- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Bugün ki nesilden nesile köşemizi kaplamış bulunuyor konu sahibi.
Aileden alınan terbiyeyle bu kadar terbiye edilir bir kız çocuğu.
17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana
biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz
Şaka olduğunun farkında diyorsunuz , belki kızınızda şaka yapıyordur...Niye oyle diyosunuzki bazan disardada hakediyordur her cocuk hakareti falan sonucta halen egitim alan daha tam yetismemis cocuk bunlar.disardakiler hakaret edince hakediyorda anne baba asalayincami kotu .hakediyor oda .saka mahiyetinde soyluyoruz zaten o biliyor.kiyamadigimizin farkinda
Niye oyle diyosunuzki bazan disardada hakediyordur her cocuk hakareti falan sonucta halen egitim alan daha tam yetismemis cocuk bunlar.disardakiler hakaret edince hakediyorda anne baba asalayincami kotu .hakediyor oda .saka mahiyetinde soyluyoruz zaten o biliyor.kiyamadigimizin farkinda
Niye oyle diyosunuzki bazan disardada hakediyordur her cocuk hakareti falan sonucta halen egitim alan daha tam yetismemis cocuk bunlar.disardakiler hakaret edince hakediyorda anne baba asalayincami kotu .hakediyor oda .saka mahiyetinde soyluyoruz zaten o biliyor.kiyamadigimizin farkinda
Ya valla saygi gostersem ki gerektiginde soz sahibi olarak soz veriyoruz fikir soruyoruz .ozamanda kendini ekselans sanacak oderce arkadasimBuluğ çağını atlatabilmesi için anlayış , ilgi , sabır , huzur , eğlence ve disiplin olması gerekmektedir ...
Şimdiki gençler biraz daha ağır ve zor atlatıyorlar bu çağı , çocuğunuza başaramazsın , yapamazsın tavırları sergilediğiniz takdirde evden uzaklaştırırsınız , maalesef de öyle olmuş zaten ...
Saygı gösterdiğiniz takdirde saygı duyarsınız ,
ne ekersen onu biçiyoruz...
Ya valla saygi gostersem ki gerektiginde soz sahibi olarak soz veriyoruz fikir soruyoruz .ozamanda kendini ekselans sanacak oderce arkadasim
Tamamını okuyamadım ne olmuş ki ,annesi kötü mü davranıyormuş?şu anlattıklarınızdan kızınızın size gerizekalı demesi bence onun yine de iyi bir çocuk olduğunu gösteriyor.
sıra sizi aşağılamaya, hatta şiddet görmenize gelirse şaşırmam, üzülmem de.
Allah doğacak çocukları sizin gibi ana-babalardan korusun.
biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz
evet, tavırlarını anlattığı mesajlarından sadece biri şu ifadeyi içeriyor:Tamamını okuyamadım ne olmuş ki ,annesi kötü mü davranıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?