- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
ahahahhahaha yemin ederim gördüm onuda aklımdan şimdi o geçiyoduEvet ya. Birsürü vardı öyle. Bi tanesinde foto sahibi altına yazmış: resimde çıkmamış ama boyuzunda altın var
G Ö R G Ü S Ü Z
üstünü dantelle örtmüşler ben utandım nişanlılığımdan :)))koça dantel mi takmışlar ?
adamlar da artık mahalle baskısıyla evleniyolar zaten sonra aldatılıyor bu kezolarAdamlar da evlenmesin. Gözleri kör değil ya. Altın isteyen, ne alsam kar kafasındakilere prim vermesinler.
Ben meslek sahibi, kendi parasını kazanan nalda mülkte gözü olmayan biriyim. Benim kıymetimi bildiler mi? Para avcısı, kendine baktırcak adam arayan kezban benden hep daha çok değer görmedi mi?? Benim gibilere değer vermeyip koca avcısı güllü dallı kezbanlara .msalak olanlara müstehak. Erkeklerimize müstehak, ne üzülücem. Başlarına kimse silah dayamıyor ya, karakterini beğenmedikleriyle evlenmesinler.
el alem den banane alh alh ya sırf elalem için yapılırmı sırf gösteriş yaBazi genc kizlarimiz akranlariyla yaris halinde.. onun nisanlisi koc getirmis benimki dee getirmeli onun sozlusu bayramlik almiss benimkide almali.. onun kayinvalidesi bilezik takmis benimkii takim takmali. Bak bak baakk gordun mu sunun sevgilisi helikopterden atlayip evlenme teklifi etmiss benimkii marsa cikmali.. sunun gelinliginin kuyrugu 10 metreymis benimkii 20 olmali. Sunun dugununde davullar zurnalar havada ucusmus benimkinee demet akalin gelmelii.. ayy bunu gordun mu parmagindaki tektass aydan bile gorunebiliyormuss. Soylicem nisanlima daha irisini almazsaa evlenmem hih vs vs.. yoksa gelenek adet vs faso fiso bir cogu icin. El alem ve sunlar bunlar onlar onemli. :)
Hiiii sen değerini koça mı bağladın abboov deve iste deve. Zira ben öyle yapıciiimm13 sene sonra adamdan koç istesem değerim artar mı acaba ya
13 sene sonra adamdan koç istesem değerim artar mı acaba ya
Hiiii sen değerini koça mı bağladın abboov deve iste deve. Zira ben öyle yapıciiimm
5 kişi daha bul danaya girelim daha iyi olur der
el alem den banane alh alh ya sırf elalem için yapılırmı sırf gösteriş ya
naz etsem trip tsam ne olucak aman :) kimsenin derdi yok sanki bide senin tripin evde otur bide evlenene kadar baba evinde otur çalışma sonra koçisimden 10 kg altın istiyorum biz burda çalışıyoruz didinioruz yalnız başımıza ayaklarımızın üzerinde duruyoruz ne olucak bende otururdum babamın evinde çalışmazdım bi kaç seneye de bi saf bulup yerdim sonra çocuk yapar garantiye alırdım işi oo ne güzel iş ya bunların kiYanlış anlamayın bu tip kadınları cidden takdir ediyorum. Yatın yayılın adam size baksın. 10 kg altın aldırın, siz kraliçeymiş herif hizmetçiymiş gibi kurbanlık getirsin ayağınıza. Trip, naz devam. Adamlar böyle tiplere kul köle değil mi? Kendini prenses sanan prenses oluyor. Mal erkekletimiz de ekşide ötede beride bu kızlara b.k atıyorlar, ama bu beğenmedikleri hatunlardan biri yüz verse köle oluveriyorlar.
Ben beceremem, yapan kadınlara derin saygılarımı sunarım. Erkeklerin ağzına ...dan yanayım.
adamlar da artık mahalle baskısıyla evleniyolar zaten sonra aldatılıyor bu kezolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?