- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.157
- 798
daha fenası evin en büyük odasını salon diye kapatıp minicik odalarda yaşamak
Tamamen olayın özeti budur..yemin ederim ben artık erkeklere üzülüyorum, acıyorum. kadınların işi gücü fitne olmuş eltim şunu dedim kaynanam şöyle yaptı. kadın iyi halli naber dese ayyy ben senin arkadaşın mıyım niye bana naber dedi yaa denecek kıvama gelmişler.
kimse kusura bakmasın da evlenecekleri adamları yolunacak kaz olarak görenler çoğunlukta. bugün kadar kimseden bir şey beklemedim çok şükür, evlenirken de beklemeyeceğim. yok ailesi şunu yaptı bunu yapmadı, 5 bilezik taktı neden 20 bilezik takmadı. bunlar çiğlik, görgüsüzlük. madem bu kadar bilezik meraklısısın ananın evinde de 20 bilezikle dolaşaydın madem. hem borçla harçla bana şunu bunu alsa nolur, gene evlendikten sonra ben ödeyeceğim onu yazık günah el görecek diye.
ayrıca herkes kendini çok önemli sanıyor. adamlar kraliçe elizabetle evleniyor çünkü, bayramda seyranda doğumgününde yağdıracak illa ki, sonra erkeğin doomgünü olunca da ayyy ellerimle notlara sevgi sözcükleri yazdım, kutuya koydum verdim sonuçta maneviiiii yhaa deniyor. valla ben çok arkadaşımdan biliyorum, o kutulara bi taraflarıyla gülüyorlar erkekler duygusal yaratıklar değiller. sizden pahalı hediye de beklemiyolar ama böyle manasız romantiklikler de beklemiyorlar.
üff ben de çok dertliymişim valla bu konuda.
o şimdi kaynanasında sucuk pişiriyodurAltın demeyin, şimdi üyenin biri damlayacak işin yoksa dinle dur..
o şimdi kaynanasında sucuk pişiriyodur
Hepsi tren gibi sıralanmış,evde esyalara carpa carpa yuruyorsun..genelide sıyah beyaz kırmızı..caf caftan kusasın geliyor..Bugün uzunca bir süre Facebook'taki yeni gelin evleri ve gelinlerin tatlı telaşı adlı sayfalarda gezerken aynı şeyi sordum kendime. Eğer okuyan varsa buradan seslenmek isterim: Binbir borca girip, o kocaman mobilya takımlarını küçücük odalara tıkıyorsunuz. Hepinizin evi çok çirkin.
İç bulantısı resmen. O ufak odaya bile tv ünitesi sıkıştırmak şart ama. Bir de o kıpkırmızı ve üzeri komple taşlı straplez nişanlıkları giydiğinizde "canımmmm çok güzelsin" diyen herkes NET düşmanınızdır. O kıyafete güzel diyen insandan dost olmaz.
sonra da adam huzur bulduğu yere kayınca kocam gidiyor eyvah yardım, aldatılıyorum galiba.Hepsi tren gibi sıralanmış,evde esyalara carpa carpa yuruyorsun..genelide sıyah beyaz kırmızı..caf caftan kusasın geliyor..
O evde huzur nerde ben anlamıyorum..erkekler kendını bıblo gıbı hıssedıyordur kendı evınde
Hepsi tren gibi sıralanmış,evde esyalara carpa carpa yuruyorsun..genelide sıyah beyaz kırmızı..caf caftan kusasın geliyor..
O evde huzur nerde ben anlamıyorum..erkekler kendını bıblo gıbı hıssedıyordur kendı evınde
hele o straplez olayına iyice deli oluyorum.. Straplez dünyası bizim milletten kazanıyor.. belediye dağıtmış gibi herkes mi giyer şunu. hele hele takma kirpik olayına girmiyorum tansiyonum düştü
Bugün pembe versiyonu vardı böyle ama baya kötü. İsimsiz yayınlatmış fotoğrafı, biri çok çirkin diyince dayanamamış kendi profilinden fırlamış nesi çirkin, çirkin sana benzer diye. Halaları, kuzenleri de toplamış. Online mahalle kavgası vardı.
aynen :))İç bulantısı resmen. O ufak odaya bile tv ünitesi sıkıştırmak şart ama. Bir de o kıpkırmızı ve üzeri komple taşlı straplez nişanlıkları giydiğinizde "canımmmm çok güzelsin" diyen herkes NET düşmanınızdır. O kıyafete güzel diyen insandan dost olmaz.
offff Mark oraya dislike butonu yerinde "eli belinde" butonu koysa çok işine yarar bazılarının
bende o sayfada nişanlı kıza gönderilen koçlara bayıldım dantelli bile vardıBugün uzunca bir süre Facebook'taki yeni gelin evleri ve gelinlerin tatlı telaşı adlı sayfalarda gezerken aynı şeyi sordum kendime. Eğer okuyan varsa buradan seslenmek isterim: Binbir borca girip, o kocaman mobilya takımlarını küçücük odalara tıkıyorsunuz. Hepinizin evi çok çirkin.
koça dantel mi takmışlar ?bende o sayfada nişanlı kıza gönderilen koçlara bayıldım dantelli bile vardı
sanki babasının evinde prenses alhm ya :)Hayatında hiç görmediği için bu görmemişliği yapıyor ya zaten..
bende o sayfada nişanlı kıza gönderilen koçlara bayıldım dantelli bile vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?