gençler evlilik bu mu yani?

Adamlar da evlenmesin. Gözleri kör değil ya. Altın isteyen, ne alsam kar kafasındakilere prim vermesinler.

Ben meslek sahibi, kendi parasını kazanan nalda mülkte gözü olmayan biriyim. Benim kıymetimi bildiler mi? Para avcısı, kendine baktırcak adam arayan kezban benden hep daha çok değer görmedi mi?? Benim gibilere değer vermeyip koca avcısı güllü dallı kezbanlara .msalak olanlara müstehak. Erkeklerimize müstehak, ne üzülücem. Başlarına kimse silah dayamıyor ya, karakterini beğenmedikleriyle evlenmesinler.

adamlar da artık mahalle baskısıyla evleniyolar zaten sonra aldatılıyor bu kezolar

Bazi genc kizlarimiz akranlariyla yaris halinde.. onun nisanlisi koc getirmis benimki dee getirmeli onun sozlusu bayramlik almiss benimkide almali.. onun kayinvalidesi bilezik takmis benimkii takim takmali. Bak bak baakk gordun mu sunun sevgilisi helikopterden atlayip evlenme teklifi etmiss benimkii marsa cikmali.. sunun gelinliginin kuyrugu 10 metreymis benimkii 20 olmali. Sunun dugununde davullar zurnalar havada ucusmus benimkinee demet akalin gelmelii.. ayy bunu gordun mu parmagindaki tektass aydan bile gorunebiliyormuss. Soylicem nisanlima daha irisini almazsaa evlenmem hih vs vs.. yoksa gelenek adet vs faso fiso bir cogu icin. El alem ve sunlar bunlar onlar onemli. :)

Yanlış anlamayın bu tip kadınları cidden takdir ediyorum. Yatın yayılın adam size baksın. 10 kg altın aldırın, siz kraliçeymiş herif hizmetçiymiş gibi kurbanlık getirsin ayağınıza. Trip, naz devam. Adamlar böyle tiplere kul köle değil mi? Kendini prenses sanan prenses oluyor. Mal erkekletimiz de ekşide ötede beride bu kızlara b.k atıyorlar, ama bu beğenmedikleri hatunlardan biri yüz verse köle oluveriyorlar.

Ben beceremem, yapan kadınlara derin saygılarımı sunarım. Erkeklerin ağzına ...dan yanayım.

Ya ben de bu zorla deger verdirtmeye ayar oluyorum. "Alacak, bana onu da alacak, bunu da verecek. Bana deger verecek! Degerini boyle gostersin. " Zorla mi lan? Deger vermek icten gelir, sevmek gibi. Insan sana gelinisin diye azami derecede deger verebilir kendince, bu demek degil ki senin icin paralar doksun, nice sikintilara girsin. "Essek gibi yapacak" diyenleri okudum burada. Evlat olsa sevilmeyecek tipler 3-5 gunluk insanlardan zorla deger ve bunu zorla gostermesini bekliyorlar. Ya bi gidin Allah askina.

Kimileri verdigi degeri hediyelerle, harcadigi parayla gosterebilir, ben bunu anlarim. Ama bunlar hep icten gelir. "Bana para harcasin ki deger versin" denir mi yahu! Kayinvalidenin evine gidip el opmeye gocunan tipler kendi cikarlarina gelince bir gelenekci oluyorlar bir gelenekci oluyorlar ki... Bu resmen iki yuzluluk. Adetin, toren, gelenegin o kadar onemliyse git de kaynananin evinde yasa adet diye. Yasayamazsin, ama altina geldi mi "essek gibi alacak!". E sen de essek gibi kayinvalidenin evinin isini goreceksin, yaninda sus pus oturacaksin o zaman yani.

Gerci zorla yaptirilan islerin acisi evlenince cikiyor. Ismi lazim degil, burada bir arkadas var altin para diye olen, "biz degerliyiz, altin da altin" diyen... Ama ne kendi ailesi, ne esinin ailesi adam yerine koymuyor. Ahkam kesmeye hala nasil yuzu var anlamiyorum. Kendisi bir numarali kanitken. :) Allah herkesi kendi gibiyle karsilastirsin ya, valla hic ugrasamam para, altin, bayramlik, koc isteyen dilenci tiplerle. Insan tok gozlu olacak biraz.

el alem den banane alh alh ya sırf elalem için yapılırmı sırf gösteriş ya

Çokkkk oldu evleneli,hiç böyle hesaplara girmedim, bugün evlensem yine girmem.
Benim değerim, parayla altınla, koç la ölçülmez. Ha bak kv düğün günü tüm altonlarımı aldı alsın altın değil derdim yaptığı terbiyesizlik. Görmemiş gibi üzerimden sökmesi.
Şimdi ki nesli,bunları isteyince bir halt sanıyor kendini haberi yok ki böyle yapa yapa basacaklar tekmeyi.

naz etsem trip tsam ne olucak aman :) kimsenin derdi yok sanki bide senin tripin evde otur bide evlenene kadar baba evinde otur çalışma sonra koçisimden 10 kg altın istiyorum biz burda çalışıyoruz didinioruz yalnız başımıza ayaklarımızın üzerinde duruyoruz ne olucak bende otururdum babamın evinde çalışmazdım bi kaç seneye de bi saf bulup yerdim sonra çocuk yapar garantiye alırdım işi oo ne güzel iş ya bunların ki

adamlar da artık mahalle baskısıyla evleniyolar zaten sonra aldatılıyor bu kezolar

Bırakın bunları Allah aşkına.
Türk erkeğinin derdi g.t meme. Beğenmedikleri kezo dedikleri yüz verse kul köle oluyorlar. Entel geçinenlerin hepsi kezo diye aşağıladıkları kızın bir bakışına tav.

Kendini bilen adam mahalle baskısına pabuç bırakmaz.

Bu tiplerle evlenen erkekler de parasının yettiği kadar güzellik satın alan tipler, tencere kapak.

Erkeklerimiz eğitimli akıllı rererörö yazar ammaaa içten içe ataerkil kafadalar, bu tip bir kadını taşıyamazlar. Beni yemesinler. Erkekler özgür kadın görünce pabuçlarını bırakır kaçarlar, sonra da yeaaa düzgün kadın yok hepsi kezban derler. Yersen.

Göz var izan var beğenmediğin tipse salya akıtmicaksın kardeşim.

istiycekler tabi. burda yaziyodu bosanma asamasinda olan biri yazmisti. kiz zahmet olmasin uzak yoldan gelmesinler die gelin aldirma yaptirmamis. bosanirken de kayinpederi "biz zaten onu almaya bile gitmemistik umrumuzda degil" benzeri bi laf etmis. kusura bakmasinlar da elin kizi deyip degersiz gostermesin kimse. emek harcamazlarsa deger vermezler. bu emek de malesef parayla yani maddi anlamda oluyor. olmali da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…