gençler evlilik bu mu yani?

daha fenası evin en büyük odasını salon diye kapatıp minicik odalarda yaşamak

İç bulantısı resmen. O ufak odaya bile tv ünitesi sıkıştırmak şart ama. Bir de o kıpkırmızı ve üzeri komple taşlı straplez nişanlıkları giydiğinizde "canımmmm çok güzelsin" diyen herkes NET düşmanınızdır. O kıyafete güzel diyen insandan dost olmaz.

Şimdiki evlilikler daha çok maddiyata dayalı. Tabi istisnalar çok. Kimse dengini bulmuyor bu hayatta malesef..

Tamamen olayın özeti budur..

Ben kadınlar kadar sinsi,içten pazarlıklı varlık görmedim..
Kendi ellerimizle erkekleri cennetlik edıyoruz,alınmadık gunahlarını bırak,bi canları kaldı gozunu dıkmediğimiz..
Yazık yahu !

Hepsi tren gibi sıralanmış,evde esyalara carpa carpa yuruyorsun..genelide sıyah beyaz kırmızı..caf caftan kusasın geliyor..

O evde huzur nerde ben anlamıyorum..erkekler kendını bıblo gıbı hıssedıyordur kendı evınde

hele o straplez olayına iyice deli oluyorum.. Straplez dünyası bizim milletten kazanıyor.. belediye dağıtmış gibi herkes mi giyer şunu. hele hele takma kirpik olayına girmiyorum tansiyonum düştü

sonra da adam huzur bulduğu yere kayınca kocam gidiyor eyvah yardım, aldatılıyorum galiba.

gerçekten ağır karaktersizlik yoksa hiç bi adam ve kadın sebepsiz aldatmıyor. ee adamı koynuna ayda bi kere al, onda da işve cilve yok zaten görev icabı :) adama evde huzur verme, çünkü önemli olan köşe takımının minderlerinin sabit durması, herif yorgunluktan ölse dahi yerinden oynatamaz.

Basmış dünyanın parasını osmanlı stili midir, avangard mıdır yatak odası takımı almış. Dolabın kapağı açılmıyor. Hadi onu da geçtim üzeri 15 tane çeyizlik yastık. Ööööööööfffffffffffffffff. ÖÖÖFFFFFFFFFFF.

Bir de ev görünümlü minibüsler var. Koridorları, Tv nin arkasını falan neon ışıklarla çevirmiş. Duvarda sadece o ışık yanınca görünen GÖNLÜMÜN EFENDİSİ yazısı var. Naaaaapıyorsunuz o evde anlamıyorum ki..

evliligin sirri manevi baglarda,
maddi mevzular iliskiyi yorar bayanlar...
bilginize .

hele o straplez olayına iyice deli oluyorum.. Straplez dünyası bizim milletten kazanıyor.. belediye dağıtmış gibi herkes mi giyer şunu. hele hele takma kirpik olayına girmiyorum tansiyonum düştü

Bugün pembe versiyonu vardı böyle ama baya kötü. İsimsiz yayınlatmış fotoğrafı, biri çok çirkin diyince dayanamamış kendi profilinden fırlamış nesi çirkin, çirkin sana benzer diye. Halaları, kuzenleri de toplamış. Online mahalle kavgası vardı.

offff Mark oraya dislike butonu yerinde "eli belinde" butonu koysa çok işine yarar bazılarının

alhm akır fikir ver ya bide ayıcıklar filan çok komediler ya :)

aynen :))

bende o sayfada nişanlı kıza gönderilen koçlara bayıldım dantelli bile vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…