- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.510
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Benim de güzel bir mesleğim var. Öğretmenim ben. Atamam olmadı ama kendimce kendi paramı kazanıyorum. Sizin probleminiz gerçekten cabalamak değil.Adı aşağılık kompleksi mi bilmiyorum ama kuzenlerim falan güzel meslekleri var çocukları kresde ..çok hoşuma gidiyor çok Cool havalı görünüyorlar bu şekilde..bende dışarda bir iş istiyorum evde oturup iğne oyası kanavice gerçekten sevmiyorum
Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu
Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu
2 çocuk annesiyim, evden çalışıyorum. İnsanın evi gibisi yok ama bu demek değil ki bütün zamanı evde geçirmek insana yeter ve başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Sadece çocuklara odaklanacağım bir hayatım olsaydı, ciddi manada söylüyorum kafayı yerdim. =) İşime ara verdiğim bir dönem oldu, o boşluğu sporla, bilgisayar oyunlarıyla dolduruyordum. İnsanın kafasının sağlam kalması için çocuk dışında da bir şeylere tutunması lazım.2 çocuk annesi olsaydım onlarla ilgilenmek, onları yetiştirmek dışında bir derdim olmazdı sanırım. İnsanın evi gibisi yok hem.
Yok öyle şeyleri sevmiyorum hepten ev hanimligina bağlıyorum öyle şeylerle ilgilenince
öneren olmuştur ama kazak, yelek, lif gibi şeyler örebilirsinizÇocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?