyamadım göğsümün sırtımın ağrısından. hala ağrıyor eşimide yormak istemiyorum gel hastaneye götüreyim diyor ama iyi değilim yada moralim çok bozuk

tatlım hamilelik böyle bir şey...özellikle bu haftalardan sonra sırt ağrıların epey olacak...dr.na söyleseydin magnezyum kalsiyum veriyor epey rahatlatıyor...

bolcum...taze anne olarak senin elinde kendine yaptığın liste var mıydı???
hamile topiğindeki kızlar heyecandan sanırım gerekli gereksiz her şeyi eklemişler...yığınla şey var...ben de gerekli olanları alayım diyorum o sebepten yardımcı olursan sevinirim...

aynenn
anlatacak birini bulursa tabi, in cin top oynar

ay çok komiksiniz yaa

kk da sadece o topikmi var sanıyorsunuz siz acaba

dediğiniz gibi ben sadece 5 günde bir geliyorum topiğe ,hatta ugrayıp çıkıyorum oda sırf kendi açmış oldugum topik oldugu için

arkamdan da konuşupta dedikodu yapmayın bir zahmet

ben size yazmadıgımın bilincindeyim zaten arada ugrayıp bakıyorum diyede yazmıştım bugün..

ben bir topikle kalmıyorum ,yemek, kıyafet anca bunları konuşuyorsunuz sıkıcı geliyor banahergün aynı teyyaresiniz .ne yemek yapsam diyorsunuz benim ilgi alanım değil..buna cevabım yok..şunumu alıyım bunumu alıyım bunada cevabım yok..banane ne alırsan al .lalalsaçma. böyle şeylere ne yazmamı bekliyorsunuz...

ben kk da geziyorum neler var neler .geniş geniş takılıyorum..

size yeni topiğinizde iyi sohbetler diliyorum.

kızlar akşama ne yemeğiniz var

yemek yapmadım bugün...
dün tavuk bonfileyi sosta bekletip tavada arkalı önlü kızartmıştım,pirinç pilavı yapıp,salata yoğurt eşliğinde yemiştik...
bugün kalanları yerim artık...eşim zaten gece vardiyasında akşam 20:00 de evden çıkacak,geç yattığı içinde erken uyanmaz,servis saatine 5-10 dk. kala uyanır gider...ben başımın çaresine bakarım...

kuzey güney yok bu akşam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…