genç kızımı yalnız bırakmammı lazım

Kızın ergenliğin dibinde , sabır,sabır ya sabır
17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana

Buluğ çağını atlatabilmesi için anlayış , ilgi , sabır , huzur , eğlence ve disiplin olması gerekmektedir ...

Şimdiki gençler biraz daha ağır ve zor atlatıyorlar bu çağı , çocuğunuza başaramazsın , yapamazsın tavırları sergilediğiniz takdirde evden uzaklaştırırsınız , maalesef de öyle olmuş zaten ...

Saygı gösterdiğiniz takdirde saygı duyarsınız ,
ne ekersen onu biçiyoruz...

Niye oyle diyosunuzki bazan disardada hakediyordur her cocuk hakareti falan sonucta halen egitim alan daha tam yetismemis cocuk bunlar.disardakiler hakaret edince hakediyorda anne baba asalayincami kotu .hakediyor oda .saka mahiyetinde soyluyoruz zaten o biliyor.kiyamadigimizin farkinda

biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz

Şaka mı bu? Bir de ciddi ciddi tavsiye veriyoruz.

Sizi de mi aşağıladı aileniz?

Yapamazsın başaramazsın diye aşağıladığınız bir evlat nasıl özgüvenli olur ki? Anca size terlik atmalı özgüveni olur ama dışarıda anne babasının dediği gibi yapamayan başaramayan bir genç kız olur.

Hani evde aslan dışarıda kedi olan tipler vardır heh işte ondan olur.

Bir anne nasıl başarısız evlat yetiştiriririn örneğisiniz, suçu bence kızda aramayın boşuna.

Bence kızınız sizi eğitmeli gibi görünüyor.. Sanırım yapmaya çalıştığı da bu

Şaka olduğunun farkında diyorsunuz , belki kızınızda şaka yapıyordur...

Hadi gidin ya akşam akşam kimsenin sinirlerini zıplatmaya hakkınız yok burada..
Şakada olsa söylenmez bunlar...

Suçlu sizsiniz! Kızınızı bu duruma getirende sizsiniz,kıyamıyoruz diyorsunuz evet anne babalar kıyamaz ama genç kıza terlikler hakaretler etme hakkıda vermez size. Kızınızın asiliğinin sorumlusu da sizsiniz,hatayı yanlış yerde arıyorsunuz.kızınızla düzgün iletişim kurun.

Kızınız da size şakasına gerizekalı diyordur!

Ne aileler var ya, aileme şükrettim şuan. Sen kimsin de kızını aşşağılıyorsun, yapamazsın diyorsun? Ne hakla? Kıza yapmadığın kalmamış, aaaaa gerizekalı deyince suçlu oldu kız. Sizin gibi "anneye" "babaya" böyle şeyler demesi müstehak. Ama sizin onu küçümseyeme hakkınız yok. Önce kendinizi düzeltin. Yazık ya, umarım sizin o başaramazsın dediği yerleri kazanır da, yanınızdan gider en kısa zamanda.

Sanırım sen de istediğin yerleri kazanamadın da, kızım da kazanamaz sanıyorsun. Kızının zeka seviyesi eminim senden daha yüksektir. Merak ettim meslek nedir, doktor musunuz avukat mı, hakim mi savcı mı, iyi bir mühendis mi... Nesiniz? Çok mu tavana ulaştınız, çok mu o yolları biliyorsunuz da başaramazsın diyorsunuz. Komik. Genelde cahiller, başarma potansiyeli olanları küçümser. Cahilliğiniz cümlelerinizden akıyor

Ya valla saygi gostersem ki gerektiginde soz sahibi olarak soz veriyoruz fikir soruyoruz .ozamanda kendini ekselans sanacak oderce arkadasim

Gerçek değilsiniz siz. Olamazsınız. Az bile yapıyor o çocuk size.

Küçük sanırım ,ergenlikte normaldir .Ama size hakaret edemeyeceğini bilsin ve evin kurallarına uysun .O konuda katı olun bence.

şu anlattıklarınızdan kızınızın size gerizekalı demesi bence onun yine de iyi bir çocuk olduğunu gösteriyor.
sıra sizi aşağılamaya, hatta şiddet görmenize gelirse şaşırmam, üzülmem de.

Allah doğacak çocukları sizin gibi ana-babalardan korusun.

Tamamını okuyamadım ne olmuş ki ,annesi kötü mü davranıyormuş?

Tamamını okuyamadım ne olmuş ki ,annesi kötü mü davranıyormuş?
evet, tavırlarını anlattığı mesajlarından sadece biri şu ifadeyi içeriyor:
"biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…